perjantai 2. joulukuuta 2016

Valoa

Tällä viikolla olen löytänyt hyppysellisen valoa. Vahvasti epäilen, että kyse on hetken kestävästä placebo-vaikutuksesta, mutta mitä väliä. Juuri nyt tuntuu energisemmältä kuin menneillä viikoilla. Kaamoksessa ja ruuhkavuosissa kaikki keinot ovat sallittuja ;)

Lumenen Invisible Illumination sarjan Instant glow beauty serum

Tätä sävyttävää seerumia olen himoinnut siitä lähtien, kun se ilmestyi kauppoihin. Olen testannut sitä ohimennen markettireissujen yhteydessä ja lukenut ylistäviä kommentteja. Eilen vihdoin ostin sen itsekin!

Tämä on jotain ihan muuta kuin perinteiset meikkivoiteet, jotka ovat ainakin minun iholleni liian raskaita. Aiemmin olen käyttänyt lähinnä primereita ja muita pohjustustuotteita. Mutta tämä väriseerumi on monta astetta parempi kuin tähän saakka käyttämäni Lumenen CC primer.

Tuote on helppokäyttöinen ja omaan ihoon täydellisesti sulautuva. Lopputulos on luonnollinen, mutta paljon parempi versio minusta. Loistotuote ja päivieni pelastaja tästä eteenpäin! (Vielä kun joku kehittäisi tuotteen, jolla mustat silmänaluset saa oikeasti peitettyä...)

PS. Tämä ei ole maksettu mainos, vaan täysin omaehtoinen maininta hyvästä tuotteesta :)  


Ubikinoni

Luin ubikinonista (Q10) joskus aikapäiviä sitten ja jotenkin tuntui siltä, että ko. koentsyymin käytöstä voisi olla minulle hyötyä. Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi tehdä asialle jotain ja ostin apteekista Q10-valmistetta. Ihan kuin olisin ollut tällä viikolla hitusen pirteämpi ja vähemmän ärtyisä.

Mitään en edes tajua koko aineesta, mutta kyseessä on kehossa oleva entsyymi, joka osallistuu solujen energiatuotantoon (tai jotain sinne päin). Iän myötä tai sairauksien ja tiettyjen lääkkeiden vaikutuksesta Q10:n määrä elimistössä laskee.

En edes tiedä kuuluuko energisempi olotila ko. tuotteen vaikutuksiin vai olenko vain herkkä reagoimaan mielikuviin ja siksi tunnen oloni pirteämmäksi. Mene ja tiedä, mutta en pistä hanttiin.
Ystävät

Tapasin kahta ihanaa ystävää pikkunapostelun ja lasillisten merkeissä. Onko mitään parempaa kuin istua alas sellaisten tyyppien kanssa, joiden kanssa voi puhua niin ruuhkavuosien problematiikasta, ihokarvoituksesta ("Onko teilläkin karvoja poskissa, ja miten poistatte bikinirajan karvat?") kuin nauraa räkättää kaikenlaisille kommelluksille!

Ystävien tapaamisen jälkeen maailma tuntuu aina hitusen paremmalta paikalta.


8 kommenttia

 1. Minusta mitä tahansa tuotetta, joka ei ole terveydelle haitallinen, kannattaa käyttää kaamosaikana, jos se olon tuntumaan edes hitusen pirteämmältä ;)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä ehdottoman samaa mieltä :) Viikonloppuna käytin ainakin kahvin yliannostusta, suklaata, sohvakoomaa ja saunomista (edes hetken aikaa lämmintä).

   Kivaa uutta viikkoa! ♥

   Poista
 2. Kyllä, nyt ilo irti vaan kaikesta mahdollisesta. Täällä meillä paistoi tänään aurinko, piti ihan hieraista silmiä kaksi kertaa ja todeta että aurinko se on, eikä ole meitä vielä kokonaan hylännyt. Näkyikö teillä tuo talven harvinainen näky? :)

  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on ollut muutama yllättävän valoisa päivä - tai siis niin pitkään kuin sitä päivänvaloa nyt näihin aikoihin kestää, eli jonnekin 14-15 saakka :D Piristävää kyllä!

   Mukavaa uutta viikkoa ja toivotaan auringonsäteitä! ♥

   Poista
 3. Hyvä kun valoa löytyy edes jostain! Jotnekin tuntuu, että iän karttumisen myötä, tämä pimeys käy aina vain pimeämmäksi... tekis mieli vaan nukkua kaiket päivät! Kivaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on sama juttu, että iän myötä tämä pimeys tuntuu rankemmalta... Alan ehkä haaveilla siitä, että eläkepäivinä viimeistään muutan jonnekin aurinkoon :D

   Mukavaa alkanutta viikkoa! ♥

   Poista
 4. JEP, sillä ei ole merkitystä millä sen valon tunteen itselleen saa, kunhan saa. Tässä pimeydessä valoa pitää ottaa kaikesta mahdollisesta. Ystävät ovat kyllä ihan parasta piristystä!
  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsenäisyyspäivän toivotuksista :) Minä olin hidas enkä ehtinyt toivotella mitään, mutta sanotaan tässä vaiheessa vaikka mukavaa loppuviikkoa! ♥

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall