perjantai 16. kesäkuuta 2017

Jos vain hengittäisi

Lomaviikon jälkeen on ollut yllättävän vaikeaa sopeutua tavalliseen arkeen, töihin, aikatauluihin ja tekemisiin. Paljon helpompaa oli tottua etelänviikon rentouteen ja nenän eteen kannettuihin aterioihin.


Olen ollut pinna kireällä, ärtynyt ja kiukkuisa naisolento. Kroppakin otti ja palautui normaalin turvonneeseen olotilaansa alta aikayksikön.

Bloggaajan pipoa kiristää...

Tänään tulimme maalle. Otan lasillisen (tai neljä) viiniä ja yritän muistaa miten löysätään kiristävää pipoa. Jos vain kuuntelisi linnunlaulua, tuijottaisi pilviä ja kuuntelisi sisintään. Jos vain hengittäisi syvään.(Meanwhile, otan edelleen vastaan skumppasponsoreita, tahi voin nimellistä korvausta vastaan pitää silmällä tyhjillään olevia lukaaleja Kreikassa...) 


16 kommenttia

 1. Ymmärrän täysin ja omaakin lomaa siivittää merkillinen ilo ja samalla luopumisen haikeus, että kohta tämä on muisto vain. Olen vielä päättänyt, että alkaa juhannuksen jälkeen jonkunlainen elämäntaparemppa eli psyykannyt itseäni siihen, joten siksikin hiertää kotiinpaluu ja se ettei voi enää laittaa läskiksi.

  Pipon kireys on inha juttu ja voin tunnustaa, pääasiassa aina hieman kiristää.

  Muiskuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sielläkin kiristää arki... Sitä toivoisi, että tavallinen arki touhuineen olisi hieman jouhevampaa ja lempeämpää. Että voisi/osaisi useammin kulkea pipo löysällä ja rennosti...

   Sulle toivon mahti-ihanaa etelänviikkoa ja rentoutumista niin perin pohjin, että rentous kulkisi mukana pitkälle arkeenkin <3

   Kesämuiskuja! :)

   Poista
 2. toivottavasti viikonlopusta tulee rento <3!

  VastaaPoista
 3. Lomaviikon jälkeen paluu arkeen tuntuu aina karulta. Kyllä se siitä lähtee taas sujumaan! Ota rennosti, nauti viinistä ja tuijottele pilviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun elämäni tarkoitus voisi hyvin olla etelässä rannalla löhöäminen ja viinin lipitys. Nyt täytynee tyytyä vain siihen viimeksi mainittuun... ;)

   Poista
 4. Tuo on tuttu tunne! Ainoastaan kesäloman aikana paluu matkoilta on helpompaa kun se loma jatkuu vielä matkan jälkeenkin. Mutta jos arki ja työt odottavat heti perään niin toipuminen on hidasta ;)

  Mukavaa mökkiviikonloppua ja nautitaan lämmöstä kun sitä vielä on :)

  Terveisin, Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpö oli tänä viikonloppuna ihanaa! Mutta jestas tosiaan, matkalta arkeen hyppääminen oli pahempaa kuin kuvittelinkaan... Onneksi ei enää ihan mahdotonta aikaa ole varsinaisen kesäloman alkamiseen, joten ehkä tästä selvitään...

   Aurinkoa viikkoon! <3

   Poista
 5. Loman jälkeen arkeen palaaminen vie aina aikansa ja jotenkin sitä jää kaipaamaan sitä rentoutta ja hyväntuulisuutta joka jostain syystä tuntuu arjessa olevan jossain kauempana, vaikka elämä pääasiassa onkin sitä arkea... Toivottavasti olet nauttinut tästä ihanasta aurinkoisesta päivästä, tuijotellut pilviä ja nauttinut sitä viiniäkin sopivasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just se rentous ja hyväntuulisuus oli lomalla niim helppo saavuttaa - ja niin kovin helppo myös kadottaa heti arjen alettua... Kutsumukseni olisi selkeästi olla vapaaherratar ;)

   Kivaa viikkoa sinne! <3

   Poista
 6. Oli hauska tavata livenä! Heti piti tulla uteliaana sun blogiisi, koska en ole ennen käynyt. Tykkään!<3 Sulla on hyvä tyyli!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista! Kiva kun tulit tänne vieraisille :) Ja oli todellakin ihanaa tavata! Upeita naisia olitte kaikki <3

   Poista
 7. Olipas ihan mieletöntä nähdä sinua ja muitakin upeita blogi siskoja, kiitos kun jaksoitte tulla treffaamaan minua ja Tuijaa Tampereelle. Toi sun postaukseen loppulause on ihan paras, en kyllä kieltäytyisi minäkään kuohari sponsoreista. Ainoa ehto vois olla että niissä ei tarttis olla juurikaan kaloreita mutta kalorittomuus ei saisi vaikuttaa makuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläs muuta sano! Oli todella mukava nähdä :) Ja ihan kuin olisi tuntenut paremminkin, vaikka olikin eka kerta livenä.

   Aurinkoa ja Tampere-viikonlopun siivittämää hyvää mieltä sinne! <3

   Poista
 8. Mulle kelpais myös tuollainen talonvahtipesti etelän aurongossa. Täytyypä alkaa tehdä cv:tä ja hakemusta 😊 Olen hyvä löhöilemään ja nautin suunnattomasti auringosta sekä lämmöstä, ja mitä muuta... Siinä kai se tarkein juttu hakemukseen 😂

  Ihana oli nähdä, pian otetaan skumppatreffit ilman autoja 🍾🥂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko olla jossain tarvetta talovahdille etelän lämmössä! Heidän pitää vain löytää meidät :D

   Oli todellakin ihanaa nähdä! Skumppatreffit uusintana ja ilman autoja kuulostaa vähintäänkin superilta ♥
   Kivaa viikkoa!

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall