maanantai 14. marraskuuta 2016

Pää- ja sivupersoonien viikonloppuraportti

Raportti känkkäränkkänaisesta ja mystisistä muista sivupersoonanaisista…

Vieläkin hekumoin perjantaista Vain elämää -jaksoa. Kaikki ne biisit ja miljoona tunnetta. Voi sitä tykitystä ja tunteiden skaalaa riemusta kaihoon ja pakahduttavaan musiikin iloon. Voin sanoa, että silloin meidän olkkarin sohvalla istui 110% HSP-nainen liikutuksineen ja ihokarvat pystyssä. Miten paljon mahtuukaan musiikkiin! Vau. Jään ikävöimään tätä Vain elämää -kautta…
 
Lauantaiaamu valkeni melkein normaalin arkiaamun merkeissä, ihan hitusen pidemmillä aamu-unilla höystettynä. Sitten aamupalat ja pikainen virittäytyminen esikoisen säbäturnaukseen toisella paikkakunnalla. Tässä vaiheessa känkkäränkkänainen pomppasi kehiin, ja ilmeisesti känkkäränkkä piinasi myös esikoista ja pian myös miestä. Vain kuopus onnistui pysyttelemään iloisena höpsönä itsenään - paitsi sillä kohelluksellaan meinasi aiheuttaa lukuisia stressisydänkohtauksia muille. Kun meidän perheen eri temperamentit tulistuvat, niin siinä kyllä tunteet kuohuvat BIG time. Sääli naapureita…

Turnaus meni meidän joukkueen osalta melkoisesti penkin alle ja esikoisen känkkäränkkyys oli sen johdosta jo huippuluokkaa. Niin kurjia kuin häviöt ovatkin, niin sinänsä hyvä, että tulee vastaan niitä tappioitakin ja on pakko tulla toimeen pettymyksenkin kanssa. Ilman häviämisen taitoa ei voittamiseenkaan osaa suhtautua oikein.

Kotiin päästyä minusta otti vallan koomanainen (kiitos termistä rva Kepponen) ja pistin sen koomaisen olennon päiväunille. Unien, suihkun ja ämpärin kokoisen kahvimukillisen jälkeen saatoin ilokseni huomata, että känkkis ja koomailija olivat hävinneet jonnekin. Tästä ilahtuneena saatoin juoda pari lasillista punaviiniä ja valmistautua pedon kohtaamiseen, grr…Antti Tuiskun keikka oli odotettavasti hyvää bilemusatykitystä. Vielä enemmän olisin tykännyt, jos esiintyjän itseriittoisuuden taso olisi ollut vaikka edes puoli astetta vaatimattomampi. Koin pienoisen ristiriidan siinä, että ensin paasataan kiitollisuudesta yleisöä kohtaan, ja siitä miten jokainen on ihana ja hyvä ja oikeanlainen. Sitten huudatetaan yleisöä:
Onks täällä tyttöjä (noin tuhat iiiih-kirkunaa). - No onks täällä poikia (parikymmentä miehistä jooooh-vastausta). - Mut hei muistakaa, että tänään täällä on vain yksi oikea MIES ja se oon mie!

No jaa, eiköhän ne kaikki muutkin miehet olleet ihan yhtä miehiä kuin Tuisku… Miinusta myös siitä, että aiemmalla ikärajattomalla keikalla kaikki spiikit (perse-juttuineen kaikkineen) olivat kuulemma samat kuin illan K18-keikalla. Ehkä ne 10-vee fanit olisi voinut ottaa haltuun vähän eri tavalla kuin täyskasvuiset fanit..?

Anyway, keikalla ei ollut havaintoakaan känkkäränkästä. Sen sijaan sunnuntaina oli vallassa taas koomanainen. Miten ne pari drinkkiä tekikin sellaisen olon kuin olisin juonut vähintään saavillisen? Isänpäiväaamiaisen kokkaaminen oli lievästi sanoen tuskallista, kun maan vetovoima oli ainakin tuhat tonnia (mitä lie mittayksikköä). Lasten askartelut ja muistamiset olivat kyllä kertakaikkisen liikuttavia ja ihania. Jotenkin on niin pakahduttavaa katsella sitä aitoa antamisen iloa ja peruskalliotakin lujempaa kiintymystä miehen ja poikien välillä. Taas puski esiin liikkuttuva hsp-itkijänainen...

Maanantaiaamuun heräsi joku outo säihkynainen, joka päätti elää siten, että olisi itselleen kateellinen, ellei olisi itse just se säihky. Säihky kylläkin luikki karkuteille jo hammaspesun aikaan. Ilmeisesti se lähti muille leveysasteille (mitä en yhtään ihmettele, sillä ei tämä kaamos ole säihkylle luonteva ympäristö). Tilalle lampsi koomanaisen ja arkiminän melkoisen valju yhdistelmä. Kai se känkkäränkkäkin vaanii taas missä lie kulman takana, valmiina iskemään kyntensä heti heikon paikan tullen. Maanantaipäivästä on kuitenkin selvitty jo voiton puolelle ja kohta aion kaivaa esiin hienkestävän sporttinaisen ja suunnata kuntosalille - vaikka sitten väkisin ja kaikkia sivupersoonia uhmaten ;)

Hyvää viikon alkua!


16 kommenttia

 1. Ihana kaunis koomanainen, koomailu ylipäänsä ja hei kahvi. <3 Kielenkäytön tulisi kyllä olla sopivaa kaiken ikäisille, olen samaa mieltä. <3 Kivaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Tiia :) Joskus on kyllä niin kivaa laittaa päälle vähän jotain muuta kuin arkiset farkut. Piristää kummasti!
   Ihanaa viikkoa! ♥

   Poista
 2. Mä niin toivon, että säihkynainen tulee pian esille koska sä nyt vaan ole kerrassaan super säihky tossa kuvassa.

  Antti oli varmasti peto. Uskon!

  Ihanaa viikkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän kuoria säihkynaista esiin jostain kaamoksen värittämän (tai siis mustuttaman) arjen alta. Voi kyllä kestää tovi, mutta ON se siellä jossain... ;)
   Mukavaa viikkoa! ♥

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Se on kätevää, ettei tarvitse kaikkea yksin tehdä, vaan on sivupersoonat seurana :D
   Mukavaa viikkoa Katjalle ♥

   Poista
 4. Naisesta on tarvittaessa moneksi. Kuvassa ehdottomasti säihkyversio :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin hyvä, että naisella on monta eri persoonaa. Ja kiitos, olin ehkä joo hetken aikaa se säihky. Ehkä se sieltä taas löytyy uudelleen jossain vaiheessa...
   Kivaa viikkoa! ♥

   Poista
 5. Kuvassa on kuitenkin selvästi se säihkynainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Kepponen :) Oli kyllä vähän säihkyolo tuossa kuvassa. Kunpa sen saisi arkeenkin sen fiiliksen...
   Säihkyvää viikkoa sinne! ♥

   Poista
 6. :)
  mä tarvitsisin juuri nyt yhden annoksen säihkyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos näen vilauksenkin säihkyä, niin käsken sen tulla sun luo mitä pikimmiten! (Miksi, oi miksi sitä säihkyyttä ei voi ostaa S-marketista?? Kyllä niin ostaisin.)
   Kivaa viikkoa! ♥

   Poista
 7. Kyllä mä uskon, että olet kuitenkin enemmän säihkynainen kuin känkkis 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Ihanaa, että joku uskoo muhun, vaikka itse näen itseni useinkin ihan känkkiksenä. Ehkä se voikin muuten olla enemmän sellaista itselle kiukuttelua kuin muille rähjäämistä. Vois siis yrittää olla itseään kohtaan enemmän säihky, tai ainakin sellainen empaattinen terapeutti, joka ymmärtää (ja ojentaa lisää suklaata).

   Halit ja kivaa viikkoa! ♥

   Poista
 8. Eipähän tule tylsää, kun aina esiin putkahtaa joku sivupersoona riemastuttamaan :D. Tuota säihkytyyppiä sais kyllä näkyä täälläkin päin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, koskaan ei tiedä millainen tyyppi hyppää kehiin ja alkaa sekoittaa elämää :D Toivotaan, että ilmiintyisi joku tehopakkausnainen, tai ainakin sellainen tyynen säihky tapaus ;)
   Mukavaa viikkoa sinne! ♥

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall