perjantai 28. huhtikuuta 2017

Kontrasteja

Viikko on ollut hurlumheitä. Lapsia harrastuksiin ja pois sieltä, sinne sun tänne. Säntäilyä, muistamisia ja ruoka-angsteja kaiken keskellä - että onko pakko aina laittaa ruokaa ja käydä kaupassa, yök.
 
Sitten oli yksi työjuttu, jota taas jännitin ja panikoin ihan hullun lailla. Olen täysin epämukavuusalueellani silloin, jos pitää olla vähänkään esillä. Nyt piti vetää aamupäivä luokalliselle ihmisiä ja pelkäsin tilannetta ihan järjettömän paljon. Aiheen tiesin, mutta esillä olo ja ryhmälle puhuminen hyydyttää aivoni ja saatan yhtäkkiä unohtaa kaiken tietämäni. Noissa tilanteissa olen myös kiusallisen tietoinen omista maneereistani ja ihmisten katseista (apua, miksi tuokin katsoo noin kriittisesti, hui kamala, tuo haukottelee, joten olen varmaan supertylsä jne).
 
Aivot surraavat etukäteen, h-hetkellä ja jälkikäteen niin hurjaa vauhtia tippaleipävuoristoradassa, että olen aivan ylikierroksilla ja uuvuksissa tuollaisten juttujen jälkeen. Mutta selvisin ja siitä olen hurjan tyytyväinen! Ehkä ensi kerralla jännitän 1% vähemmän ja mahdollisesti jo vuonna 2745 olemme siinä pisteessä, että nautin esiintymisestä ;) 
 

Sitten on toisaalta ollut yhden asian suhteen oivallus ja päätös, josta olen supertyytyväinen. Pitkällisen vaatimattomasti noin neljä vuotta kestäneen pähkäilyn jälkeen päätin, että voi taivas, ei tämäkin voi olla näin vaikeaa. Sitten vain KLIK ja huomasin tehneeni jotain, josta seuraa vielä jotain superkivaa muutamien viikkojen päästä. Tekisi mieli hyppiä silkasta innosta, ja olen kuulkaa hyppinytkin! Sisällä kuplii ja hihityttää.

Paniikin ja innostuksen välimaastossa olen ollut vähän sellainen liikaa virtapiikkejä saanut duracell-pupu - tärisee ja surisee kauheasti, muttei mainittavasti etene mihinkään suuntaan.

Onneksi edessä on vähän normaalia pidempi viikonloppu. Sitä tarvitaan tämän arkiviikon kontrastien tasaamiseen. Olen ihan tyytyväinen, jos saan vain rouskuttaa sohvalla nakkeja, syödä (kenties kaupan) perunasalaattia ja lipittää pari lasia skumppaa.

Tänä vuonna tämä vapun seutu kyllä pääsi vähän yllättämään ja tuli ihan salakavalan nopeasti. Yhtään en ole ehtinyt mukaan siihen tyypilliseen hilpeän keväiseen tunnelmaan, joka yleensä minut valtaa näihin aikoihin. Osuutensa on kyllä kylmällä säälläkin. Jälkijunassa siis körötellään, mutta ehkä se oikea kevään lapsi -fiilis sieltä vielä tulee.

Kepeää ja valoisaa viikonloppua!
 

10 kommenttia

 1. Skål vaan ja huisin hauskaa vappua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Skål ja Glada Vappen sinnekin! Pidetään sisäinen aurinko päällä, vaikka se oikea aurinko onkin jossain räntäpilvien takana :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Rennon iloista vappumieltä sinnekin! Yksi ylimääräinen vapaapäivä on ihanaa luksusta, joten nautitaan pitkästä viikonlopusta :)

   Poista
 3. Hienoa, että vedit sen aamupäiväsession ja tunnet että selvisit siitä (kaikesta epämukavuudesta huolimatta). Ja siihen oivallukseen, joka sai sinut menemään eteenpäin. Anna tosiaankin ilon kuplia. Tekemällä uusia (joskus jännittäviäkin) asioita meistä tulee jotain paljon enemmän :)

  Iloa ja kuplia vappuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan totta, joskus se eteenpäin meneminen vaatii jonkin kynnyksen ylityksen ja se voi jännittää ihan hirveästi. Mutta kun pääsee yli, niin olo on ihanan helpottunut ja kepeä - että eihän se nyt tämän vaikeampaa sittenkään ollut :)

   Kepeää ja kuplivaa vappua sinne myös! :)

   Poista
 4. Mä niin iloitsen sun klikkauksista!!! Se, että uskoo unelmiinsa ja toteuttaa ne, on elämän ottamista omiin käsiin.

  Rennon kuplivaa vappua murunen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se klikkaus oli kyllä paras päätös aikoihin :) Oon niin iloinen ja täpinöissäni!

   Iloista ja kuplivaista vappua sinne myös muru!!

   Poista
 5. kuulostaapa jännältä tuo klikkaus. toivottavasti saadaan kohta kuulla siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron juu klik-jutusta lisää tuonnempana :) Oon varma, että tulee ihanaa ja huippua ja aurinkoista mieltä!

   Hilpeää ja rentoa vappua!

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall