torstai 9. toukokuuta 2019

Ihannemaailmassa

Kaikenlaista sitä tulee mietittyä liikenneruuhkissa ja tökkivissä jonoissa sekä peilin edessä. Kuten, että millaista olisikaan sellaisessa ihannemaailmassa jossa:

- autot lähtisivät liikkeelle heti vihreän sytyttyä, eikä joskus puolen minuutin päästä.
(Tänä aamuna tööttäsin pitkään ja hartaasti, kun edellä ollut auto ei liikahtanut vielä 10 sekunnin jälkeenkään. Se on kuulkaa hemmetin pitkä aika odottaa vihreissä valoissa paikallaan, kun kukaan jonosta ei pääse eteenpäin ja liikenne tukkeutuu...)

- kaupan kassajonot toimisivat tökkimättä, eikä kukaan jäisi tumpeloimaan takana tulevien tielle siten, että muut eivät pääse pakkaamaan omia tavaroitaan.

- Lidlin kassat olisivat leveämpiä. En edelleen tajua, miten ja missä asennossa pitäisi änkelöidä itsensä siihen kassahihnan äärelle lastaamaan tavaroita ostoskärrystä liukuhihnalle!?

- maito ei loppuisi jääkaapista yhtäkkiä yllättäen, vaikka ihan just äsken sitä oli viisi purkkia.

- tulostimen muste ei päättäisi lopahtaa juuri silloin, kun olisi ihan pakko tulostaa pinkka papereita.

- tulostinvärien toimittaja vastaisi heti eikä joskus viiden päivän päästä (hiivatti sentään, mikä siinäkin voi kestää).

- naisihmisen ei tarvitsisi peilin edessä manailla, että miten voi olla samaan aikaan a) finnejä, b) ryppyjä, c) parta- ja viiksikarvoja. Olenko teini-ikäinen miespuolinen mummo?

- aika kuluisi päivisin tosi nopeasti ja iltaisin sekä viikonloppuisin hyyyvin hitaasti.

- sääennuste Kreikkaan näyttäisi alkukesälle jotain muuta kuin +18 astetta... (Oikeasti, itken jos tilanne on tuo!)

- Blogger ei kiukuttelisi ja olisi lataamatta kuvia. Saatte siis tällä kertaa olla ilman. 


Ehkäpä tuleva hallitus ratkaisee nämäkin ongelmat, kuten ihan varmasti kaikki muutkin lupaamansa kymmenen hyvää ja yhdeksän kaunista ;)

Aurinkoista loppuviikkoa!

21 kommenttia

 1. No blaaah! Kerkisin ihmetellä kuvattomuutta, mutta selitys tulikin tuolla lopussa. Onpa tylsää kenkkuilua Bloggerilta, koska kuvat = sinä <3.

  Mun ihannemaailmassa nukkuisin kaikki yöni hyvin, heräisin joka aamu virkeänä ja hyväntuulisena, lähtisin iloisella mielellä töihin, jossa saisin tehdä mielekkääksi ja arvokkaaksi kokemaani työtä hyvällä fiiliksellä kivassa ja innostuneessa työporukassa, jonka kanssa järjestettäisiin mukavia työhyvinvointia lisääviä luontoretkiä ja muita mukavia tapahtumia. Luonnollisesti työajalla :).

  Olisin myös sopusuhtaisen lihaksikas, eikä ikinä turvottaisi, eikä lonkkia kolottaisi etenkään öisin. Hiukseni olisivat paksut ja kiiltävät ja ihokin sileä, eikä se myöskään koskaan palaisi auringossa, vaan päivettyisi nätisti ja terveellisesti.

  Mutta nyt mun tarttee herätä tähän arkitodellisuuteen ja mennä hälisevään, kilisevään ja kolisevaan lounasruokalaan ja sen jälkeen palata takaisin yksinäisyyteeni sekaisen työpöydän ääreen.

  Kyllä siellä Kreikassa on ihan varmasti lämmintä. 18 on vaan joku keskiarvo ja oikeasti aurinko paistaa ja kuumottaa kivasti ja lämmittää paitsi kroppaa, myös mieltä. Trust me <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kuvattomuus oli ihan outoa omaankin silmään, kun on aina tottunut, että joku kuva siellä killuu :) Muutenkin tosin jäänyt tässä viikon-puolentoista aikana kuvaaminen kokonaan, kun ei ole ollut aikaa (eli en nyt yhtään elä omassa ihannemaailmassa, aaarhg).

   Mulla ois listalla myös nuo sun mainitsemat jutut. Mutta eipä ole ei.. Kaksi isoa hormonifinniä poskessa sen sijaan. Sekä ne saakelin partakarvat :D

   Toivotaan, että Kreikan sääskenaariot tuosta vielä paranee. Sit ehkä ei voi kuin varata äkkiä uuden matkan (ja odotella lottovoittoa).

   Ihanaa viikkistä Annukka! <3

   Poista
 2. LOL. Mä uskon, että Kreikassa on ihan lämmöt kohillaan. Säätiedotukset ehtii vielä monta kertaa muuttua ja alkukesä on etelässä muutenkin ihanaa aikaa, ei ole liian kuuma.

  Mä en kyllä luottaisi hallitukseen en niin tipan tippaa, sorry.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin toivon, että nuo sääskenaariot vielä muuttuu parempaan. Nyt näyttää siltä, että mukaan pitäis pakata villatakkeja... Mulle kelpais hyvin vaikka +35, mutta nihkeät alle kaksikymmentä astetta - ei kiitos :D

   Tulev hallitus on joo luultavasti mitä on... Paljon luvataan, mutta jälkeenpäin voinee todeta, että taas huijattiin pientä ihmistä... Pessimisti ei pety ;D

   Ihanaa viikkistä! <3

   Poista
 3. Ihannemaailmassa:

  -ei unohtaisi ostaa maitoa. Tai puurohiutaleita. Kun sitten joutuu viimeisillä voimillaan pyöräilemään täyttä höökiä kauppaan vaikka on luullut että saa romahtaa sohvannurkkaan

  - kassa laittaisi ostokset nätisti eikä lappaisi kaikkea päällekkäin niin että purkkien kannet menevät rikki ja hedelmät musertuvat

  - kaikki pyöräilijät näyttäisivät kääntymismerkkiä aina

  - virallisissa lomakkeissa ei kysyttäisi hankalia asioita joita tavallinen ihminen ei ymmärrä. (niinkuin vaikka että harjoitatteko yleisiä laittomuuksia a)paljon b)sopivasti c)tilanteeseen nähden liian vähän; niin mikä näistä on oikea vastaus?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua jäi kutkuttamaan tuo lomakehommeli, että missä ihmeessä kysytään tuommoisia? Ja että mitä vastasit? :D

   Tuo pyöräilyasia on taivaan tosi. Samoin kuin se, että voi kun ne pyöräilijät tajuaisi olla sinkoilematta suoralla tiellä autojen eteen. Täällä päin on tosi yleistä semmoinen nimittäin...

   Aurinkoa (ja sopivassa määrin sopivia ja viattomia laittomuuksia) viikonloppuun! <3

   Poista
  2. täyttelin töissä yhtä kilpailutushommelia, siinä oli toinen toistaan kinkkisempiä kysymyksiä kaikenmoisista laittomuuksista.

   Poista
 4. Toi autojen liikkeelle lähteminen!!!!!!!!!!!! Mä olen muuten liikenteessä tosi rauhallinen, mutta toi saa joka kerta verenpaineen nousemaan. Että jokainen vuorollaan toteaa, että jaahas, nyt se valo sitten vaihtui vihreäksi, pitäisiköhän tässä jossain vaiheessa laittaa vaihde päälle ja lähteä liikkeelle. Ja sitten kun se eka tyyppi on päässyt liikkeelle, seuraava aloittaa saman pohdinnan jne.jne.jne. HERMO MENEE!!

  Höps sä mikään mummo ole! Ja varmasti on Kreikassa lämpimämpää silloin.

  Heh, kuten ehkä huomaat, hirveellä kiireellä kirjoitan tätä pikakommenttia :) Ihanaa viikonloppua Tuula <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä miksi tuo liikennevaloissa odottelu on jotenkin lisääntynyt? Somettaako ihmiset vai mitä ihmettä? Vähän väliä saa tööttäillä ja väläytellä pitkiä valoja. Verenpaineet tosiaan nousee moisesta... Ehkä ne partakarvatkin kasvaa siitä syystä, että mulla on jo niin paljon jotain ties mitä aggressiivista mieshormonia kehossa :D (Eiks tää ole ihan järkevä biologinen selitys??)

   Ihanaa, kun ehdit pikakommentoimaan :) Muiskis ja ihanaa viikkistä! <3

   Poista
  2. Haha, on tosi hyvä biologinen selitys :D Testosteronistahan siinä on kyse! Nyt vaan alat ajattelemaan liikenteessäkin naisellisen lempeästi, niin kyllä ne partakarvat pois tipahtaa!

   Poista
  3. Nyt mun täytyy Tuula olla kateellinen sun testosteroneista, vaikka siinä tulis sit se parta kylkiäisenä, koska ilman sitä ei lihakset kasva :)

   Poista
  4. Siis ilman partaakin varmaan kasvaa :D, mutta ilman testoa ei

   Poista
  5. Haha, ehkä mulla on siis toivoa :D Saahan sen parran sitäpaitsi ajettua pois (tai nypittyä pinseteillä, auts...)

   Poista
 5. Ihannemaailmassa voisi myös
  -pystyä meikkaamaan pikkuisen, vaikkei ilman rillejä oikein näekään, mihin sohii
  -ihmiset voisi opetella, että ihan kaikkea ei tarvitse suoltaa suusta ulos, vaikka ajatteleekin
  -säryt katoais maailmasta, kaikilta

  Kreikassa sulla tulee olemaan ihanaa jokatapauksessa ja kyllä se lämpötilakin siitä vielä kipuaa. Hei, Kreikka, jokatapauksessa!!!! Sydän! Sydän! Sydän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta nuokin pointit :D

   Mäkin ajattelen, että onhan se loma kuitenkin lomaa. Ei tarvitse pyykätä, kokata eikä muuta tylsää, olipa lämpötila mitä vaan :) Ja Kreikassa on aina kaunista.

   Mukavaa viikkoa Helmis! <3

   Poista
 6. Minustakin nuo asiat vaatisivat pikaista fiksausta. Siihen liikennevalokäyttäytymiseen pitää lisätä, että jonoon ei jätetä mitään kahden auton mentäviä turvavälejä!

  Kreikassa on alkukesästä varmasti säät kohdillaan.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne turvavälit on kyllä ihan hanurista, ei voi ymmärtää... Ja voit kuvitella, että kun asun täällä hitaan hämäläisyyden ytimessä, niin täällä todella on hiiiidaaasta. Haukotus :D

   Valoisaa kevätviikkoa sinne! <3

   Poista
 7. Heips,
  Ihana lukea kirjoitustasi, oon sitä kaipaillut 😊. Minne päin Kreikkaa lähdette? Me mennään 1.6 Rhodokselle ja siellä on jo nyt plus 25-28 🤗 ja niin oli viime keväänäkin, kun olin ystäväni kanssa siellä tokavikana toukokuun viikkona. Eli uskon, että sääherra olisi matkakohteellesi suotuisa. Rhodos on kyllä tunnetusti aurinkosaari ja täytyy sanoa, että olen kyllä tykästynyt siihen kovasti, monia Kreikan saaria kiertäneenä 🙂😍 Kreikka on kyllä ihana!
  Onnellista Äitienpäivää sinulle ❤
  Terkuin, Johanna
  Ps. Mun hermot menee liikenteessä liki päivittäin 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rodos kuulostaa ihanalta, sinne haluan vielä joskus. Nytkin matkaa varatessa vähän katselin sitä sillä silmällä, muttei osunut speksit (=hinta ja sopivat hotellit) kohdilleen. Menen poikien kanssa Zakynthokselle touko-kesäkuun vaihteessa. Tällä hetkellä sinne näyttäisi sääennuste nippanappa +20 astetta. Ehkä siinäkin tarkenee, vaikkei se nyt ihan sitä ole, mitä toivoisin. Peukut pystyssä, että sää muutuisi lämpöisemmäksi :) Joka tapauksessa reissu on aina luksusta ja siitä otetaan ilo irti :D

   Kiitos toivotuksista ja ihanaa viikkoa! <3<3

   Poista
 8. Niin samaistuttava postaus! :)
  Ihannemaailmassa unirytmi ei myöskään sekaantuisi vuorotyön7stressin/yhtään minkään asian vaikutuksesta, vaan saisi nukkua kuin tukki (nukkuvatko tukit?). Ellei sitten ole yövuorossa, silloin taas olisi hirmuisen virkeä.

  Ja ihannemaailmassa kukaan urvelo ei olisi liikenteessä silloin kuin itse on. Ja kaupassakin saisi olla vaikka yksin. Inhoan sitä kun linnottaudutaan pylly pitkällä, kärryt vinossa juoruilemaan juuri siihen rahkahyllyn eteen jonne myös mun pitäisi päästä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään voin niin samaistua tuohon unirytmijuttuun. Viime yö meni kukkuessa hereillä, eikä uni vaan tullut. No, nyt työpöydän äärellä kyllä maistuisi unet hyvinkin... Vuorotyö on varmaan ihan oma maailmansa kaikkine rytminvaihtoineen. Tsemppiä ja virkeitä yövuoroja siis!

   Mikä siinä tosiaan onkin, että pitää pylly pitkällä olla siellä rahkahyllyn edessä tientukkona? Olen huomannut saman ilmiön :D

   Mukavaa kevätviikkoa! <3

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall