perjantai 12. toukokuuta 2017

Kaunista viikonloppua

Viikonloppu ei tullut yhtään liian aikaisin. Muutaman pätkäviikon jälkeen tavallinen täysi arkiviikko tuntui melko työläältä. Ehdin ilmeisesti tottua jo liian helppoon. Tänä viikonloppuna yritän muistaa huilia paljon, tuntea sohvan vetovoiman ja vastata siihen. Aion myös unohtaa autuaasti kaikki lasten kertomat salaisuudet. Sunnuntaina olen sitten aidosti iloisen yllättynyt ;)  Tiedän jo nyt, että lasten muistamiset ovat liikuttavuudessaan huippuluokkaa. Varaudun myös jakamaan sänkyyn kannetun aamupalani lasten kanssa, kuten joka vuosi. Mikä siinä onkin, että se äidin voileipä on parempi kuin oma? Mutta mikä toisaalta olisi ihanampaa kuin jakaa hyvät jutut :)
  
Näiden kuvien myötä toivotan lempeää viikonloppua ja hyvää äitienpäivää! ♥  Lempeyttä ja iloa kaikille!

12 kommenttia

 1. Ihanaa viikonloppua!
  Minusta äitienpäivässä on parasta se, että lapset eivät millään meinaa jaksaa odottaa lahjojensa ja korttiensa kanssa. Vinkkejä satelee, pitää arvailla ja sitten yleensä aina joku repeää ruodusta ja vaatii saada antaa lahjansa jo ennen äitienpäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä sama :) Paljastuksia tuli nytkin, varsinkin pienimmän pojan osalta. Isompi osaakin jo vähän paremmin pitää salaisuuksia. Ihania kortteja ja lahjoja olivat tehneet taas ♥ Ja se hartaus ja vakavuus, jolla lahjat annetaan - oih!

   Poista
 2. Ihanaa viikonloppua siulle ja perheellesi <3

  ...Äitienpäivä; ne hykerrykset, pusut ja pusuttelut, rakkaudella pitkään ja hartaasti tehdyt kortit... :´)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta. Sydän menee mykkyrälle, kun toiset ovat niin kovin tärkeänä ja hartaudella tehneet lahjojaan ja korttejaan. Ja auta armias, jos heidän mielestään niissä on jokin virhe... siinä kyllä taas äidinkin sydän oli koetuksella, kun kuopus oli mielestään tehnyt mokan ja sitten itketti... Voi näitä pieniä ♥ Miten paljon merkitseekään heille pienet jutut ja äidin muistaminen. Niisk...!

   Poista
 3. Lempeää ja rauhallista Äitienpäivää <3 Ihania nuo lapset <3 - meillä jo sen verran isompi lapsi, etten haluakaan enää mitään herätyksiä ;-) Annetaan esimurkkulaisen nukkua, koulussa niin paljon kokeita vielä tässäkin vaiheessa kuudennella luokalla, että lepo tulee tarpeeseen :-) myös äidille ;-)

  Nautitaan!

  Terveisin, tätsy Päijät-Hämeestä eli Johanna :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lepo ja rauhalliset unet on mahtava juttu :) Meillä lapset heräilee viikonloppuisin intopiukkana samaan aikaan kuin arkenakin. Ainoastaan sillä erolla, että vkl heräävät itse, kun taas arkiaamuina heitä saa kiskoa hereille ihan väkisin :D Me vanhemmat onneksi saadaan sentään nukkua pidempään.
   Toivottavasti siellä oli kiva äitienpäivä ♥ Aurinkoa ja lämpöäkin saatiin kivasti!

   Poista
 4. Sydämellistä äitienpäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Toivottavasti sielläkin oli ihana äitienpäivä <3

   Poista
 5. Mäkin toivoin perjantaina pelkkää sohvalla lötköttelyä viikonlopun ohjelmaksi, mutta ihana sää antoikin ihmeellisen virtapiikin. Toivottavasti äitienpäiväsi oli toiveidesi mukainen <3

  Ihanaa alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää oli todellakin mitä parhain! Eilen tuli futailtua ja sitten vielä tein pitkän kävelylenkin kaverin kanssa. Auta armias, että olin illalla ihan poikki ja koipia särki :D Mutta ihanaa oli se lämpö, nautin suunnattomasti. Kyllä siitä tosiaan saa virtaa.

   Kivaa uutta viikkoa! ♥

   Poista
 6. Viikonloppu oli kyllä ihanan aurinkoinen mutta meillä oli kyllä ainakin melkoisen viileää. Talvitakit ja villasukat olivat tarpeen. Pipot myös.

  Tärkeintä oli kuitenkin läheisten kanssa oleminen. :)

  Ihanaa uutta viikkoa murunen! Hellettä on kuulemma tiedossa :D fanfaareja!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järven äärellä taitaa aina olla vähän viileämpää. Meillä ainakin lapsuuden mökkipaikka on sellainen, että sinne kevät tulee paljon myöhemmin, kun vieressä on iso järvi pitämässä yllä viileää ilmamassaa, hrrr....

   Ihanaa, että on +20 kelejä luvattu viikonlopulle. Tosin uskon vasta sitten, kun näen :D

   Aurinkoa, muru!! ♥♥

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall