keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Pieni uudistus

Koska joskus vaan pitää tehdä jotain, niin uudistin ihan hivenen blogin ulkoasua. En jaksa trimmata kotia enkä miettiä valkoisten tuikkukippojen paikkaa (koska en edes omista sellaisia), mutta on mukavaa, että edes blogi näyttää vähän siistimmältä.

Kaikki linkit, blogiarkistot ynnä muut löytyvät sivun alalaidasta. Muuten sivun ulkoasu antaa enemmän tilaa (eittämättä) loistaville hengentuotteilleni: tekstille ja valikoiduille kuville.

Lueskelin myös blogiani pitkälti taaksepäin ja havahduin: pahimpina väsymyksen vuosina olin näköjään hauskempi ja napakampi kuin nykyään. Ilmeisesti kirjallinen ulosantini on parhaimmillaan silloin, kun häilyn itsemurhan partaalla puklurättien ja nukkumattomien öiden keskellä. Nykyään, kun on jo jossain määrin helpompaa, olenkin ihan pliisu ja tylsä. Ilmankos en myöskään ole saanut kirjoitettua sitä Suurta Romaaniani, kun siihenhän tietenkin vaadittaisiin suurta elämäntuskaa ja paatosta.

Tästä lähtien rupean kuulkaa riekkumaan yöt hereillä - lapset eivät enää herätä, joten viritän kellon pirisemään vähintään tunnin välein - ja järjestän jonkin elämänkriisin Big Time. Pian saatte taas nauttia sarkastisen terävistä ja huumoripitoisista teksteistäni, sekä yllättää minut vellomasta elämän syvien totuuksien äärellä. Se on yhtä varmaa kuin helteinen juhannus Suomen suvessa ;)


Tekstien alalaidassa on myös Tykkää-nappi. Jos siis (tekin) olette sillä tuulella, ettette jaksa kirjoittaa elämää suurempia totuuksia tai parempaa versiota Tolstoin tuotannosta, niin voitte halutessanne vain peukuttaa tekstiä. Edelleen silti ilahdun kaikista kommenteista :)

10 kommenttia

 1. Ai, suuren romaanin kirjoittamattomuus johtuu liian makeasta elämästä...?

  Ehdotus: miten olis, jos syksyllä, kun on märkää, kylmää ja pimeetä, ruvetaan soittelemaan toisillemme läpi yön ja valvottamaan toisiamme?
  Siinä luulisi syntyvän sivukaupalla angstista tekstiä ihan tuossa tuokiossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin hyvä suunnitelma. Heti syksyn tullen alan soitella sulle kaiket yöt. Odotellessa siis maailmankirjallisuuden uusia tähtiä :)

   Poista
 2. Hyvät on tekstit, olit millä mielellä tahansa 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että tekstit tyydyttävät (vaikkei aina niin särmää olisikaan). Kiva, että roikut mukana <3

   Poista
 3. Ihanan ilmava ulkoasu blogissa. :)

  Kyllä tämä siun blogi vaan aina vaan on niin ihana, olitpa millä itsari- tai leijumispäällä vain <3 Mulla tulee ihan järkkyä jälkeä jos oon väsynyt. En silloin löydä edes kirjaimia näppäimistöstä saati omaa ajatustakaan. Hmm.. pitäsköhän joskus kokkeilla. Kaikki varmaan sit luulis että oon kirjottanut postauksen jossain hitsin kaatokännissä :D

  Aurinkoista päivää puss <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta palautteesta :)
   Kokeilepa joskus valvoa viikko putkeen, syödä miten sattuu ja sit kirjoittaa blogipostaus - katsotaan sit tuleeko sarjassamme maailmankirjallisuuden klassikoita vai kännipostauksen kaltainen pläjäys :D

   Aurinkoa ja iloa sinne! <3

   Poista
 4. Kiva uudistus blogissa! Ja minulle kyllä kelpaavat tekstisi, sulla on tosi kiva tapa kirjoittaa, mielenkiinnolla odotan noita vielä parempia juttuja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos ihanasta palautteesta :)
   Joo, kohta suollan taas jotain tooodella älykästä (niin varmaan), kun olen nukkunut tämän viikon ihan liian pienillä yöunilla ;)

   Aurinkoa sinun päivääsi! <3

   Poista
 5. Se on muuten tuo kirjoittaminen usein niin, että kun on alavireinen, niin luovuus kukkii paljon paremmin. Eikös se taiteilijaluonne ole vähän sellainen :)?

  Siisti on blogisi ulkoasu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin monet suuret taiteilijat ovat olleet sisäisten ristiriitojen ja ahdistusten piinaamia - ehkä minussakin on vielä potentiaalia, kun kehitän taas sen Big Time elämänkriisin ;)

   Ja kiva, että ulkoasu miellyttää :)

   Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall