maanantai 24. lokakuuta 2016

Joutilaisuuden ihanuudesta

Syysloma oli ja meni. Tänä aamuna oli taas shokkiherätys 6.20. Ei kyllä saisi ihmistä sillä tavoin väkivaltaisesti kiskoa ylös lämpimästä sängystä keskelle pimeää syysaamua. Hui ja yök. Luntakin kuulemma on tällä viikolla luvassa. Toinen hui ja yök.

Lomaviikko hurahti ja se oli yhtä aikaa hidas ja nopea. Meille ei ilmiintynyt yhtäkään kaksoisolentoa siivoamaan kämppää tai järkkäämään kaappeja (huono kaksoisolento sellainen, joka ei yhtään ilmesty, vaikka miten sellaista tarvittaisi). Oli vain yksöisolentoni ja ehta aito minäni, joka kävi poikien kanssa Pokemon Go -kävelyillä, ravasi kolme kertaa jumpassa ja kaksi kertaa kuntosalilla. Teki niin hyvää ja sain päälle lähes flow-tilan kuntoilun suhteen. Saisiko ihminen vain jumpata kaiket päivät ja hytkyttää peffaa musan tahtiin?

Lähes joka aamu nukuin pitkään ja hörpin aamukahveja rauhassa. Luin kirjaa ja katselin iltaisin telkkarista kaikenlaista kivaa.

Yhtenä päivänä suunnattiin poikien kanssa kotiseudulleni moikkaamaan isääni, setääni ja veljeni perhettä. Kyllä teki hyvää nähdä omia ihmisiä ja jäi hirveän hyvä ja lämmin mieli kaikkien tapaamisesta. Vieläkin hyrisen mielihyvästä. Meidät myös syötettiin ja juotettiin kuin parhaatkin valtiovieraat - voi sitä herkkujen määrää.

Jonkinlainen viikon huipennus oli perjantainen tyttöjen ilta. Kävin ystävän luona saunomassa, juomassa pari pulloa skumppaa ja syömässä masun pullolleen. Loppuillan hytkyimme tanssilattialla ja niin otimme ilon irti. Voi että oli hauskaa! Irrottelu, bling-bling ja pieni flirtti tekee joskus niin hyvää. Sen jälkeen on ihana palata kotiin ja todeta olevansa onnen tyttö, kun on perhe, oma sänky ja käden ulottuvilla kaikki se, mikä oikeasti on tärkeää.

Viime viikolla sain myös tunnustuksen Anulta (Meidän elämää) ja Tuijalta (Satulinna). Kiitos ♥  Palaan niihin kunhan saan pääni aseteltua jotenkin tähän arkiasentoon.

Hyvää ja säkenöivää viikkoa kaikille (pimeydestä huolimatta)!

17 kommenttia

 1. Onnistuneelta lomalta kuulostaa lomasi, vaikkei se kaksoisolento ilmestynytkään 😊

  Ihanaa arkiviikkoa 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihanaa viikkoa sinnekin! Eiköhän tästäkin viikosta ja arkeen paluusta jotenkin selvitä. Jos ei muuten, niin kahvin ja suklaan avulla :)

   Halaukset! ♥

   Poista
 2. Harmillinen kaksoisolento, ei tietty voi ilmaantua silloin kun olisi oikeasti tarvetta, ei muuten näkynyt meilläkään ketään siivoamassa ja kuuraamassa... Mutta lomasi kuullostaa ihanalta, rentouttavalta ja virkistävältä, juuri oikeanlaiselta!

  Omakin loma oli oikein onnistunut, pari päivää vietin ilman lapsia, yksin koirien kanssa tyhjässä talossa, oli muuten hiljaista ja leppoisaa, ihanaa. Yhtä ihanaa oli saada koko porukka kasaan ja elämää taloon :) Aikansa kutakin...

  Kyllä pitäisi lailla kieltää herätyskellojen soittaminen ainakin ennen klo 7.00, oma kello soitti tänään 5.40, järkytyksen järkytys... Mutta eiköhän tämä tästä taas lähde ja kohtahan se on perjantai, eikö vaan?

  Kivaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sinullakin oli onnistunut lomaviikko. Tuo yksinolokin on kyllä välillä niin tarpeen.

   Tsempataan taas kohti perjantaita, kyllä se sieltä taas tulee!
   Mukavaa viikkoa! ♥

   Poista
 3. Kiva loma!
  Maanantai on minulle aina järkytys, olin ollut lomalla tai en. Nytkin viikonloppu meni ihan liian nopeasti ja nyt jo maanantai iltapäivänä tuntuu, että en tiedä, mitenkä jaksan perjantaihin saakka :(

  Tuollainen kaksoisolento olisi kyllä kätevä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan todella, että se perjantai koittaisi pian ja armahtaisi arjen kiireeltä... Mullekin maanantait on sellaisia kriisin paikkoja, että oksat pois.

   Koitetaan kestää! Hyvää viikkoa! ♥

   Poista
 4. Kuulostaa oikein kivalta lomalta. :)

  Onkohan nyt sattunut jokin "ilmestymiseen" liittyvä valmistusvirhe tuon siun kaksoisolennon kanssa? Tai... onko se mennyt väärään, johonkin toiseen osoitteeseen, hmmmm? Täällä myö saatiin uudet kunnialliset lomanimitykset: ollaan kuulemma kotijuntteja. Lapset ois halunneet reissuun jonnekin hirmuruuhkaturistirysäpaikkaan ja myö aikuiserakot kun viihdytään vaan noissa korpimetiköissä ja pusikoissa. :)

  Ihanaa syysviikkoa sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotijunttius on meillä kunniassaan (ei tosin ehkä lasten mielestä). Mekin miehen kanssa inhotaan kaikkia rysäpaikkoja ja tungoksia. Koti, maaseudun rauha ja pusikot on paljon kivempaa :)

   Puss ja ihanaa viikkoa! ♥

   Poista
 5. Melkoisen täydelliseltä kuullosti lomasi ei voi muuta sanoa!
  Hyvän loman jälkeen jaksaa taas - ainakin hetken arkea....:D

  puss ja mitä reippainta uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä nyt on jaksanut paremmin, kun viime viikon sai latailla ja tehdä arjesta poikkeavia juttuja. Ja toi kuntoilu oli oikeasti niin hyväksi :) Parempi kunto -> jaksaa sätkiä arjessa paremmin (ja hillua baarissa :D ).

   Hyvää ja reipasta viikkoa - harmaudesta huolimatta ♥

   Poista
 6. Ihanan kuuloinen loma <3
  Voi, 6.20 on luxusta :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa mä tiedän, että toi 6.20 ei oo kovin paha moneen muuhun herääjään verrattuna. Mutta aamu-uniselle iltaihmiselle se on hirveä shokin paikka :D

   Ihanaa viikkoa! ♥

   Poista
 7. kuulostaa arjen alkamisesta huolimatta hyvältä lomalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä. Happy me :) Ja voisko jo tulla jokin uusi loma..? :D

   Kivaa syysviikkoa! ♥

   Poista
 8. Kyllä sulla on ollut just niin hyvä loma kuin kuuluukin. Ei lomilla ole kaksoiolennoilla edes lupa käydä siivoamassa, loma on joutilaisuutta. Tuolla jaksaa arkea paljon pidemmälle, kuin että olisit siivonnut hirveästi koko viikon ja olisit ihan puolikuollut arjen alkaessa.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan totta puhut, ja ihanan vapauttavasti :) Mulla aina syyllisyydet putoaa hartioilta, kun joku muu(kin) toteaa, ettei se siivoaminen ole ykköstavoite lomassa.

   Ihanaa viikkoa!! ♥

   Poista
 9. Kiva loma. Tuommoiset kaksoisolennot ovat kyllä ärsyttäviä...kyllä pitäisi ilmaantua =).

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall