keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Siitä tietää, että on kevät

○ Kun herää vähän liian aikaisin, koska on liian valoisaa.
○ Hiuksia lähtee tupoittain ja voi todeta, että on taas vuotuinen karvanlähtöaika.
○ Peiliin katsoessa on nuhjuinen ja kalpean kulahtanut olo. Onneksi on poskipuna!
○ Vaatekaapin sisältö on vähintään yhtä nuhjaantuneen näköinen ja kaikki vaatteet tuntuvat tylsiltä.
 
 
○ Sadepäivät ovat kiva juttu ihan vain siksi, että silloin ilma ei ole sakeanaan katupölypilviä.
○ Sitä huomaa tekevänsä puutarhasuunnitelmia, vaikkei ole edes puutarhaa. Ehkä ne suunnitelmat voi kutistaa parvekkeen kokoisiksi?
○ Tekisi mieli mennä istumaan sinne parvekkeelle, vaikka ulkona on +1 ja sataa.
○ Eteinen on täynnä hiekkaa.
○ Välillä iskee lievä paniikki kalenteria plärätessä ja laskiessa, että lasten 10 kesälomaviikkoa ja meidän vanhempien lomaviikot eivät mitenkään mene yksiin.
 
 
○ Sitä odottaa malttamattomana lämpimämpiä päiviä , jotta voisi vetää ylleen jotain kevyempää.
○ Kuvittelee itsensä jo kesämekkoon ja kävelemään pitkin pellonlaitaa lämpimänä kesäiltana.
○ Alkaa tehdä mieli maalle!
○ Olo on kummallisen levoton ja sitä on kuin kissa pistoksissa. Miauu...!


 Siitä tietää, että on kevät :)


18 kommenttia

 1. Ihana postaus. Mie tiedän että on kevät kun tulee kevätahdistus vaikka mielen pitäisikin olla virkeä ja iloinen. MIeli laskee alakuloon jostain ihmeen syystä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevätahdistus on mullekin jossain määrin tuttua. Joskus käy niin, että kun valon määrä alkaa lisääntyä, niin mieliala kääntyykin laskuun. Ja se ärsyttää jo senkin takia, kun keväällä "kuuluisi" olla iloinen...
   Tsemppiä ja parempaa mieltä! ♥

   Poista
 2. Sieltä se tulee, tahtoi tai ei, mutta minä tahdon :D Meillä ei kummankaan vanhemman lomat osu lapsen kesäloma-aikaan, tosin mullahan ei edes oo lomaa. Onneksi neiti on kuitenkin jo 11 vee eli pärjännee aika hyvin. Täytyy nakittaa isoveli kaveriksi aina välillä.
  Mökille meilläkin mieli kaipaa, mutta ihan hetkeen ei kunnolla päästä, kun miehen työt häiritsee. Mutta pian, mutta pian...

  Ihanaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkään ei vielä ihan hetkeen päästä maalle, mutta haaveilen, että josko pääsiäisenä..? Pitkän pyhän aikana ehtisi siivoilla möksää talven jäljiltä. Ja vähän fiilistelläkin :)

   Iloa ja valoa viikkoon! ♥

   Poista
 3. Mulla ei siis vielä ole kevät, ehkä se johtuu tästä liikuntakärpäsestä, mutta tänä keväänä en ole vielä tuntenut tuota nuhjuisuutta enkä harmitellut vaatteidenkaan nuhjuisuutta, olen jotenkin tuntenut oloni pirteäksi ja ihan ok:ksi. Aamuisin olen kyllä alkanut heräilemään ennen kellon soittoa ja se on huolestuttavaa, kun se kellokin soittaa jo kuitenkin 5.40....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostat niin ihanan energiseltä :) Mullakin on ollut kuntoilua, mutta se on ollut jostain syystä vähän vastentahtoista. Väsyttää ja on nuhjuinen olo kaikin puolin. Punttiksella sitä vääntää naama kurtussa, eikä oikein löydy sitä treeni-iloa. Mutta ehkä se tästä taas nousuun lähtee :)

   Treeni-iloa ja kivaa viikkoa Anulle! ♥

   Poista
 4. Mä en osaa nauttia tästä likaisesta ja kuraisesta vuodenajasta. Hetken päästä kyllä joo, kun se tuore vihreä pääsee tuolta lian alta näkyviin ja puihin tulevat lehdet. Nyt on rankkaa. Valo ja lika vain lisääntyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tuo valtaisa pölyisyys ja likaisuus on aika ankeaa. Kunhan isoimmat pölyt on puhdistuneet ja luonto alkaa puskea uuden elämän merkkejä, niin sitten helpottaa :) Siihen saakka koitetaan kestää (köhköh... ja olla tukehtumatta katupölyihin).

   Iloa ja valoa! ♥

   Poista
 5. Mulla monta samaa juttua mutta erityiesti SUURI KAIPUU mökille. Onneksi pääsen sinne jo huomenna, tosin vain päiväreissu kyseessä. Pääsen tyrmistymään, kuinka paljon hiiret ovat tehneet tuhojaan :D

  Puss ja iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että, kauden eka mökkireissu :) Vaikka vain päivänkin pituinen, niin siitä on hyvä alkaa fiilistellä. Toivottavasti hiirulaiset ovat olleet kiltisti. Viimeksi meillä olivat nakertaneet lakanat rikki. Ja kuolleita kärpäsiä oli noin tsiljoona kappaletta... uhh.

   Kivaa mökkireissua ja muutenkin mukavaa viikkoa! ♥

   Poista
 6. Ihana tuo kampauksesi tuossa kuvassa!!! Sopii sinulle todella hyvin :-)
  Ja hei, se kevät on nyt...

  Mukavaa viikon jatkoa :-D

  Terkuin, Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen yrittänyt opetella muitakin kampauksia kuin tylsän ponnarin. Letit on kivoja ja yritän nyt opetella vähän erilaisia, vaikka olenkin syntynyt peukalo keskellä kämmentä :D

   Ihanaa keväistä viikkoa Johannalle! ♥

   Poista
 7. Tänä aamuna viiden aikaan kun kurkistin ekan kerran ulos, oli kevätfiilis kaukana. Kolme senttiä lunta ja jalkarätin kokoisia riekaleita tuli sakeanaan taivaalta. Onneksi näin iltasella se kaikki on taas jo kadonnut.
  Ensi viikolla mäkin lupaan jo fiilistellä kevättä. Nyt ei vielä ehdi :)
  Iloa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikään ei taida olla niin varmaa kuin kunnon räntäsade keväällä... Onneksi ne sulavat jo pois, eivätkä jää maahan. Ja sitovat onneksi vähän noita pölyjä, joista minä saan kaikenlaisia oireita ja suorastaan ällöän sitä pölyisyyttä.
   Onneksi koko ajan mennään parempaa kohti ja pian on toivottavasti räntäsateet ja pölyt jo historiaa :)

   Halauksia ja iloa viikkoon! ♥

   Poista
 8. Sinä kaunis kevään lapsi <3

  Ihana letti :). Onks teillä siellä yhtään lunta? Meillä on aika paljon, eilen käytiin lumikenkäilemässä tuossa lammella, oli ihanaa. Tänään lapset laskivat pulkkamäkeä. Täällä täysi talvi siis vielä, keväästä vasta räntäinen aavistus ja lintujen viserrys.

  Kippis iloille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoista :)

   Täällä ei enää (onneksi) ole lunta. Tienvierillä on pieniä laikkuja ja jääkökkäreitä, mutta muuten ei. Kovin vähäluminen talvi oli muutenkin. Just mietin sitä, että jos vuodessa on keskiverto sademäärä, niin tarkoittaako se nyt sitä, että kesällä lataa lorottaa sitten koko ajan..? Kun kerran talvella ei satanut. Toivottavasti ei...

   Kippis sinnekin ja ihanaa kevätviikkoa! ♥

   Poista
 9. Todella, jotain kevyempää tekisi mieli vetää päälle - tosin täällä lumen keskellä sitä saa vielä hetken odotella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä vetäisin tänään keväisen nahkatakin päälle, vaikka mittari oli hivenen miinuksella. Ja palelinkin, myönnän. Mutta oli kiva fiilis :) Toivotaan, että sielläkin pian koittaa sellaiset kelit, että voi paksummista vaatteista luopua.

   Iloa ja kevätfiilistä! ♥

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall