perjantai 23. syyskuuta 2016

Täsmäisku

Joko viikko on taas mennyt? Vasta äskenhän tein postauksen ihquista miehistä, ja päivämäärä väittää, että siitä on tasan viikko. Elämä on ollut täynnä kiirettä ja härdelliä, huh. Mies on tehnyt vielä tavallistakin pidempiä työpäiviä, mikä on vaikuttanut koko perheeseen: minä olen ollut superväsy omien töideni ja kaikkien kotihommien kanssa. Kun lisäksi yrittää olla lapsille läsnä mahdollisimman paljon, jäävät omat perustarpeetkin sivuun, puhumattakaan mieliteoista ja kivoista jutuista. Useampana yönä heräsin kiljuvaan nälkään, kun illalla en yksinkertaisesti enää jaksanut laittaa itselleni mitään syötävää...

Pimenevät aamut ja illatkin alkavat selkeästi painaa kropassa. Reagoin melko voimakkaasti valon määrään. Eilinen syyspäiväntasaus lienee jonkinlainen käänne, josta alkaa kuukausien taistelu pimeyden aiheuttamaa väsymystä vastaan. Missäs se kirkasvalolamppu olikaan..?

Onneksi on viikonloppu ja minulla on tiedossa varsinainen täsmälääke väsyneen mielen ja kropan piristämiseksi: naisten ilta! ♥  Tiedossa on skumppaa, naurua, syömistä, hyvää seuraa ja kuplimista! Tänään ja huomenna pistän kodin siistiksi, tai sen verran siistiksi kuin jaksan - loput hoitukoon hämärällä kynttilänvalolla. Leivon vähän suolaista ja makeaa, otan esiin kuohuviinilasit ja virittelen tunnelmaa. Ennen iltaa laitan itselleni kasvonaamion, hiukset isoille rullille ja juon pitkät rauhoittavat päiväkahvit. Sitten kaivan vaatekaapista kivat vaatteet, laitan korviin ja kaulaan bling-blingiä ja pistän fiilismusan soimaan. Olen varma, että tulee ihana ja virkistävä ilta! Ehkä niin virkistävä, että sunnuntaina olen ihan tööt ja puolikuollut... :D 

Suloista viikonloppua kaikille!


10 kommenttia

 1. Hyvät suunnitelmat! Paremmat olisi vain, jos joku muu tekisi siivoukset :D

  Oikein huippukivaa tyttöjeniltaa, korkkarit kattoon <3

  VastaaPoista
 2. Viikonlopun täsmäisku kuullostaa oikein hyvältä ja juuri oikealta! Ei muuta kuin oikein kivaa iltaa ja viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Oi, huippuihanaa ja rentouttavaa iltaa!!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa viikonloppua! Suunnitelmasi kuulostavat kadehdittavan ihanalta.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa viikonloppua! Suunnitelmasi kuulostavat kadehdittavan ihanalta.

  VastaaPoista
 6. Kivaa naisten iltaa!
  Minä olen aivan hirveässä stressissä etsinyt pari tuntia boleroa häitä varten. Juuri tuli pyykistä ja pääsen nukkumaan. Sunnuntaina ajattelin maata koomassa ja syöttää lapsille Saarioisten äitien ruokia :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa kuplivaa iltaa muru! Harmi etten voi olla mukana, mut ensi kerralla sitten!

  VastaaPoista
 8. Mukavaa typyköitten iltaa siulle :) Hämärä kynttilänvalo - tuo siivouksen pelastus, joka toimii aina :)

  Kivaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 9. KIITOS kaikille superpaljon toivotuksista :) Oli kiva ilta <3

  VastaaPoista
 10. Olipa mukava lukea tuosta vielä kommenttisi, että ilta onnistui. Minullakin oli lauantaina huippukiva tapaaminen, kun oman paikkakunnan 30 vuotta (!) sitten kirjoittaneet tapasivat. Mutta täytyy sanoa, että illan valvominen ja seuraavana päivänä vielä pojan asunnon siivous saivat aikaan mielettömän väsymyksen. Tänään olo tuntuu jo paremmalta, mutta kyllä untakin vielä aamulla riitti niin, että täytyi taas kiittää liukumista. Ehkä jo ensi yönä tulee nukuttua riittävästi! Pidän syksyn pimeydestä, mutta jotenkin huomaan, että aamuheräämiset ottavat nyt koville, kun valo vähenee. En ole ennen tällaista havainnut, joten tekeekö ikä tepposet?

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall