keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Viikon ihmetyksiä

Järkytys:
Yhdysvaltojen vaalivoitto oli totaalinen järkytys. En edes pysty sanomaan mitään järkevää.

Ärsytys: 
Peffassani on jättimäinen finni tai joku!? Au, istuminen sattuu. Onko takapuoleni teini-iässä? (Sarjassamme noloja tunnustuksia...)

Kiukustus:
Olen ollut väsyksissä ja allapäin. Arki, pimeys ja kylmyys saavat otteen minusta ja puristavat mehut pois. Lähestyvä joulun aikakaan ei yhtään innosta - päin vastoin. 


Ilostus: 
Sain H&M:ssä erinomaista palvelua, kun etsin kosketusnäyttöhanskoja. Vaikka tunsin itseni pulimummoksi - päällä paksut toppahousut ja -takki, olemus jumpan jälkeen niljaisen hikinen ja kulahtanut - niin palvelu oli kerrassaan ruhtinaallista. Plussaa siitä, että maksun yhteydessä kysyttiin haluanko lahjoittaa euron Unisefille ja Syyrian lapsille. No ihan varmasti halusin! 

Ilostus nro 2: 
Suosikkimyyjäni soitti työasioissa. Hänellä on ehkä maailman ihanin ja seksikkäin ääni. Sellainen pehmeän möreä, joka tuudittaa turvalliseen ja lempeään olotilaan. Teki mieli sanoa, että kerrotko lisää siitä tuotteesta? Ja että anteeksi, on huono linja, toistatko tuon n. kymmenen kertaa. Ah ja oh! 

Nenännirpistys: 
Pyykkikone haisee kammottavalta. Kun käyttää enimmäkseen hajuttomia pyykkiaineita ja useimmiten pyörittää +40 asteen ohjelmia, niin koneeseen pesiytyy ällön homeniljainen haju. Täytynee laittaa sitruunahapot koneeseen ja 90-asteen ohjelma pyörimään. 

Huojennus:  
Pääsen tänään kampaajalle. Alankin näyttää kulahtaneelta töyhtöhyypältä (kaikella kunnioituksella töyhtöhyyppiä kohtaan). Pimeyden vastapainoksi ajattelin jotain väriä, jossa olisi ripaus lämpöä.
Kaiholla muuten ajattelen kaukaista nuoruuttani, kun olin hiusten suhteen rohkea ja minulla oli yhdessä vaiheessa aivan tuliautonpunaiset hiukset. Ne olivat todella makeat, mutta eivät ehkä enää sovinnaiseen keski-ikäisyyteeni sopivat :D 

16 kommenttia

 1. Finni pepussa voisi olla suomeksi ihan vain paise..kantsii seurata ja valitettavasti jos kipeytyy lisää niin vilautettava myös lekurille peppuaan....;)
  Eilen illala polkiessa vastatuuleen, umpihangessa ja lumituiskussa kotiin, mietin että VASTA marraskuu...pir***n pitkä talvi edessä :( Eikä oloani yhtää huojentanut ihana tyttöni, joka kotiutui lumiukkona myöhemmin illalla...Ja jotenkin en yhtään osaa innostua Joulusta..MINÄ joka olen jouluihminen!!!
  Kyllä paljon hyvääkin sopii arkeen...toisen keittämät kahvit, takkatulen loimu ja yhdesä tehdyt lumityöt <3
  Tsemppiä loppuviikkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä nää pakkaset, viimat ja auton skrapaaminen saavat ihmisen "hieman" kiukkuiseksi...

   IIk, lekurille on kyllä mene, vaikka koko peppu muuttuisi paiseeksi :D Joskus aiemminkin ollut moinen riesa ja olen sen asiantuntevasti (krhm) nujertanut hammastahnalla. Voittaisikohan tällä vuoden niksipirkka -palkinnon?

   Kivaa loppuviikkoa! ♥ (Onneksi on jo torstai)

   Poista
 2. Mainiota settiä ja hei täällä on takapuolessa finnimeri ja kutsutaan sitä peppuruveksi, auttaako yhtään, hihi. Zemppiä ja pystyn samaistumaan. Iloa viikkoon kuitenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! :) Onneksi mennään jo torstaissa ja viikonloppu häämöttää. Kuten tuossa yllä mainitsinkin, niin käyn taistoon finniä/paisetta vastaan hammastahnalla. Ja joskus kyllä suosiolla puristan ne möhnät ulos (ah, mikä perverssi nautinto siinä onkaan :D ).

   Iloa viikkoon ja toiveikasta torstaita! ♥

   Poista
 3. Tsemppiä viikkoon! Tänään on tuntunut ihan maanantailta, mutta onneksi on sentään jo keskiviikko.

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä viikkoon! Tänään on tuntunut ihan maanantailta, mutta onneksi on sentään jo keskiviikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Ja tänään on jo onneksi torstai. Ihan kohta helpottaa ja viikonloppu häämöttää jo.

   Mukavaa loppuviikkoa Minnalle! ♥

   Poista
 5. Tsemppiä Tuula, kyllä tämä tästä helpottaa, valoa kohti mennään! Ja onneksi on sentään lunta eikä sitä kamalaa loskasohjoa! Täytyy kyllä sanoa, että tämä pimeys meinaa ottaa vallan, ei jaksa mitään eikä oikein innosta mikään, korkeintaan päiväunet kuullostavat houkuttelevilta, mutta niitä kun ei työnantaja oikein katso suopealla silmällä... huomenna on jo onneksi torstai!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosiaan kumma, ettei työnantaja välttämättä tykkäisi päiväuniajatuksesta. Eikä siitäkään, jos työntekijä piristäisi itseään lämpöisellä tujulla glögillä. Ei ne pomot kyllä ymmärrä hyvän päälle... ;)

   Tsemppiä loppuviikkoon sinnekin! ♥

   Poista
 6. Ihanaa loppuviikkoa, ihana postaus oli vaikka ei kaikki niin mukavia asioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Sinne myös mukavaa loppuviikkoa! ♥ Eiköhän tästäkin viikosta taas kunnialla selvitä...

   Poista
 7. Voimia loppuviikkoon mussu, viikonloppu häämöttää ja uusi tukka piristää, eikö?
  Puss!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi tukka (=freesattu väri) piristää kyllä aina :) Olo on parin viikon ajan kuin faceliftin saaneella - tosin ei ole kasvojenkohotuksesta valitettavasti kokemusta :D

   Hyvää loppuviikkoa! ♥

   Poista
 8. Mitäköhän muuten tekis ihhmiselle, jos värjäiskin tukkansa toisin kuin ajattelee sopivan KESKI_-iKÄISYYTEEN?
  Mua kauheasti kiehtoo ajatus susta paloautotukassa. Oisit luultavasti upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleisesti ottaen ajattelen, ettei ikävaihe ole este millekään asioille. Itse vaan olen nykyään vähän konservatiivi tietyissä jutuissa. Tulipunainen tukka olisi ehkä ristiriidassa nuutuneen perheenäiti-lookin kanssa :D Silloin freesinä parikymppisenä se oli kyllä todella makee.

   Poista
  2. Yleisesti ottaen ajattelen, ettei ikävaihe ole este millekään asioille. Itse vaan olen nykyään vähän konservatiivi tietyissä jutuissa. Tulipunainen tukka olisi ehkä ristiriidassa nuutuneen perheenäiti-lookin kanssa :D Silloin freesinä parikymppisenä se oli kyllä todella makee.

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall