sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Metsän siimeksessä

Nuhjuisen ja tukkoisen viikon huipennus oli tänään, kun päätin tunkkaisesta olosta huolimatta lähteä nauttimaan aurinkoisesta syyssäästä. Kävelin pitkin rantoja, hissukseen ja vailla kiirettä. Kunto ei kyllä olisikaan kestänyt yhtään enempää vauhtia. Suuntasin yhteen lempipaikkaani. Veden ja pellon väliselle rytikköiselle metsäkaistaleelle, jossa tuntuu siltä kuin olisi yksin koko maailmassa. Hengittelin, katselin, olin vain hissukseen. Teki hyvää.

Menkää tekin metsään :)


 9 kommenttia

 1. Menisin oikein mielelläni metsään, mutta meidän lähimetsässä on ilmeisesti alkanu liikkua hirviä, sieltä saa nimittäin nykyään joka kerta kimppuunsa hirvikärpäsiä... Yäk, inhoan niitä niin paljon!! Yksi päivä kaivettiin niitä tytön pitkästä tukasta useita kappaleita, jaiks! Todella vähentää halua mennä sinne enää, mikä on ihan hirmuinen harmi mulle. =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei, hirvikärpäset on kyllä sellainen kammotus, ettei tee mieli mennä sinne, missä niitä on :( Yök! Ei ihme, jos ei halua mennä niiden maalitauluksi... Meidän pitäisi vielä mennä puolukkametsälle, mutta ällöttää jo valmiiksi ajatus niistä otuksista.

   Kivaa ja aurinkoista viikkoa! <3

   Poista
 2. Sulla on niin kauniita kuvia, niissä on ihana, rauhallinen tunnelma. Mekin käytiin eilen metsässä, siellä on sitten mukavaa ja nyt ei onneksi ollut hirvikärpäsiäkään, edellisenä viikonloppuna niitä oli ja PALJON😡. Kivaa alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu :) Metsässä on kyllä ihanaa (kunhan vaan ei tosiaan ole niitä hirvikärpäsiä, yök ja kammotus). Siellä latautuu ja tulee hyvälle mielelle.

   Mukavaa alkanutta viikkoa sinnekin! <3

   Poista
 3. Oooh mikä juurakko <3
  Ihanaa viikkoa Tuulalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sammaleiset juurakot on ihania :) Tulee sellainen hobitti-fiilis tuollaisista paikoista.

   Ihanaa ja aurinkoista viikkoa Soilille! <3

   Poista
 4. Huikean kauniit kuvat, olen melkein sanaton. Kyllä Suomi ja luonto kaunis ja koko maailma. Valoisaa ja tervettä uutta viikkoa muru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto on kyllä ikuinen inspiraation ja ilon lähde :) Mieli lepää ja keuhkot saavat happea - tykkään. Toivottavasti ehtisi tällä viikolla iltaisinkin ulkoilla, kun on luvassa vielä muutamaksi päiväksi kivaa säätä.

   Ihanaa uutta viikkoa, kultainen <3

   Poista
 5. Metsä on parasta terapiaa <3 Ja kyllä tuollainen terapia auttaa ja on ihan ilmaistakin vielä!!! Kauniit kuvat <3

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall