torstai 19. huhtikuuta 2018

Yhtenä iltana

Tänään huumaannuin kevätauringosta. Siitäkin huolimatta, että se samainen aurinko (tai mikä lie) aiheutti megalomaanisen väsymyskohtauksen. Pakkasin itseni ja 8-veen pokemonittajan autoon ja hurautin iltasella Hatanpäälle arboretumiin.
 
Minä metsästin kuvia, kuopus pokemoneja. Viimeksi mainittuja taisi löytyä enemmän. Talven mittaan meillä ei pelattu Pokemon Go:ta lainkaan, mutta nyt taas kuopus innostui. Hänelle ladattiin sovellus omalle puhelimelle ja jo parissa päivässä hän on päässyt tasolle 8. Itse pelaan vain hyvin satunnaisesti - mieluiten keskityn ulkona kameralla räpsimiseen. Meille kummallekin Hatanpää on mieluinen paikka ja sinne suunnataan varmasti uudelleen lähiaikoina.
Kevään huomaa paitsi luonnosta, myös ihmisten olemuksesta. Tuntuu kuin kaikilla olisi ryhti suorempi, ilme valoisampi ja tuntemattomille saatetaan jopa heittää satunnainen kommentti. Itselläkin alkaa ehkä pahin kevätväsymys voittaa ja kenties kohta alkaa kevätinnostus pulppuilla pinnan alla.

Ensi viikolla aion kaivaa fillarin esiin ja pyöräillä töihin ainakin yhtenä päivänä. Nyt nukkumaan, sillä keväisen raaka ulkoilma tuntuu vaikuttavan kuin vahva unilääke. Öitä!


16 kommenttia

 1. Oi miten ihania kuvia, etenkin tuo ensimmäinen! Arboretum oli mun lempparipaikojani Tampereella asuessa, kiva päästä sinne taas kuviesi välityksellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo on kyllä ihana paikka. Kesällä toki upeimmillaan, mutta hieno kaikkina muinakin aikoina.
   Kivaa alkanutta viikkoa! <3

   Poista
 2. Onpa kauniit kuvat! Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua! Ehkä voisikin hoikutella lapsia yhteiseen ulkoiluun pokemoneilla... Eipä ole enää aikoihin kukaan pelannut. Tosin nykyään pokestoppi löytyy kotisohvalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meilläkin muuten löytyy pokestoppi melkein kotisohvalta! Joskus sen saa napattua ihan siinä löhöillen, joskus täytyy siirtyä pari metriä parvekkeen puolelle :D Kätevää.
   Mukavaa uutta viikkoa! <3

   Poista
 3. Ihania kuvia, sä olet kyllä taitava :). Nyt on aurinko meitä kyllä hemmotellut, paitsi keskiviikkoiltana, kun olisin vihdoin ehtinyt juoksemaan niin satoikin jo vettä :/. No jospa viikonlopuna paistaisi taas... Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos :) Mulla oli keskiviikkona lenkin suhteen sama juttu... Oltiin jo sovittu kaverin kanssa reippailulenkki, mutta vettähän siellä alkoi vihmoa. Käveltiin tavallista lyhyempi lenkki ja sitten äkkiä lämpimään suihkuun...
   Hyvää alkanutta viikkoa! <3

   Poista
 4. Ihanat kuvat taasen kerran. Ihanaa viikkistä Tuulanen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos murunen :)
   Aurinkoa ja iloa alkaneeseen viikkoon! <3

   Poista
 5. Kauniit kuvat! Tällä viikolla on ilmassa ollut todellakin kevään tuntua. Etenkin siinä vaiheessa kun ulkona oli +13 ja meikäläisellä toppatakki päällä :D

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Viime viikko olikin todella kevään tuntua täynnä. Lämpimiä ja aurinkoisia päiviä oli useampia. Mutta tänä aamuna laitoin taas kiltisti villakangastakin päälle ja silti palelin... Koitetaan kestää ja toivotaan, että lämpö tulee taas pian.
   Mukavaa viikkoa! <3

   Poista
 6. Hei Tuula,
  kyllä tämä kevät on aivan ihanaa aikaa <3 Illalla kuuntelin lintujen sirkuttelu konserttia ja ajattelin, että voisipa tämän tallentaa sielun syövereihin ja kuunnella sitä talven sydännäkin.
  Nyt kyllä taitaa lämpö olla ohi, sillä Lahdessa ainakin sataa jo vettä, on pilvistä ja viileää :( (luonto toki kaipaa sadetta:)
  Mukavaa viikonloppua!
  Terveisin, Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on todellakin ihanaa aikaa ja lintujen laulusta minäkin nautin <3 Varsinkin juuri iltaisin se lirkuttelu on ihan taivaallista.
   Täälläkin on nyt kyllä lämpö kadonnut viikonlopun myötä ja kaivoin aamulla lämpimän takin taas päälle. Kevät keikkuen tulevi jne... :D
   Mukavaa alkanutta viikkoa! <3

   Poista
 7. Arboretum on kyllä ihana. Kesällä pitää ehkä tehdä sinne eväsretki.
  Kauniita kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Varsinkin juuri kesällä Arboretum on tosi kaunis. Vähän vaan otti kupoliin, kun siellä olevat parkkipaikat olikin muutettu luvanvaraisiksi! En tiedä mihin siellä sitten jatkossa olisi tarkoitus pysäköidä... Tampereella tuntuu olevan se mentaliteetti, että parkkipaikat veks ja turistit pysyköön poissa. Ja auta armias, jos joku autonsa johonkin laittaa, niin sakot tulee ja sassiin! Toivottavasti muuttavat sen P-käytönnön vielä ennen kesää...

   Ihanaa alkanutta viikkoa! <3

   Poista
 8. Kauniit kuvat. Toivottavasti oli kiva viikkis. Ihanaa uutta viikkoa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Täällä oli ihan jees viikkis, toivottavasti sielläkin.
   Alkaneelle viikolle kaikkea mukavaa! <3

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall