maanantai 10. lokakuuta 2016

Viikon plussat ja miinukset

Ilahduin

+ Ystävän tapaaminen ja kivoista jutuista puhuminen piristi todella. Tämän tyypin kanssa voi puhua putkeen ihan tuntitolkulla ja aika menee kuin siivillä. Viikon ehdoton kohokohta!

+ Sain viimeinkin raahauduttua tavaratalon kosmetiikkaosastolle ja ostettua oikean ripsarin. Olen jo vuosikausia vannonut Sensai 38' Separating and Lenghtening -ripsivärin nimeen. Se vaan on niin kätevä ja ihan paras. Levittyy hyvin, näyttää luonnolliselta ja erottelee ripset kauniisti. Tarvittaessa voi levittää lisäkerroksia ja edelleen jälki on siistiä. Poistamiseen ei tarvita mitään myrkkyjä tai tököttejä, vaan se lähtee lämpimällä vedellä. Silti se kestää normaalin naisenelämän, kuten hien ja kyyneleet ;)

+ Auton uusi sisätilalämppäri. Edellinen hajosi viime kevättalvella. Nyt taas kelpaa aamuisin, kun auto ei tunnu pakastinarkulta.

Viikon plussiin kuului myös korvapuustit.
Ihan itse ostin.

Ärsyynnyin

- En tiedä mikä autoilijoita vaivaa. Ainakin täällä Tampereen seudulla on junttimainen liikennekulttuuri. Auta armias, jos vaikka vaihdat kaistaa ihan nätisti ja kaikkien taiteen (ja liikenne-) sääntöjen mukaan, niin takana oleva auto saattaa hyvinkin tööttäillä ja osoittaa mieltään. Tätä sattui pariinkin otteeseen viikon varrella. Omasta mielestäni liikenne on yhteispeliä ja itse ainakin päästän kaistanvaihtajat ihan suosiolla eteeni ja annan riittävästi tilaa.

- Totuutta vääristelevät ihmiset ovat jotain karseaa. Oli sitten kyseessä herra Trump (taivas varjelkoon maailmaa häneltä!) tai joku joka yrittää heittää kapuloita rattaisiin ja muuntelee asioita mieleisikseen. Ärsyttää. Uskon kuitenkin, että totuudella on pidemmät siivet kuin valheella.

- Wilma kaatui viime viikolla, eikä lasten kouluasioihin liittyviä asioita ole päässyt lukemaan. Ja kun nykyään kaikki tulee wilman kautta, niin hieman on ollut pasmat sekaisin. Toisaalta - olisipa se aina kaatunut, niin säästyisi paljolta lukemiselta ja tekemiseltä :D

Täti-ihminen ei tykkää liikennetörpöistä eikä muutenkaan
ikävistä ihmisistä. Kivoille ja tsemppaaville ihmisille sen sijaan
irtoaa hymyäkin :)

Inspiroiduin 

♥ Saara Aallon taival Britannian X-factorissa on ollut hienoa seurattavaa. Toivottavasti hän pääsee pitkälle!

♥ Syksyinen luonto on ollut kaunis ja olen ihastellut ruskan värejä. Loppuviikosta tuuli melko navakasti ja puista lähti valtavasti lehtiä. Pian taitaa tulla taas se paljaaksi riisutun luonnon aika... Ehkä siitäkin voi löytää jotain inspiroivaa.

♥ Kuntoilusta saan energiaa ja viikon aikana ehdinkin functional trainingiin, bodypumpiin sekä yhdelle pitkälle kävelylenkille. Treenaisin mielelläni vaikka 5-6 kertaa viikossa, mutta ruuhkavuosista johtuen jo kolmekin kertaa viikossa on ihan hyvä saavutus. Joskus sitten on viikkoja, jolloin ei yksinkertaisesti ehdi. Liikkuminen on minusta inspiroivaa, itsetuntoa kohottavaa ja hauskaa.Hyvää ja kaunista viikkoa! Toivotaan suotuisia tuulia meille kaikille ♥

12 kommenttia

 1. Sinulla on ollut hyvä viikko! Paljon hyviä asioita ja inspiroitumista ja vain vähän harmituksia. Nekin oikeastaan sellaisia meillä kaikilla yleisesti olevia harmituksia eikä mitään suuria elämää kaatavia tilanteita. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan monta kivaa juttua. Tietenkin sitten myös sitä lasten kanssa vääntämistä, mutta koskapa ei olisi :) Erityisen ilahtunut olin muuten myös muutamista erityisen aurinkoisista päivistä. Tuntui, että sai ladattua valoa kivasti.

   Mukavaa syksyistä viikkoa Sarille! ♥

   Poista
 2. Kuullostaapa hyvältä viikolta, autoilevista törpöistä huolimatta... Nyt on kyllä syksy tarjonnut meille parastaan, ihania aurinkoisia päiviä ja upeita värejä. Minä olen vasta suunnitellut tuon kuntoilun aloittamista, ehkä täytyy jo ryhtyä toimeen, ei taida tuo suunnittelu kantaa kovin kauas...

  Tuo Sensain-ripsari on kyllä hyvä, täytyisköhän sitä oikein kaupunkiin asti lähteä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus sitä tuppaa jumittumaan vain siihen suunnitteluun, oli sitten kyse kuntoilusta tai ripsarin ostamisesta. Minä söhräsin viikotolkulla ihan tyhmän ripsarin kanssa, mutta olin vain liian laiska lähteäkseni ostamaan tuota Sensaita. Nyt taas kelpaa :) Aurinko tosiaan on hemmotellut ja syksyn värit on olleet upeita. Toivottavasti tätä vielä jatkuukin.

   Kivaa syysviikkoa, Anu! ♥

   Poista
 3. Hyvä viikko selkeästi sulla!

  Mä olen myös iloinnut näistä upeista syyspäivistä kuten myös Saaran etenemisestä x factorissa. Musta on ihan mahtavaa, että ikuinen kakkonen on alkanut loistaa ja säteillä, ihan täysin fanitan.....kenties jotain samaistumista ilmassa..... ?

  Valoisaa viikkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sellainen ok viikko oli. Saaralla on upea ääni ja nyt vaan ollaan peukut pystyssä, että se ääni riittää ja ihmiset tajuavat äänestää hänet jatkoon tulevissakin jaksoissa! Huippulaulaja :)

   Valoisaa viikkoa sinnekin (pimeistä aamuista huolimatta) ♥

   Poista
 4. Ärsyynnyn myös totuutta muuntelevista ihmisistä :( Ja vielä lisää ärsyynnyn, kun tällaiset ihmiset oikeasti luulevat sitä muunneltua totuutta absoluuttiseksi totuudeksi. Trumpista en tiedä mitään, kun en jaksa seurata. Törpöt autoilijatkin ärsyttävät. Vai oli se Wilman kaatuminen sitten laajempikin ongelma, harmi toisaalta, mutta toisaalta ei :)

  Ystäviä pitäisi ehtiä tapaamaan useammin, taidankin ottaa ohjelmaan muutamat kahvittelut Tampereelle, ehkäpä jo syyslomalla.

  Aurinkoa päiviisi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuo on kamalan ärsyttävää ja vahingollistakin, että jotkut sitä valhetta vääntävän ainoaksi totuudeksi. Sellaista vastaan on vaikeaa ja väsyttävää taistella... Mutta väännetään! Päätin, että mulle ei ryttyillä!

   Syysloma onneksi tulee pian ja jää aikaa kaikelle kivalle, kuten just ystäville! Tamperella on monia niin ihania kahvittelupaikkoja. Ties vaikka törmätään joskus :)

   Mukavaa viikkoa! ♥

   Poista
 5. Nostan hattua sinulle tuosta liikunnasta. Minulla se liikuntakiintiö ei meinaa täyttyä lainkaan :(

  Kiva viikko! Toivon vähintään yhtä kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se liikunta on jotenkin jännä. Mullakin jos tulee pidempi tauko, niin saa potkia itseään liikkeelle ihan tosissaan. Sitten kun taas pääsee rytmiin kiinni, niin alkaa haluta niitä liikuntahetkiä, eikä ole vaikeaa lähteä. Mulle ne on myös niitä omia hetkiä, kun saa olla rauhassa kaikkien haluamisilta, joten siksikin ehkä se lähteminen on helppoa :)

   Kivaa viikkoa sinnekin Kepposkalle! ♥

   Poista
 6. Viikko kuulosti kivalta ja valoisalta! Toki sitä pikkukökköäkin aina mahtuu, mutta sehän on elämää, eiks niin ;)
  Mukavaa tätäkin viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkukökköä on joo aina, ja joskus vähän isompaa kökköä. Mutta naisethan nyt aina selvittää ne - ennemmin tai myöhemmin, tavalla tai toisella ♥

   Halaus ja kivaa viikkoa! ♥

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall