perjantai 7. huhtikuuta 2017

Uutiskatsaus nro 2

Kun nyt pääsin uutisrintamalla vauhtiin ja bongasin taas aivan vastustamattomia juttuja (niiden kamalien uutisten vastapainoksi), niin olkaapa hyvät perjantain kunniaksi.

Tamperelaismies eksyi Tsekissä ja tölväili humalassa (Aamulehti)

Uutinen kuin suoraan Kummelista. Tamperelainen n. 60-vuotias mies autoili Tsekeissä, mutta koska hänen karttansa oli muinaisen Tsekkoslovakian ajoilta, hän eksyi. Eksyminen alkoi (ymmärrettävästi) ahdistaa ja mies otti lohdutuksekseen "muutaman" ryypyn. Sitten hän törmäsi liikennemerkkiin, löysi poliisin ja kysyi tietä. Poliisi puhallutti miehen ja tulos oli 2 promillen humala. Hups! Sakkotuomio, ajokielto ja maahantulokielto. Olisikohan kannattanut ostaa se navigaattori tai edes uusi kartta? Näh, mitäs suotta. Täsä ny mitää navikaattoreita oo ennenkään tarvittu nääs...
 
Tuomio: Ikävä uutinen, mutta en voinut olla nauramatta maha kippurassa tätä lukiessa (anteeksi vain...)
 
Glitterpeppu on uusin villitys (Iltasanomat)
 
Jos päätät (jostain kumman syystä) hankkia edellisessä uutiskatsauksessa mainitun (alamittaisen) paitamekon, niin eipä hätiä mitiä vaikka peffakannikat vähän vilkkuisivat. Itse asiassa kun liimaat takalistoosi lasten askartelutarvikkeista löytyviä kimalteita, olet suoraan trendien aalloilla. 
 
Muistinkin juuri, että meiltähän löytyy arsenaali glitterputkiloita, jotka tältä istumalta lähden pöllimään lapsilta. Huiskin glitterit peffaani ja eikun kuvaamaan takalistoa instagramiin. Ja blogiin. Ja faceen. Ja perustan sen snäptsätinkin. Nih. Ja voisin lähteä vielä baariinkin, kerta! (Paitsi että se paitamekko puuttuu, mutta normaali paitapusero saa kelvata. Näkyy peffa ainakin.) 
   
Tuomio: Jhaa mitä hhäh..? *sniffailee glitterliimahuuruja*
 
Viininmaistelu aktivoi aivoja paremmin kuin matemaattinen tehtävä (Iltalehti)

Need I say more? "Viininmaistelu on ihanteellista harjoitusta aivoille..."  En jaksanut lukea pidemmälle, mutta tuossahan se pointti jo tulikin. Joko saa lähteä töistä, että voi mennä ostamaan aivoja aktivoivia tuotteita?
  
Tuomio: Erittäin hyvä ja takuulla luotettava uutinen. Ihan varmasti on!
 
Kuvan narsissi ei lähteideni mukaan liity millään lailla tässä
mainittuihin tapauksiin tai uutisiin.

Ajankohtaiskatsauksen uutisankkuri toivottaa teille mitä parhainta viikonloppua!
 

8 kommenttia

 1. Huikean hieno uutiskatsaus. Viininmaistelu on tosiaan paaaaljon parempaa kuin matemaattiset tehtävät. Tätä aion huomenna toteuttaa Tallinnassa.

  Mutta glitterpepun jätän väliin. Mehän mennään konkurssiin, kun tarttis olla niin paljon glitteriä :D Tai sit pitää etsiä sponsori. Paitamekonhan kätevä emäntä taikoo miehen paidasta amerikkalaisten elokuvien tyyliin.

  Suloisen ihanaa glitterliiman tuoksuista ja viininhuuruista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin totta puhuen jätän mieluiten glitterpepun väliin ja keskityn tuohon viininmaisteluun. Ei muuten, mutta kun se tekee aivoille niin hyvää ;)

   Suloista viikonloppua ja ihanaa Tallinnan reissua! ♥

   Poista
 2. LOL, tuo viiniuutinen oli erittäin relevantti ja suorastaan elintärkeä uutinen. Kiitos kun jaoit sen kanssamme. Muiskuja ja viinittelyä viikonloppuusi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ilahduin viiniuutisesta, sillä nyt voin jättää väliin jokailtaiset (?) sessioni trigonometristen funktioiden sun muiden matemaattisten probleemien kanssa. Riittää kun maistelen viiniä. Olen varma, että mitä enemmän, sen parempi ;)

   Ihanuutta viikonloppuun! ♥

   Poista
 3. Tuo viiniuutinen oli tosi hyvä ja tärkeä, onneksi nostit esiin, olisivat voineet muuten aivot jäädä ilman tätä tehokasta aktivointia...

  Tuon glitterin taidan jättää väliin, ei taida löytyä tarpeeksi glitteriä tähän takalistoon...

  Ihanaa, aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo oli loistouutinen. (Ehkä se Tsekeissä tölväillyt tampereismieskin oli lukenut saman uutisen..?) Voimme unohtaa matematiikan ja keskittyä viiniin, hurraa!

   Valoisaa ja rentoa viikonloppua! ♥

   Poista
 4. Minusta sinun pitäisi ehdottomasti avata glitterkausi!

  Kiitos nauruista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä tuossa olisi se hyvä puoli, että rannalla saisi kätevästi selluliitit piiloon. Pitäisi vaan läästiä glittereitä aikasta runsaalla kädellä :D

   Kivaa sunnuntaita!

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall