torstai 17. marraskuuta 2016

Pikavinkit kaamoskriisiin

Väsy, väsympi, väsynein... Olo on tällä hetkellä sitä luokkaa kuin olisi hiekoitusauran alle jäänyt etana. Vettä sataa ja synkkyys tiivistyy ympärille. Huh. Tarvitaan kättä pidempää ja kaikki mahdolliset vinkit tylsän olon selättämiseen! Tässä omat vinkkini juuri nyt.

 • Bling bling ja kimallus. Tällä saralla kaikki on sallittua. Näytä vaikka joulukuuselta, jos se tuo mielihyvää. Omalla listallani on tällä hetkellä kimallekynsilakka ja isot korut.
Bling!
Kuva parin viikon takaa, kun
oltiin kaverin kanssa ihan bling ja säihk.

 • Tanssi! Jos et pääse diskoon vääntelehtimään, niin pistä musa täysille ja tee kuumat muuvsit omassa olkkarissa (ehkä silloin, kun kukaan muu ei ole kotona). Tai tee kuten minä - mene Bodyjam-tunnille. Se on aluksi pirun vaikeaa, ellet nyt satu olemaan geeneiltäsi tanssitähti. Mutta ei sen niin väliä, vaikka hytkyisit eri suuntaan kuin kaikki muut. Se on silti hauskaa!
      
 • Pikkujoulut. Mikäli suinkin mahdollista, änkeä itsesi mihin tahansa pikkujouluihin. Skumppaa, iloisen kepeää jutustelua ja tälläytymistä. Tadaa - olet ainakin hetken hymy huulillasi. Ja unohdetaan nyt tässä kohtaa se, että seuraava päivä saattaa olla masentavan kauhistuttava...
          
 • Matkatoimistojen nettisivut. Vaikkei olisi varaa matkustaakaan, niin eri kohteiden ja hotellien parissa klikkailu ja hekumointi piristää. Melkein kuin olisi siellä altaan reunalla kirja kädessä, iloiset lapset polskimassa vedessä ja mies kantamassa huurteista drinkkiä luoksesi, aaah. (No okei, sanoinkin "melkein".)
   
Jos edellä listatut asiat eivät auta, niin tässä vielä yksi tehokkaaksi koettu konsti akuuttiin ja erittäin vakavaan väsymystilanteeseen. Käytä käytä vain harkiten ja harvoin.

 • Kehitä jokin iso kriisi, niin et murehdi väsymystä ja pimeyttä, vaan voit vatvoa sitä kriisiä mielessäsi. Tehokkaimpia ovat sellaiset, että "tiedät" sairastavasi jotain mystistä ja kamalaa tappavaa tautia. Ehdit jo itkeä sitä, että et näe lastesi kasvavan ja mietit millaisia jäähyväiskirjeitä kirjoittelet rakkaillesi. Suret sitä, että lapset joutuvat niin kamalaan tilanteeseen ja mieskin joutuu selviytymään kaikesta yksin. Sniisk...

  Siitä onkin hyvä palata takaisin arkitodellisuuteen ja todeta, että oikeastaan kaikki on ihan hemmetin hyvin ja hitot kaamoksesta! Olet sentään elossa.

  (Ja kyllä - tiedän liiankin hyvin, että on paljon niitä, joilla tuo vakava sairaus on valitettavan totta. Ja ei - en todellakaan halua pahoittaa kenenkään mieltä, jos nyt sellainen tuli jollekin mieleen.)   

Kaikkein lohduttavinta lienee se, että kevät tulee tämänkin talven jälkeen!

11 kommenttia

 1. Voih! Kunpa oliskin pikkujoulut tulossa, tekis niin mieli tanssia. Mutta ehkä laitan musan soimaan ja korkkaan sen skumppapulln kotona ja alan tanssimaan 😊

  Säihkettä päivääsi säihkynainen 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottoman hyvä suunnitelma avata skumppa ja pistää tanssiksi! Pikkujoulut ihan vaan itselle :) Seura ainakin olisi erinomaista!

   Säihkettä sinne myös ihanuus ♥

   Poista
 2. <3!
  Hyvät vinkit :)

  Tuota niksipirkka-matkailua meilläkin harrastetaan paljon.
  Ja yksi osa pahempaa kaamosoireiluani on valitettavasti tuo melko paha luulotautikohtaus. Tänä vuonna kirkkaat valot ovat tehonneet sen verran hyvin, etten ole vielä ehtinyt kehitellä mitään fataalia tautia, onneksi.

  Pikkujouluista en niinkään perusta, tai ainakaan niistä, joita on tarjolla. Tänäkin vuonna ne vietetään grillillä. Jee.

  Enää viikko, niin ollaan adventtiajassa - saa laittaa joululaulut soimaan!
  Tontut kurkkivat (voi vaikka kurkkia niitä takaisin)
  Helikellot soivat ja kaikkea muuta kohtalaisen kivaa.

  Iloa tähän päivään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Adventtiaika on tavallaan ihan piristävää. Kaikki ne valot ja herkut (voi luoja, olen kohta sata kokoa isompi) - ahh!

   Lohdullista kuulla, etten ole ainoa luulotautinen. Ehkä minunkin pitäisi nauttia enemmän sitä kirkasvaloa. Nyt en (muka) ehdi.

   Iloa ja valoa sinne! ♥

   Poista
 3. Mä oon innostunut jo joulusta. Jouluvalot välkkyy ja helkkyy, ne olkoon mun blingblingit tällä hetkellä kun ei ole välttämättä pikkujouluja tiedossa.

  Ihanaa, että sä pääset huomenna tekemään discomuuvseja..Go girl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen joulun suhteen siinä vaiheessa, etten ole innostunut, mutta alan availla silmiä sen suhteen. Ekat jouluvalot roudasin pojan ikkunaan ja kai ne muutkin voisi kohta ripustella. Tää aika vaatii valoa!

   Diskomuuvseista en huomiselle tiedä (riippuu miten hrat työtoverit innostuvat lähtemään yökerhoon...). Mutta luulen, että kuplia ainakin on luvassa - ihan liikaakin :D

   Valoa muru! ♥

   Poista
 4. Hyviä vinkkejä.

  Omani on vähän ankeampi. Voi myös antaa periksi ja todeta, että nyt ei jaksa juurikaan mitään ja katsoa Netflixiä ja syödä suklaata. Toimii. Haittapuolena on että ainoat puhtaat housut kiristävät ja koti on sekaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti tuo periksi antaminen on joskus ihan paras konsti. Kun on tarpeeksi pimeää ja kaamosta, niin ei tarvitse jaksaa tehdä yhtään mitään. Netflix ja suklaa on silloin paras vaihtoehto ♥ Minä aion viikonloppuna antautua totaalikoomanaiselle ;)

   Rentoa viikonloppua! ♥

   Poista
 5. Ihana bling bling sieltä kuvasta kurkistaa :) Minä olen kyllä vähän antautunut, kahtena päivänä on töiden jälkeen ollut pakko vetäistä pienet unet ennen koirien lenkitystä ja silti yöksi riittää ihan kevyesti unta.

  Hyviä nuo sinun vinkkisi, tosin en kovasti välitä noista pikkujouluista, mutta voisihan sitä pitää ihan omat kekkerit kotona, omassa seurassaan, ei ainakaan voisi valittaa seurasta... Vähän glögiä ja ehkäpä jopa kuohuvaa ja kynttilöitä (ja ajoissa nukkumaan)...

  Kivoja pippaloita sulle ja mukavia muuvseja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne päiväunet ja muutenkin pidemmät unet on erittäin hyvä konsti tässä kaamoksessa :) Ei ihmistä ole tarkoitettu porskuttamaan duracell-pupuna 24/7 kesät talvet.

   Kiitos toivotuksista! Minä alan kohta kaivaa esiin sisäistä ja ulkoista diskopalloa itsestäni ;)

   Mukavaa viikonloppua! ♡

   Poista
  2. Kyllä ne päiväunet ja muutenkin pidemmät unet on erittäin hyvä konsti tässä kaamoksessa :) Ei ihmistä ole tarkoitettu porskuttamaan duracell-pupuna 24/7 kesät talvet.

   Kiitos toivotuksista! Minä alan kohta kaivaa esiin sisäistä ja ulkoista diskopalloa itsestäni ;)

   Mukavaa viikonloppua! ♡

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall