torstai 29. joulukuuta 2016

Lomalaiskuutta ja sporttispurtti

Huomaan olevani lomalla ihan toivoton laiskajaakko. Kun arjen kiirerutiini on poissa, olen kuin liian hitaalle viritetty kellon ratas, joka jätättää ajasta ja pysähtelee välillä kokonaan. Hyvä kai niinkin, mutta en tunnu saavan oikein mitään tarpeellista aikaiseksi.

Ainoa asia, jossa olen ottanut ryhtiliikkeen, on kuntoilu. Tapaninpäivän jälkeisenä päivänä suuntasin bodypumpiin (enkä ollut ainoa!). Hikoilu ja rääkki teki hyvää. Samana päivänä tein vielä reippaan kävelylenkin. Seuraavana päivänä samoin reipas lenkki kävellen ja kahvakuulailua. Tänään olen kuin jyrän alle jäänyt ja lepään suosiolla.

Uudenvuodenlupauksia en harrasta, mutta jos jotain lupaisin, niin sen, että pidän itsesäni ja kunnostani huolta. Haluan tähdätä siihen, että jaksan arjessa ja pystyn kantamaan itseni sekä arjen asiat - niin konkreettiset kuin ne kaikki murheenkryynitkin. Tahdon olla vahva ja tuntea oloni terveeksi. Tai niin terveeksi kuin nyt näillä kilometreillä ja tyyppivioilla pystyy...


Ilahdutin itseäni myös muutamalla ostoksella. Villapaita oli -50% alennuksessa ja ilahdutti ihan todella! Se on nätti ja pehmoinen sekä mukava päällä. Vaikuttaa ihan luottopaidalta. Ostin myös farkut, kun kerrankin osui kohdalle hyvin istuvat eikä hintakaan ollut päätähuimaava. Lisäksi tarttui mukaan ihanan pehmoinen jättihuivi ja kaulakoru.

Jatkona sille ritirimpsulle, että vaikken koskaan lupaakaan mitään uudeksivuodeksi, niin silti voisin yrittää panostaa pukeutumiseen ja nätille näyttämiseen. Olisiko jo aika luopua kauhtuneista kamaluusvaatteista ja yrittää olla vähän classy? 


Aurinkoisia välipäiviä kaikille!

14 kommenttia

 1. Ihanat ostokset, hyvä sinä!

  Ja toi lupaus, että pidän itsestäni ja kunnostani huolta- saman olen tehnyt itselleni. Tänään vielä herkuttelen ja syön suklaata.

  Ihanaa uutta vuotta kohti - 2017!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaan syöminen ja herkuttelukin on tavallaan itsestään huolehtimista - että antaa itsensä välillä löysätä tahtia ja palautua kaikesta. Sitten ehkä taas jaksaa sitä kropan intensiivisempääkin huoltoa :)

   Tehdään vuodesta 2017 niin kiva kuin mahdollista! ♥ Puss!

   Poista
 2. Ihania ale löytöjä! Minä en ole käynyt alennusmyynneissä ollenkaan, enkä ehkä, aksa mennäkään, olen niissä kuin norsu posliinikaupassa... Ja että olet oikein urheillutkin, mä olen vasta vähän suunnitellut moista, tosin joka päivä on käveltävä koirien kanssa, onneksi😉. Oikein mukavia vuoden viimeisiä päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirat on kyllä hyvä konsti saada itsensä liikkeelle ja niiden kanssahan saa just hyvää ulkoilua :) Mulla taas tuppaaa usein se ulkona oleminen jäädä ihan minimiin ja siihen pitäisi panostaa enemmän...

   Hyviä viimeisiä päiviä tälle vuodelle! ♥

   Poista
 3. Minun pitäisi todellakin alkaa huolehtia kunnostani ja terveydestäni ihan vakavissani. Joka vuosi päätän, että nyt alkaa, mutta tulos jää laihaksi. Pakkohan se on taas ensi vuonna yrittää :D

  Kivat ostokset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yrityksestä ja ajatuksesta on enää pieni matka itse toimintaan, mutta silti se voi joskus olla tosi ISO askel, varsinkin arjen kiireessä. Ja alku on aina hankalin. Sitten kun tulee rutiini ja liikunnasta tuleva mielihyvä, on helpompi saada itsensä lähtemään liikkumaan.

   Kivoja hetkiä loppuvuodelle! ♥

   Poista
 4. Mä lähden tuohon kuntoiluhommaan mukaan. Syksy meni ihan plörinäksi, vaikka mulla on yleensä ihan hyvät liikuntarutiinit. Oli vähän kaikkea siinä, ja samalla kamala väsymys, joten liikunnan ilo pääsi katoamaan. Huh, en aio antaa sen tapahtua enää. Kävin jo hakemassa vähän uutta vauhtia lenkiltä, ja ihan pian aion palata myös levypainojen pariin. Uskon, että lihasten myötä siinä vahvistuu myös mieli ja sielu. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin uskon, että kuntoilun myötä (varsinkin just lihaskuntoa tehdessä) vahvistuu muutakin kuin kroppa. Se tekee mielellekin todella hyvää. Endorfiinit jyllää ja tulee onnellisempi olo :)
   Toivotaan meille siis hyvää sporttivuotta 2017! ♥

   Poista
 5. ihanat löydöt!

  Mistä tahdonvoimaa liikkumiseen? Tiedän, että tarvitsen sitä, mutta sen toteuttaminen onkin sitten jo ihan toinen juttu. (*huokaus*)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivat löydöt. Ja kun vauhtiin pääsin, niin ostin vielä laukunkin ja uudet autoiluhanskat :) (Ja syönkin seuraavan kuukauden kaurapuuroa ja hernekeittoa...)

   Tuo liikunnan toteutus on kyllä välillä hukassa minultakin. Arjessa ei ole aina helppo lähteä ähkimään ja rehkimään, jos aika on tiukasssa ja muutenkin laiskotuttaa. Huokaus, todellakin...

   Kiitos tästä blogivuodesta ja kivoja vikoja hetkiä vuonna 2016! ♥

   Poista
 6. Ihanat ostokset! Mä tarvitsen myös uudet farkut, pitää mennä penkomaan kauppoja.
  Mun liikuntani koostuu nykyisin pitkistä lenkeistä koiran kanssa kerran päivässä ja parista lyhyemmästä. Muuta ei sitten juuri ehdikään työn ja kodin hoitamisen ohella. Ilman lupaustakin tiedän sitä jatkavani, koska muuten koiran ulkoilutus jäisi ihan hunningolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä tosi hyvä, että sun tulee joka päivä lenkkeiltyä. Ulkoilu on virkistävää ja oikeasti terveellistä. Saa raitista ilmaa, tulee tehneeksi pitkäkestoista aerobista liikuntaa ja varmaan ajatuksetkin tuulettuvat :)

   Mukavaa loppuvuotta! ♥ (Ja hui, se ei enää kauaa kestä, kun huomenna on jo vika päivä...)

   Poista
 7. Välipäivinä on lupa laiskotella ja pian sitä sitten taas samassa oravanpyörässä kaikki juoksee eli nautinto kunniaan. Sama kirjallisesti enkä ääneen en aio luvata mitään, pään sisäisiä lupauksia on sitten saatettu tehdä kylläkin. ;)

  Sydämellistä uutta vuotta Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, välipäivinä on ihan aiheellista laiskotella. Oravanpyörässä ehtii pinkoa taas ihan riittävästi sitten, kun sen aika taas koittaa. Tekee hyvää löysäillä välillä :)

   Ihanaa uutta vuotta sinullekin Tiia, ja kiitos blogivuodesta! ♥

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall