torstai 16. kesäkuuta 2016

Kesäyön unelmia, osa I

Oi tätä kesän ihanuutta, mutta on siinä omat kääntöpuolensakin. Olen luotaisesti illanvirkku ja aamuntorkku. Näin kesäaikaan tuo vielä korostuu, kun on valoisat kesäyöt. Iltaisin olen virkeä kuin peipponen, vaikka aiemmin päivällä olisi väsyttänyt miten paljon tahansa. Aamut ovat ihan pelkkää kamaluutta ja olen varma, etten kenties mitenkään selviä hengissä iltaan saakka.

Viime viikonloppuna kupsehdin valveilla melkein yhteen saakka kumpanakin iltana ja kävin ulkoilemassa kameran kanssa. Kesäyöt ovat upeita, kun luonnon tuoksu ja rauha on niin käsinkosketeltavaa.

Tulevalle viikonlopulle on luvassa vesisadetta, mutta toivottavasti jossain välissä pääsee vähän ulkoilemaankin. Ohessa kesäyön unelmia á la Sata-Häme.
Muistetaan, että torstai on toivoa täynnä ja kohta on jo viikonloppu!

15 kommenttia

 1. Ihastuin erityisesti tuohon toiseen kuvaan. Univelkaa kertyy ihan liikaa tämän valoisuutta takia. Itse en osaa aamulla nukkua pitkään, vaikka miten myöhään valvoisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas osaan aamusta nukkua pitkään ja nykyään lapset jo antavat niin tehdäkin. Siinäkin on toisaalta oma ristiriitansa, kun haluaisi herätä ajoissa nauttimaan upeista kesäaamuista (muutenkin kuin töihin menon merkeissä). Mutta kun ne illatkin on ihania, eikä osaa mennä ajoissa petiin... :D

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Täälläkin tulee kukuttua helposti yhteen asti, mutta onneksi sadepäivänä voi sitten ottaa päikkäreitä ja kuitata univelkoja :)

  Eilen illalla napsin ihania auringonlaskukuvia ja aamuyöstä heräilin kuvailemaan upeaa auringonnousua ja millainen päivä tänään onkaan: todella harmaata ja märkää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun pitäisi opetella tuo päiväunien jalo taito... Ne kun tekisivät todella hyvää.

   Kesäsää on kyllä vaihtelevaa. Välillä sataa ja välillä paistaa. Toivotaan nyt, että tulisi parempi kesä kuin viime vuonna (vieläkin katkera siitä jatkuvasta vesisateesta ja kylmyydestä).

   Poista
 4. Huikeat kuvat muru! Sä olet toppen kuvaaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru :) Toivon, että opin vielä paremmaksi (ja saisin paremman kameran, kun tuo on valitettavasti aikalailla välineurheilua...)

   Poista
 5. Ihania kuvia, vielä kun saisi mukaan sen kesäyön hiljaisuuden ja tuoksun😆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan harmi, ettei tähän saa mukaan sitä hiljaisuutta - höystettynä lintujen laululla - ja tuoksua <3

   Poista
 6. Täällä aivan sama ongelma, kesäöinä ei vaan tule uni ja tulee valvottua ja aamulla ajoittain pyörryttää. Mukavaa viikonloppua Tuula sateesta huolimatta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset toivotuksista ja minä puolestani toivottelen jo hyvää uutta viikkoa! :) Olen viikonloppuisin aika laiska käymään blogeissa, joten nämä toivotukset aina pomppaavat sitten alkuviikolle ;) Kohta on jo juhannuskin, joten toivotaan kivoja kelejä..!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Thank you so much Linda! I'm glad you like them :)
   Have a nice week! <3

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall