perjantai 7. heinäkuuta 2017

Laiskan lomailijan viikkoraportti

Ensimmäinen lomaviikko on vierähtänyt sekä hitaasti että nopeasti. Olen lillunut jonkinlaisessa aivojen tyhjäkäyntitilassa. Päivät ovat soljuneet ohi ja ilmeisesti olen ollut puoliunessa, kun en muista puoliakaan tekemistäni (tai tekemättä jättämistäni) asioista.

Loma alkoi riemukkaasti skoolailemalla ihanien Tarun ja Tuijan sekä kahden muun rakkaan ystävän kanssa. Oli iloa, kuplia ja hauskoja juttuja. Illan tullen päädyimme vielä kaupungin yöhön. Olipa hauska ilta, josta jäi päällimmäiseksi ilo ja kiitollisuus hyvistä ystävistä, jaetusta ilosta ja yhteisymmärryksestä. Kiitos Tuija!

Ihana uusi karvainen ystäväni ♥

Sitten lorvailtiin maalla pitkä viikonloppu. En tiedä teinkö muuta kuin join kahvia ja luin kirjaa. Ilmeisesti jossain välissä olen kohottautunut jaloilleni ja syönyt ja käskyttänyt muuta perhettä murkinoimaan. Ainakin näyttävät olevan vielä hengissä ja voimissaan, eivätkä nälkään kuolleita. 

Nautiskelin myös upeista kesäilloista ja maalaismaisemista. Yhtenä iltana sain päähänpinttymän, että on pakko päästä nuuskimaan ja kuvaamaan suopursuja yhteen tiettyyn paikkaan. No siellä yhdessä paikassa ei ollutkaan pursuja, vaan tupasvilloja - söpöjä nekin - joten kierroksesta tulikin sitten vähän pidempi. Löytyivät ne suopursutkin vähän matkan päästä., mutta ihan huvin vuoksi ajeltiin ihan hullun pitkä lenkki maalaismaisemissa. Lapset olivat puolikoomassa takapenkillä ja minä räpsin auringonlaskukuvia siellä ja täällä. Takaisin möksällä olimme puoli kahdeltatoista ja mieli täynnä kesää.


Sitten oli toinenkin maaginen kesäilta. Päivän mittaan oli tullut vettä - paljon! Illan tullen selkeni ja auringon laskettua koko lähipelto peittyi usvan alle ja taivaalla loisti puolikuu. Ilmassa leijui makea kesäillan tuoksu ja jossain siellä usvan seassa hyppeli metsäkauris. Lopulta lumous särkyi ihan vain siksi, että oli niin perhanan kylmä ja hytisin ytimiäni myöten. Suomen kesä on suunnattoman kaunis ja jäädyttävän kylmä...

Eilen puolestaan ajelin Helsinkiin tapaamaan nuoruudenystävääni. Ihana reissu oli ja pojatkin jopa käyttäytyivät ihmisiks. Vaikka rakastankin yksinoloa ja rauhallista möllöttämistä, niin täytyy sanoa, että reissut ja ihmisten tapaamiset kyllä ovat ihan huippuja nekin.

Jatkan aivottomassa tilassa lillumista. Blogi päivittyy sen mukaan, miten jaksan virittäytyä oikeille aallonpituuksille ja hajoamistilassa olevan läppärin äärelle. Samalla voisin lähettää vienon pyynnön, että tilille napsahtaisi joltain mystiseltä amerikanenolta uuden tietokoneen verran rahaa. Kauhulla odotan sitä hetkeä, että tietsikka päästää viimeisen hurahduksena ja minä jään roikkumaan kännykän selaimen varaan... Mutta se on sen ajan murhe se, ja siihen asti tuudittaudun pumpuliin ja lomalaiskuuteen.

Ihania kesäpäiviä! Nautitaan ♥

18 kommenttia

 1. Upeat usvakuvat!
  Ensimmäinen lomaviikkosi kuulostaa juuri mukavan rennolta ja nollavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nollaava tämä viikko on tosiaan ollut. Oikeastaan nyt vasta tajuaa, miten väsynyt sitä onkaan ollut... Vielä kun jossain vaiheessa pääsisi sellaiseen energiseen lomamoodiin, niin olisi kiva :)

   Mukavia kesäpäiviä Kepposkalle! <3

   Poista
 2. Just kuulostaa hyvältä ja jos ei muista mikä pv mikä valuutta, niin aivot olleet juuri sopivasti narikassa. :) Välillä pitää toki niitä aivoja piristää ystävien kohtaamisilla ja niistä saa taas uutta energiaa <3 Sitä on joidenkin vaikea ymmärtää, että sitä voi olla erakkomainen omaa rauhaa rakastava ja silti ihmiskohtaamisista energiaa saava, tosin samalla ne kohtaamiset höhlää kyllä myös väsyttää.

  Lomaile hyvin ja nuo sinun kuvat ovat ihan taidetta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kyllä tosiaan hyvin saatu aivot ja liiat ajatukset pois päältä :) En tätä menoa muista omaa nimeänikään...

   Ja kiitos hurjasti kuvakehuista <3 Se on jonkin asteen terapiaa, kun lähtee heilumaan ulos kameran kanssa :)

   Suloisia kesäpäiviä Tiialle! ♥

   Poista
 3. Ihania lomajuttuja siellä! Ja mikä parasta kelit ovat paranemaan päin ;)

  Nauti lomasta täysillä muru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toinen muru :)

   Kelit on vaihtelevia - ei ainakaan pääse kyllästymään, hah :D Välillä paistaa, välillä sataa. Onneksi on kirjapino ja paljon kahvia. Mukavia kesäpäiviä sinnekin! ♥

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Satu :) Tuo koira oli tosi ihanuus! Ystävän karvaturri. Kun itsellä ei ole eläimiä, niin on välillä kiva saada rapsuteltavaksi jonkun lemmikki <3

   Poista
 5. Ihanalta kuulostaa lomasi! Kauniita kuvia olet ottanut! Ihanaa loman jatkoa!
  T: toinen lomalainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä loma kyllä ihanaa! Ei aikatauluja eikä liikoja tekemisiä. Parasta on vaan saada olla :) Mulle riittää elämykseksi kahvin juonti ja kirjan lukeminen.

   Ihanaa loman jatkoa sinne myös! ♥ Toivotaan enenevässä määrin aurinkoa ja lämpöä :)

   Poista
 6. Aivan täydellinen loma sulla ❤️ Ja hei, meidän mökiltä löytyy suopursua ja tupasvillaa melkein nurkalta, tervetuloa kuvailemaan 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnentyttö olet noiden suopursujen sun muiden kanssa :) Meiltä löytyy kaikenmoista peltokukkaa, mutta noita suokasveja pitää lähteä metsästämään vähintään parin kilsan päähän... Vaikka tulipa sitten hoidettua samalla maaseutukierros, kun oikein innostuttiin :D

   Mukavia kesäpäiviä sinne! ♥

   Poista
 7. Mulla ollut vähän samalainen ensimmäinen loma viikko, ollut vain ja välillä muka tehnyt jotain järkevää mut todellisuudessa ei mitään järkevää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tarvitsee juuri sitä, että on vaan rauhassa, eikä ota tehdäkseen mitään ns. järkevää. Joutilaisuus on välillä ihmiselle hyvästä ja tarpeen (ainakin tällaiselle laiskanpulskealle herkkikselle :D ).

   Ihania lomapäiviä sinne! ♥

   Poista
 8. Hei!

  Justiinsa tuollainen loman pitää ollakin :) Ihanaa kun saa vain olla ja levätä ja tehdä juuri sitä mitä huvittaa. Se on oikean loman merkki ;) Nauti rennosta olostasi ;)

  Rentoa loman jatkoa siis toivottelen,

  // Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tää aikatauluttomuus vaan niin luksusta, että oksat pois :) Tykkään, kun ei ole kiireitä. Ja ne muutamat menotkin on sellaisia leppoisenlaisia, ettei niistä voi yrittämälläkään repiä stressiä.

   Nauttimista sinnekin! ♥ Toivotaan, että sateet taas väistyvät ja saadaan vähän lämpöä.

   Poista
 9. Ihania kuvia! Ihana tyttöjenilta! Ihana kahvi-kirjamoodi! Vietä lisää ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru :) Ihania kesäpäiviä sinulle myös! ♥

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall