maanantai 19. kesäkuuta 2017

Viikonlopun top-jutut

Viikonlopun alkaessa olin kutakuinkin tyhjiin puserrettu. Aloin olla varma siitä, että oikeasti kuuluisin etelän lämpöön, uima-altaiden ja valmiiden pöytien äärelle - sellainen elämä sujuisi minulta ihan luonnostaan ;)  Muutama vapaapäivä maalla kuitenkin tasasi vähän mielialaa. Mahdollisesti muutaman suklaalevyn, namipussin ja siideritölkin siivittämänä kestän loman alkuun saakka...
 
Viikonlopun huippujutut olivat:
 
○ Kesäisen vihreä luonto. Ei tarvinne enempää selityksiä.
 
○ Neljä upeaa naista, jotka tapasin lauantaina Tampereella. Nanni/Suortuva,  Tuija/SatulinnaSatu/Talossa no 23 ja  Taina/Mansikkatilan mailla - kiitos ihanasta seurasta! ♥  Vaikka näin heidät kaikki ensimmäistä kertaa, niin juttu luisti ja olo oli kotoisa. Bloggaamisen tähtihetkiä ovat olleet juuri ne kerrat, kun on tämän harrastuksen kautta kohdannut uusia ihania ihmisiä.
 
○ Lukeminen. Hetkittäin saatoin syventyä kirjaan. Tällä hetkellä menee Elena Ferranten 'Those who leave and those who stay'. Tämä Napoli-sarjan kolmas osa ei tällä hetkellä ollut helposti saatavilla suomeksi, joten tankkaan englanniksi. Aloitin liian myöhään ja kirjaston eräpäivä jo häämöttää - saa nähdä miten käy...
 
○ Kahvi. Mielellään yhdistettynä kirjaan. Arkena kahvin kaverina on useimmiten some tai sanomalehti. Viikonloppuisin yritän hakeutua kirjan pariin.
 
○ Sauna. Vielä kun pääsisi löylyistä pulahtamaan järveen, niin se olisi piste iin päälle.

 
○ Uudet perunat.
  
○ Pohjamudat. Niitäkin tarvitaan ja siellä on joskus terapeuttista rypeä hetki. Jos lätäkkö ei ole kovin iso, kuten tällä kertaa ei ollut, niin kurat voi melko pikaisesti pudistaa harteiltaan ja jatkaa kuin ei mitään lätäkköä olisi koskaan ollutkaan. Korkeintaan pussit silmien alla kertovat jotain siitä, että tulipa kierittyä hetki pohjalla.
 
Lasten mobiilivehkeet. Joskus niitä on kiittäminen siitä, että saa itse hiljaisia hetkiä.
 
Herkut ja viini. Ne nyt vaan ovat sopivassa määrin elämää nostattava tekijä.
 
Luonnonkukat. Kun mökkitontilla ei toistaiseksi kasva mitään istutettua, niin iloitsen luonnonkukista. Voikukat, lupiinit, koiranputket - ne vain ovat niin hurjan kauniita.
17 kommenttia

 1. Viini ja kuohari on kyllä tämänkin äitylin elämän luxsus juttuja ja onneksi niitä voi nauttia useammin kuin esim viikon ulkomaanmatkasta.
  Mutta oli niin mielettömän kiva tavata teidät kaikki ja itsellänikin oli tosiaan ihan ensimmäinen kerta jokaisen kanssa. Tuijalle sanoinkin ennen junaan hyppäämistä, että kuinka sitä juttu luistikin niin mahtavasti ja olo oli niin kuin olisi teidät tuntea pitkäänkin. Kiitos vielä kerran ihanasta lauantaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta - ihanaa oli nähdä ja tunnekin oli tosiaan sellainen kuin olisi pidempäänkin tuntenut :) Tulee pitkäksi aikaa hyvä mieli, kun kohtaa ihania ihmisiä.

   Aurinkoa viikkoon (vaikka nyt juuri sataa lorottaakin ihan reippaasti)! ♥

   Poista
 2. Kuullostaa kivalta viikonlopulta ja siltä, että olet tosiaan saanut karistettua kurat harteilta. Nyt onkin vain 4 päivää ja sitten on pidempi viikonloppu, ihanaa! Kauniita nuo lupiinit ja uudet perunat on ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä lyhyt viikko on kyllä niin siunaus. Työmotivaatio alkaa olla sitä luokkaa, että parin viikon päässä häämöttävä loma tulee todella tarpeen... Juhannusviikonloppu kivasti taas katkaisee arkea, kun pääsee maalle rentoilemaan ja vähän juhlimaankin :)

   Mukavaa viikkoa! ♥

   Poista
 3. Oli ihana yllätys tavata sinutkin <3 Ja Nuo Top- jutut ovat kyllä niin totta!
  Voimia tynkäviikkoon ja rentouttavaa Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todellakin ilo tavata sinut ja teidät kaikki :) Jäi hyvä mieli.

   Onneksi on jo juhannus ihan ovella ja tavallista pidempi viikonloppu. Aurinkoa ja mukavia hetkiä sinne! ♥

   Poista
 4. Ihania juttuja ja erityisesti kyllä harmitti etten päässyt blogi- tapaamiseen. Toivottavasti aikataulut kohtaavat ensi kerralla 💖
  Ihanaa kesäviikkoa muru 💖💖 Jussi kulman takana 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä harmi, ettet päässyt mukaan. Mutta pian jotain uutta tapaamista pystyyn? :) Kesäskumpat jossain kivassa paikassa, naurua ja hyvää mieltä.

   Aurinkoista juhannusta (vaikkakin sitten toppatakit päällä) ♥

   Poista
 5. Skumppa piristää kummasti :)

  Oli kyllä ihana nähdä, edelleenkin tätä hehkutan <3 Pian uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti pian uudestaan! Oli niin luontevaa ja kivaa, että lisää tätä :)

   Aurinkoa ja (sisäistä) lämpöä juhannukseen! ♥

   Poista
 6. No nyt on mahtunut viikonloppuun paljon top-juttuja :) Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä monta kivaa juttua :) Ja sieltä pohjamudistakin onneksi pääsin ylös, vaikka yksi ilta siellä rypiessä meni todella tehokkaasti...

   Juhannus on jo ovella, joten kaunista ja rentoa jussia! ♥

   Poista
 7. Kuulostipa kivalta tuo blogitapaaminen ja muutkin jutut.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo blogitapaaminen oli kyllä aivan ihana. Ja en ehtinyt edes jännittää tai epäröidä - hyvä niin :)

   Aurinkoa ja iloa loppuviikkoon ja jussiin! ♥

   Poista
 8. Onneksi olet päässyt ylös pohjamudista!<3 Loman jälkeen paluu arkeen ottaa koville, joskus mulle on tullut tuo rypeminen jopa lomalla, kun tajuaa, että tässähän pitää laittaa ruokaa kaksi kertaa päivässä ja joka nurkka odottaa siivousta...Eeh sellaisella saa tosi ahdistuksen päälle.:(
  Viime viikonlopusta ammennetulla energialla jaksaa taas ja sulla on ihan huippuhyvät rentoutumiskeinot.<3 Pitäisköhän poiketa kirjastoon! En oo käyny muistaakseni moneen vuoteen, ja lukeminen on kuitenkin ollut yksi rakkaimmista harrastuksista.

  Ihanaa juhannuksenalusaikaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjastot on huippuja! Aina sieltä löytää jotain kivaa. Joskus vähän liikaakin - iskee nimittäin jonkinlainen kriisi, kun tajuaa, että mielenkiintoista lukemista olisi niin kovin paljon ja aikaa ihan liian vähän... :D

   Lomarypeminen on mulle tuttua. Nytkin jo vähän kriiseilen tulevaa kesälomaa, että eihän se oikeastaan ole _lomaa_, kun pitää sitten laittaa lapsille ruuat kaksi kertaa päivässä ja muutenkin toimia erotuomarina, kauppakassina, viihdyttäjänä ja kaikkien asioiden ratkaisijana 24/7. Taidan ostaa maailman isoimman viinitonkan ennen lomaa... ;)

   Aurinkoa ja iloa sinne! ♥

   Poista
 9. Sun viikonlopussa on ollut paljon top-juttuja! Mulla on vielä viikko lomaan, mutta onneksi tässä on juhannus välissä. On ollut niin kiirettä, että vapaata alkaa jo kaivata.
  Nautitaan kesästä, vaikka ei hellettä taas olekaan ja mennään päivä kerrallaan eteenpäin! Lapset kasvaa ja kohta sä huomaat, että ne ei enää asu täällä....sitten on omia hetkiä ihan riittämiin. Aurinkoista juhannusta!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall