maanantai 25. kesäkuuta 2018

Aina, joskus, ei koskaan

Juhannus tuli ja meni, ja tykkäsin siitä. Kun varautuu superhuonoon säähän ja sitten onkin hetkiä, jolloin ei sada kuin saavista kaatamalla, voi vain yllättyä positiivisesti ;)  Oli hirveästi hyvää syötävää, sopivasti skumppaa, vähän mökkijumppaa ja rentoa yhdessäoloa. Tästä on hyvä ponnistaa reilun viikon työrupeamaan ja siitä kohti lomafiiliksiä.
 
Mutta nyt: Uuden viikon alkuun uusi haaste liikkeelle! Viisi asiaa, joita teen aina, joskus ja en koskaan.Aina 

○ Syön aina aamupalan, koska ilman sitä päivä ei lähde liikkeelle. Ruokailen muutenkin melko säännöllisesti. Vatsan kurniminen ja kiukkuinen olotila kyllä muistuttavat varsin pian, jos ruokarytmi on unohtunut.

○ Juon kaksi mukillista kahvia päivässä. Joskus enemmänkin, mutta ilman noita kahta isoa mukia en oikein toimi. 

○ Pesen hampaat ja kasvot iltaisin, vaikka miten väsyttäisi.

○ Rakastan aina vaan maalla oloa. Jos ei olisi lasten kouluja ja harrastuksia, haluaisin ehkä muuttaa maalle.

○ Marmatan aina samoista asioista - arkisesta ruuanlaitosta, pyykkikasoista ja pölypalloista. Kesällä tosin marmatan vähemmän, koska arjen kiireitä ja aikatauluja on paljon vähemmän kuin lasten kouluaikana.

Joskus

○ Unohdan maksaa jonkin laskun eräpäivään mennessä. Vähän hävettää, mutta onneksi se ei maata kaada, vaikka maksu lähteekin pari päivää myöhässä.

○ Väitän kalenterini olevan täysi, vaikkei se olekaan - ihan vaan siksi, että toisinaan introvertti herkkis viettää mieluiten aikaa yksin kaikessa rauhassa (anteeksi ystävät ♥).

○ Tanssin ja laulan yksin ollessani. Se kyllä loppuu kuin seinään, kun joku tulee kotiin :D

○ Nukun niin sikeästi, etten aamulla muista mikä päivä on ja missä olen! Pikkulapsivuosien unettomuuksien jälkeen arvostan hyviä ja syviä unia ihan älyttömän paljon. Onko mitään ihanampaa kuin nukkua oikein hyvin?

○ Vaikka yleisesti ottaen kunnioitan sääntöjä ja lakeja, niin joskus olen pahis ja esim. ajelen hiukan yli nopeusrajoitusten.

En koskaan

○ En innostu siivoamisesta tai sisustamisesta, paitsi ehkä teorian tasolla. Käytäntö on eri asia ja se on vähän sääli.

○ En juuri koskaan kieltäydy herkuista tai kuohuvasta.

○ Tykkään kauniista kuvista, enkä koskaan kyllästy katselemaan Instagramin kuvavirtaa. Hienoimmista valokuvista saan kylmiä väreitä. 

○ En ole milloinkaan ollut uusiin tilanteisiin heittäytyjä tai ex-tempore -tyyppi. Tarvitsen aikaa valmistautumiseen ja asioihin suhtautumiseen. Jos pitäisi yhtäkkiä tempaista itsensä johokin hilpeään seuraleikkiin tuntemattomien ihmisten kanssa, kehittäisin luultavasti jonkin näppärän tavan haihtua ilmaan molekyyleiksi...  

○ En ole koskaan osannut päättää, haluaisinko olla lyhyt- vai pitkähiuksinen vai jotain siltä väliltä. Ensi viikolla on kampaaja ja taas pitäisi olla jokin mielipide valmiina - kasvattaako, pysyäkö samassa pituudessa vai napsaistako pois? Ehkä pysyn toistaiseksi tässä pituudessa...


Nappaa haaste mukaasi ja kerro, mitä sinä teet aina, joskus ja et koskaan? Vinkkaa minulle, jos olet tarttunut haasteeseen, niin tiedän mihin kaikkialle tämä oikein leviääkään :) 

23 kommenttia

 1. Kiva haastis :) Laitan tämän jemmaan paluuta odottelemaan. Tosin en tiedä, keksinkö yhtä hyviä vastauksia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, sun paluuta odotellessa :) Ja oon varma, että keksit paljon paremmat vastaukset. Vääriähän ei voi olla ja jokaisella on just oikeat vastaukset.
   Kivaa viikkoa Tuija! ♥

   Poista
 2. Hei, kiva haaste. Tämän voisin toteuttaa!
  Ja minäkin tahistelen aina, että kasvatanko hiukset vähän pidemmäksi vai leikkaanko... Ja sitten leikkaan ja olen tyytyväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa mukava, että jätit kommenttia ja löysin sen perusteella blogiisi :) Ja nappaa ihmeessä haaste mukaasi.

   Nämä hiusprobleemat taitavat olla vähän kuin ikiliikkuja, aina se mielipide heilahtelee laidasta toiseen :D

   Kivaa tiistaipäivää sinne! ♥

   Poista
 3. Tää oli kiva (taas :)). Ja sanomattakin varmaan selvää, että aika monta kohtaa voisin kopioida ihan suoraan sun listalta ja siinäpä onkin syy siihen, että vaikka vastaaminen haasteeseen houkuttaa, en voi sitä tehdä ennenkuin olen unohtanut sun vastaukset :). Muuten vaikuttaa kopioinnilta ja sitä en koskaan harrasta, joten otan aikalisän.

  Sun seppelekuva on kiva, kaunis ja hassu samaan aikaan <3. Ja ihan vaan tiedoksi, että jos mulla joskus olis noin vahvat ja pitkät hiukset, en leikkaisi niitä koskaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, toivottavasti se unohdus iskee pian, että pääsen sitten lukemaan sun vastaukset :) Tiedän kyllä tuon tunteen - kun joku vastailee samalla lailla kuin itsekin voisi vastata, ne jäävät kummittelemaan mielen perukoille.

   Tuo kukkaseppelekuva oli muuten aikas mahdoton :D Seppele hajoili käsiin ja lisäksi tuuli todella voimakkaasti. Mies ihmetteli siinä vieressä, että on toi naisten elämä vaikeata :D :D

   Muiskuja päivään! ♥

   Poista
 4. Tää oli kiva. Toi hiusjuttu on paha koska sulle sopii sekä lyhyt että pitkä. Nyt pitää vaan tehdä päätös ja elää sen kanssa :)

  Mulla sama toi: "En juuri koskaan kieltäydy herkuista tai kuohuvasta. "

  Mahtiviikkoa <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä on lyhyt ja herkuista/kuohuvasta on syytä nauttia aina kun mahdollista :D

   Enää tää viikko töitä (plus puolikas työpäivä mulla ens viikolla). Lomaa kohti mennään, jee!

   Iloa viikkoon halausten kera! ♥

   Poista
 5. vinkeä haaste!

  Aamupalaa en minäkään jätä väliin koskaan. (ja syön oikeastaan aina saman aamupalan...)
  Kuohuvastakin on aika vaikea kieltäytyä.

  Hiusjutut ovat haasteellisia. Viimeisen vuoden sisään kampaaja onnistui kerran leikkaamaan minulla hiukset kivasti. Vaikka olen sen jälkeen käynyt samalla kampaajalla ja se on leikannut samaa mallia jatkuvasti, minulla on aivan liian hiushöröttävä olo :( - kuontalo ei vain asetu, ei vaikka kuinka pöyhin tai jätän pöyhimättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiuksilla taitaa olla ihan oma sielunelämänsä ja ne tekevät just niinkuin huvittaa. Minullakin on tuo sama, että vakikampaaja on leikannut peräkkäin samalla lailla, mutta silti hiukset päättävätkin venkoilla ihan eri lailla. Kummallista...

   Kivaa kesäviikkoa ja lomaa kohti laskeutumista! ♥

   Poista
 6. Ai että, mä tykkään näistä haasteista, tämäkin oli ihan älyttömän kiva :) Nappaan heti itselleni, mutta teen kuten Annukka ja koitan ensin unohtaa, mitä sä olit kirjoittanut, ettei tule alitajunnasta kopiointia.

  Sulle kyllä sopii toi pituus hiuksissa, mutta veikkaan, että sopisi myös vähän lyhyempikin malli. Tai pidempi. Eli musta ei ollut yhtään apua sun pähkäilyyn, sori :)

  Aurinkoista viikkoa Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, jos nappaat mukaasi haasteen :) Ja juu, tiedän tuon tunteen, että pitää hetki odotella.

   Kiitos, kyllä susta oli apua. Taidan pysyä tässä pidemmässä ;)

   Aurinkoa ja iloa viikkoon Emma! ♥

   Poista
 7. Kiva haaste tämäkin, taidan napsia matkaani myös, kunhan ensin kekkasen vastauksia...

  Mulla on tuo sama hiusongelma, juuri katselin kuvia muutaman vuoden takaa, jossa hiukset oli oikeasti lyhyet ja ne oli musta aika kivat, nyt taas tekis mieli nipsasta lyhyeksi, vaikka juuri kun viimeksi leikattiin jo oikeasti pitkät hiukset puolipitkiksi, päätin, että en sitten enempää lyhennä... Niin se mieli muuttuu... Sulle sopii kyllä tuo pituus, takuulla kaikki muukin näyttäisi hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappaa ihmeessä tää mukaasi :)

   Naisen mieli hiusten suhteen taitaa olla varsin muuttuvainen :D Sullakin on sen tyyppiset kasvonpiirteet, että sopii hyvin sekä lyhyet että pitkät. Se on sitten vaan omasta (kulloisestakin) fiiliksestä kiinni, että mitä haluaa. Tai sitähän haluaisi sekä että, mutta se taitaa olla mahdotonta :D

   Mukavaa kesäviikkoa! ♥

   Poista
 8. Tuttua niin moni kohta ja aina ja ikuisesti tuo, polkka vai pitkät, polkka vai pitkät, niiden välillä seilailtu koko elämä.

  Ihanaa viikon jatkoa Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on tääkin, kun koko elämänsä pohtii, että haluaako pitkät vai lyhyet hiukset :D Naisen mielenmuutokset on vähän kuin ikiliikkuja...

   Ihanaa viikkoa sinne Tiiallekin! ♥

   Poista
 9. Sama juttu, ikinä ei osaa päättää leikkaisiko lyhyet vai kasvattaisiko pitkät vai jotain siltä väliltä. Ja olen huomannut, että pienillä naisilla sama pähkäily voi alkaa jo 6-vuotiaana :D Ei ole helppoa ei.

  Sulle sopii kyllä molemmat, mutta äänestän silti pitkää tällä kertaa. Tai juuri tuota pituutta mikä kuvassakin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä pähkäilläänkö tätä pituusasiaa vielä joskus 30 vuoden päästäkin :D

   Sulle sopii hyvin myös sekä lyhyet että pitkät ja kaikki siltä väliltä. Mä taidan päätyä siihen, että tämä nykyinen pituus on tällä erää hyvä. Jos vaikka vapautuisi ajatusenergiaa sen miettimiseen, että haluaisiko raitoja vai ei... :D

   Kivaa viikkoa! ♥

   Poista
 10. Mutta minkävärisiä raitoja...? :D

  VastaaPoista
 11. Heippa, olipas näpsäkkä haaste!

  Taidanpa kopsata sen tästä. Aurinkoista lomaa sinulle :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos kivasta postausideasta, joka muotoutui omanlaisekseen minun käsittelyssäni. Aurinkoisia kesäpäiviä! Tuija

  VastaaPoista
 13. Käypä lukaisemassa minun versioni haasteestasi. Aamupala on must myös lomalla. Aina voi tosin asiat tehdä toisinkin, mikä piristää kummasti. Helleterveisin Tuija

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall