torstai 27. lokakuuta 2016

Ilahduin

Elämässä tapahtuu aina ja kaikenlaista. Tosi tylsiä asioita, ihan kivoja juttuja ja joskus harvakseltaan huippujuttuja. Noita huippuja oli syyslomaviikolla, ja nyt tuntuu siltä, että en varmaan enää ikinä kohtaa mitään huippukivaa, byää (osaan erittäin hyvin tämän itseni tuomitsemisen mukamas ikuiseen tylsyyteen).

Sen sijaan tapahtuu onneksi kaikenlaista pientä kivaa, josta osaan kyllä revitellä iloa ihan kiitettävällä intensiteetillä. Ne ovat hyvää vastapainoa kaikille niille oikeasti tylsille jutuille...
  
* Työkaveri toi töihin ihania viinereitä! Meillä herkut syödään äijämeiningillä, eikä märistä kiloista tai muusta jonninjoutavasta. Työpaikan ainoana naisena en viitsi minäkään alkaa kitistä herkkujen lihottavuudesta. (Alkaa muuten naurattaa, jos kuvittelee miehiä valittamassa vyötäröään tai sitä, ettei ne liian pienet lempifarkut vieläkään mahdu jalkaan :D )
  
* Pysähdyin kuuliaisesti suojatien eteen päästääkseni jalankulkijan yli. Se oli joku todella miellyttävä mies, joka taisi flirtata mulle! Herttilei. Hymyili ja iski silmää ja kaikkea. Lisää kohteiliaita ja flirttaavia miehiä maleksimaan suojateiden läheisyyteen, kiitos!

* Teidän lukijoiden kivat kommentit ovat saaneet minut hymyilemään ja liikuttumaan. Kiitos ♥

* Työpaikan lähelle on tullut uusi kiinalainen ravintola. 11e lounaasta on sen verran, etten raaski usein käydä, vaan yleensä tyydyn omiin eväisiin. Mutta joskus on kiva käydä vetämässä napa täyteen sitä ihanaa möhnäriisiä, lihakastikkeita ja sushia. Nam.


* Uskaltauduin menemään jumppaan Bodyjam-tunnille, vaikka tiesin, että se olisi jotain monimutkaisen koreografista tanssijutskaa. Se OLI ihan possuvaikeaa! Sekoilin, pyörin minne sattuu ja näytin kenties puusta pudonneelta laiskiaiselta. Mutta oli tavallaan hauskaa ja aion mennä uudelleen. Ei se ole niin vakavaa, vaikkei osaakaan. 

* Erään ihmisen kiva kommentti lapseeni liittyen sai sydämen hyrisemään mielihyvästä.

* Otin pullisteluselfien kuntosalin pukuhuoneessa, vaikka ajattelin, että onhan se oikeastaan todella naurettavaa. Mutta eikö naurettava ole ihan jees? (Tai jos nyt jotakuta alkaa itkettää, niin olen pahoillani :D )


* Olen lukenut lapsille iltaisin Narnian tarinoita. Ihan parhautta! En ole itse näitä lapsena kuullut/lukenut, joten nyt hyvällä syyllä pääsen itsekin tähän fantasian ihanaan maailmaan.

* On jo torstai, mikä tarkoittaa sitä, että huomenna on PERJANTAI ja Vain elämää ja mun (noin viides) herkkupäivä!

Mikä sinut on saanut ilahtumaan tällä viikolla?


12 kommenttia

 1. EIkös tuossa ollut aikamoinen lista ihan huippujuttuja? Viinereita, flirttailuja, haban pullistelua yms...

  Huippukivaa torstaita Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noi oikeastaan aika huippuja juttuja. Pieniä, mutta huippuja :)

   Ihanaa torstaita sinnekin! ♥ Tämä päivähän on tunnetusti toivoa täynnä!

   Poista
 2. Sullahan on ollut tosi monta iloa tuottavaa juttua, ihanaa!

  Miten musta tuntuu, että sun päivissä on enemmän tunteja kuin omissa, ehdit salille ja kaiken maailman jumppiinkin??? Hyvä kun mä ehdin töistä kotiin ja hellan ääreen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että mun liikkuminen on mahdollista vain siksi, että en tee kotona mitään :D Tai sutaisen jonkun hätäisen nopsan ruuan, hoidan pakolliset pyykit ja tiskit ja se siitä. Pölyn määrästä päätellen pitäisi varmaan imuroida. Mutta oikeasti se imurointi ei ole mun hyvinvoinnin kannalta yhtä tärkeää kuin liikkuminen, joten valitsen sitten mieluummin ne jumpat :D Mutta voi jestas - viikonloppuna pitäisi siivota. Ihan pakko... Miksi, oi miksi se ei ole yhtä kivaa kuin endorfiininhuuruinen urheileminen? :D

   Ihanaa torstaita! ♥

   Poista
 3. Minäkin olen sitä mieltä, että sulla on ollut paljon kivoja juttuja. Kyllä niitä on, kun vai katsoo.
  Mä osaan myös tuomita itseni tylsyyteen ihan tosissani. Menen kyllä itseeni tässä. Olen huono keksimään mitään ihmeellistä. Dramaattisesta luonteestani huolimatta tyydyn yllättävän vähään.

  Toi pullistelukuva oli ihana. Ja sain morkkiksen. En ole urheillut tällä viikolla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä viikolla on kyllä ollut monta kivaakin juttua. Ehkä ei pitäisikään verrata arjen kivoja juttuja niihin isoihin juhla-blingbling -jutskiin (joita jäin vähän kaipaamaan lomaviikolta). Kyllä mä siis iloitsen ihan tosi paljon noista asioista, mutta kun vertaa johonkin vielä parempaan, niin se saakin asiat tuntumaan latteammilta kuin ne onkaan... :)

   Poista
 4. Toistan itseäni; sullahan on ollut täydellinen viikko täydellisen syyslomaviikon jälkeen.....;D

  Olet onnen tyttö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, paljon kivaa ja hyvää. Jos sieltä seasta saisi pois ne oikeasti murehduttavat p****t jutut, niin olisi aika lähellä täydellistä. Mutta elämä on valoa ja varjoa, ja sitä varjoa ei aina riitä edes kirkkain valo poistamaan. Niin kai sen kuuluu mennäkin...

   Puss ja kivaa viikkistä! :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Hih, kiitos :D Oikeasti se näyttää aika pieneltä, mutta pullistellessa treenin jälkeen se jopa erottuu ;)

   Poista
 6. Sulla on ollut paljon ilonaiheita!
  Mä olen ilostunut siitä, että stressaantunut poikani on viikon sairaslomalla löytänyt itsestään taas iloa. Vaikka se eilen putosi kun tuli taas tietoa työpaikan yt-tilanteesta. Mutta kyllä se kaveri oppii ja nousee. Niin ne kaikki muutkin ovat tehneet. 21-vuotiaalle ensimmäiset yt:t on iso asia ja heti vielä työpaikan saatuaan.
  Toisen pojan liittoon viemä laiton irtisanominen, jolle mietitään jo vaatimusta korvausten määrästä. Olen iloinnut, että liitto otti hyvin asiakseen. Lapsi saa uskoa että joku auttaa.
  Iloitsen siitä täydestä jääkapista hirvenlihaa ja uudesta pakastimesta, joka tulee tänään.
  Iloitsen myös miehen puolesta, joka osti uuden auton, jotta on helpompi ajaa pitkää työmatkaa ja hänen hyvin menneestä kehityskeskustelusta.
  Ja tietysti siitä, että on perjantai ja tulee Vain Elämää!!!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa onkin monta ihanaa ilon aihetta. Ihan kamalia sinänsä nuo yt:t ja laittomat irtisanomiset. Hyvä, että liitto otti asian hoitaakseen. Tsemppiä pojille - ja äidille! ♥

   Mäkin niin iloitsen siitä, että on jo perjantai ja tulee Vain elämää! Se on melkein viikon kohokohta, kun perjantaina pääsee kotiin ja tietää, että illalla saa lössähtää sohvalle hyvän ohjelman ja hyvin ansaitun sidun äärelle ♥

   Ihanaa viikonloppua Sari! ♥

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall