perjantai 26. elokuuta 2016

Viikon varrelta

Luojan kiitos, että on perjantai! Aamulla oli sellainen itkupotkuraivarifiilis, että olisi tehnyt mieli kaivautua syvemmälle peittojen alle ja jäädä sinne potemaan eksistentiaalista kriisiä. Mutta ei auttanut hangoitella vastaan.

Aloitetaan viikon miinuksista, koska plussat on kivempi säästää viimeiseksi - vähän niinkuin karkkipussin parhaat namit ;)

- Fiilis on ollut jotenkin itsesäälissä kieriskelevä ja väsynyt koko viikon. Mikään ei oikein hotsita eikä sytytä. Ilo, missä olet? (Okei, syytän ainakin osittain menkkoja...)  Ja miksi tuntuu siltä, että koko ajan roikkuu niskassa jotain isompaa tai pienempää harmia, vaikka tekee parhaansa, yrittää elää ihmisiksi ja on rehellinen. Huokaus...

- Harmittaa, kun aina on kiire. Aamulla kiire töihin, sitten kiire kotiin (ja saldomiinukset senkuin paisuvat), kiire syödä, kiire vaihtaa lapselle futiskamppeet ja kiire treeneihin. (Kuka muuten on keksinyt, että futistreenien on alettava 16.30??) Sitten treenien jälkeen taas kiire kauppaan, kotiin, pyykkikoneelle... apuaa!

- Auto ei mennyt läpi katsastuksesta. Nätisti sanoakseni: otti päähän kuin viiriäistä. Onneksi se oli mies, joka kävi katsastuskonttorilla. Minä olisin varmaan alkanut itkeä tillittää katsastusmiehelle... Että ei kun varaosaliikkeen ja korjausukkelin kautta uusintakatsastukseen.+ Tiistaina lähdin jumppaan, vaikka väsytti. En katunut, sillä kunnon rääkki oli juuri sitä mitä sillä hetkellä tarvitsin. Treenin jälkeen olo oli hikimärkä ja vapiseva, mutta onnellinen.

+ Löysin facebook-kirpparilta just passelin peilin eteiseen. Sitä hakiessa tulin ostaneeksi myös maton, joka taasen oli passeli eteisen entisen maton tilalle. Tuli paljon harmonisempi fiilis.

+ Kävin apteekissa ostamassa vitamiinia ja magnesiumia. Ne ovat mulle vähän kuin elämän eliksiiri. Ilman monivitamiinia en osaa olla, ja ilman magnesiumia taas saan rytmihäiriöitä ja ärsyttäviä elohiiriä.

+ Apteekkireissulla kurvasin myös vaatekaupan kautta ja ostin  paitiksen ja viininpunaiset pökät. Pöksyt ovat kuulemma sen väriset, että näytän parkkipirkolta :D  Ehkä voisinkin lähteä patseeraamaan pitkin parkkipaikkoja ja pelottelemaan viattomia pysäköijiä. Kumpikin ostos täydentää työvaatevarastoa, joka tuppaa minulla olemaan aina vähän turhan nafti.

+ Tänään on perjantai, ja se jos mikä on parasta! Viikonlopuksi on luvattu tuulista ja sateista, mutta ollaan sitten sisällä ja syödään herkkuja ;)

6 kommenttia

 1. Onneksi on perjantai 😄 Ihanaa viikkistä 💕

  VastaaPoista
 2. Tää oli kiva, noin kun summaa viikon tapahtumia, niin sieltä kummasti kaiken väsymyksen keskeltä löytyy aina monta plussa. :) Menkat aiheuttaa aina kummia ja jotain syysväsymystäkin pukkaa.

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Miten hyvä fiilis voi tullakaan siitä, kun saa kotia kuntoon. :) Uusi peili, kivaa. :) Mulla on listalla vaikka mitä kotipuuhaa ja kodinlaittamista, ja miten sitä kertyykään aina niin paljon. Pitää laittaa viikonloppuna töpinäksi ennen kuin lumi tulee ja pakkkanen iskee. :)

  Ihania, kiireettömiä hetkiä viikonloppuun <3

  VastaaPoista
 4. No onneksi viikkoosi mahtuu myös plussia❤️. Ja olen kyllä NIIN samaa mieltä kanssasi siitä, että onneksi on perjantai! Ja tuollainen harjoitusten alkuaika on kyllä ihan kökkö, muistan kun pojat pelas jääkiekkoa ja tuohon aikaan olis pitänyt olla hallilla valmiina jäälle, ne ei kyllä yhtään ajattele meitä töissä käyviä vanhempia 😕. Tosin en kyllä tykännyt yhtään niistä klo 21 loppuvista vuoroistakaan, kun kotona oltiin vasta kymmenen jälkeen, mun nukkumaanmenoaika kun on silloin...

  Kivaa ja rentouttavaa viikonloppua sinne, toivotaan, ettei nyt ihan koko viikonloppua satais!

  VastaaPoista
 5. Aina sieltä noiden ikävyyksien lomasta löytyy onneksi niitä plussiakin. Toivotaan, että viikonloppu on letkeämpi ja aamut verkkaisia!

  VastaaPoista
 6. Elämänmakuinen viikko, muru!! Ja sä olit reipas kun urheilit!
  Vaadin myös pikaista asukuvaa!!

  Mitä ihaninta sunnuntaita!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall