torstai 13. huhtikuuta 2017

Pääsiäisen suunnitelma & Innostus

Torstai on toivoa täynnä, ja nyt ihan erityisesti. Pian voi heittää hanskat tiskiin neljäksi päiväksi. Keli nyt tulee olemaan kaikkea muuta kuin keväistä, mikä on harmi, mutta minkäs teet. Ei muuta kuin pipo visusti päähän ja nokka kohti aurinkoa (joka luultavasti menee pian lymyämään lumipyrypilvien taakse). Vapaa on kuitenkin vapaata, vaikka sitten talvikelin kera.
 

Meillä ei tänä(kään) vuonna suunnitella lampaanpaisteja tai hienoja menuita. Me nimittäin lähdemme huomenna maalle! Ekaa kertaa tänä vuonna ja olen todella innoissani. Monet teistä varmaan tietävät, että rakastan maalla oloa ja mökkeilyä. Mielessäni siintää jo se ihana maalaisrauha ja hiljaisuus.
 
Pääsiäisenä fokus on simppelissä syömisessä ja mökin kuntoon laittamisessa. Kyllä se pääsiäistunnelma saa luvan tulla ranskalaisilla perunoilla ja nakeillakin, kun niin päättää. Meillä maalla ei ole kunnon keittiötä, joten ruokapuoli on aina hieman sumplimista. Viime kesän lopulla sähkögrillikin päätti ryhtyä eläkkeelle. Sähköhella kyllä löytyy, mutta kun sitä varsinaista keittiötä ei ole ja elämme osittain lautakasojen ja maalipurkkien keskellä, niin oleminen on vähintäänkin hieman boheemia.
 
Pääsiäisen fiilistä aion luoda ruukkunarsisseilla, pajunoksilla ja suklaamunilla, jotka aion Kepposen ohjeilla kääriä servetteihin. Sitten vaan ollaan, herkutellaan suklaalla ja touhutaan mökkiä kevätkuntoon. Haaveilen jo pitkistä päiväkahveista, maalaisilman hengittämisestä ja lintujen konsertin kuuntelemisesta. Toppavaatteet visusti päällä aion istuksia mökin portailla ja vain katsella ja kuunnella luontoa.




Olen myös ihan huippuinnoissani, sillä huomenna alkaa Fotojoogaa mielelle -verkkokurssi

"Mietitkö koskaan, miksi joku kuva vaikuttaa sinuun vahvasti?
Etsitkö keinoa löytää itsestäsi luovuutta?
Voiko tunteita ja valokuvaamista yhdistää?
 
Kurssilla opitaan tunnistamaan omia tunnetiloja itse otetun valokuvan kautta. Jokainen valokuva sisältää oman tarinansa. Tarina muodostuu pienistä yksityiskohdista
ja niiden havaitsemisesta: kurssi kehittää omaa herkkyyttä kiinnittää huomiota niihin asioihin, jotka kuvaan tallennettuna välittävät tarinan ja tunteen."

Olen ihan täpinöissäni ja olen varma, että edessä on hurjan inspiroivia viikkoja ja uusia näkökulmia valokuvaukseen :)  Mukaan ehtii vielä, joten klikatkaa ihmeessä mukaan, jos valokuvaus ja siinä kehittyminen kiinnostaa!
 
Ihanaa ja lempeää pääsiäisen aikaa kaikille! Muistakaa syödä tarpeeksi pääsiäisherkkuja ja pitää ne pipot päässä ♥  Puspus!


16 kommenttia

 1. Mekin mennään möksälle ja simppelillä ruualla aiotaan pääsiäinen viettää.

  Ihanaa päösiäisenaika, nauti 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa mökkeilyä sinnekin! Kylmää on, mutta nautitaan siitä huolimatta 😊

   Poista
 2. Oi kuullostaa ihanalta pääsiäiseltä! Mä aloitan tänään pääsiäisen kunnon hikisalilla ja sitten ei muuta kuin ollaan ja möllötellään, ruokakaupassa on käyty eilen (myös ihan pikkiriikkisen viiniä varattu). Me varmaan ollaan kotosalla aika pitkälti, mutta sekin on välistä ihan ihanaa. Tuo kurssi kuullostaa mielenkiintoiselta...

  Ihanaa pääsiäistä sinulle! Nautihan maalaiselämästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Piti vielä kirjoittaa, että aivan ihania kuvia sulla, taas!

   Poista
  2. Kiitos kuvakehuista! Pitkästä aikaa mulla on sellainen kuva inspiraatio päällä.

   Hikisali kuulostaa ihanteelliselta pääsiäisen aloitukselta 😊 Mukavia pyhiä sinne ja paljon rentoilua!

   Poista
 3. Mahtavalta kuullostaa teidän pääsiäinen. Mä ajattelen, että pääsiäinen - niin kuin esim joulukin - on mielentila, ja hyvinkin less is more.... Nauttikaa täysillä, ottakaa rennosti ja herkutelkaa. Kaunista pääsiäistä Tuula-muru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista ja ihanaa pääsiäisen aikaa sinne myös! Lokoisaa oloa ja paljon herkkuja 😊

   Poista
 4. Pikaiset tervehdykset tällä kertaa; ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä teidän koko perheelle <3

  VastaaPoista
 5. Mukavaa mökkipääsiäistä teille!
  Minulla ohjelmana on laiskottelua ja sitten aion rykäistä pääsiäislounaan 12 hengelle. Sen jälkeen lisälepäily tulee tarpeeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsiäislounas 12 hlölle kuulostaa siltä, että sen jälkeen laiskottelu on todellakin ansaittu! Mukavia pyhiä 😚

   Poista
 6. Mukavaa ja rauhallista mökkeilyä <3

  Toivottaa, Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihania pääsiäisen pyhiä myös sinulle Johanna! ❤

   Poista
 7. Ihanaa pääsiäistä, me unohdettiin tänä vuonna rairuohotkin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin unohdettiin rairuohot - siellä ne on sievästi pussissaan... Mutta ei onneksi tarvitse niin nokonuukaa ollakaan. Hyviä pyhiä Tiialle! 😊

   Poista
 8. Ihan mahtava pääsiäinen teillä, ei meillekään tullut pääsiäinen lampaapaistin muodossa tai mämmin, vaan ihan sen fiiliksen.
  Ja mikäpä sen ihananpaa kun laitta mökkiä kuntoon.
  Ihanaa pääsiäisen aikaa teille!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall