keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Jatkettuja lauseita

Nappasin Satulinnan Tuijalta ihan omatoimisesti tällaisen jutun. Saa matkia ja viedä haasteen mukanaan :)

En ymmärrä... miten kevät on mennyt niin nopeasti. Syksy ja talvi matelevat kuin etanoiden kilpa-ajot, ja sitten kevät meneekin aina ihan humps vaan! - aivan liian nopeasti.

Seuraavaksi ajattelin... hurauttaa työpaikalta kohti kotia.

Viime aikoina... olen ollut vähän hajamielinen ja väsynyt. Kevätflunssa tekee tepposiaan.

En osaa päättää... tarvitsisinko uuden mekon ystävän juhliin ja miehen kaverin häihin. Luultavasti kyllä ;)  Itse asiassa taidan kurvata vaatekaupan kautta kotiin. Ehdottomasti.


Muistan ikuisesti... minuun kohdistuneet loukkaukset. Mutta myös kauniit sanat ja aidon myötätunnon.

Päivän paras juttu... että illalla pääsee nukkumaan. Haukotus... (ks. kohta "Viime aikoina.)

Noloa myöntää, että... minulla on hirveän huono nimimuisti. Enkä välttämättä muista ihan kerrasta ihmisten taustoja, merkkipäiviä tms. Sitten on noloa kysellä samoja asioita uudelleen. "Niin, että mikäs sen sun miehen nimi olikaan... ai sulla ei ollutkaan miestä, hups."

Viikko sitten... (pakko tsekata kalenterista) oli kuopuksen ensimmäinen futiksen peli-ilta muita joukkeita vastaan. Ekassa pelissä hän ujosteli ja oli ihan lukossa. Toisessa pelissä hän pääsi jo vauhtiin ja iloitsi niin kovasti siitä, että voitti ujoutensa ja pääsi peli-iloon mukaan :)  Se oli liikuttavaa ja äidin sydän oli ilosta mykkyrällä.

Kaikista pahinta on, että... lapset ovat niin haavoittuvaisia. Pelkään, että heille voisi tapahtua jotain kamalaa. Varmaan jokaisen vanhemman pelko.

Salainen taitoni on... lentäminen, yliluonnollisten voimien käyttäminen ja agenttina toimiminen. Unissa nimittäin ;)

Jos saisin yhden toiveen, se olisi... oma ihana talo. Tai että kesämökki valmistuisi vaikkapa edes tällä vuosikymmenellä :D

Minulla on pakkomielle... vähän kaikesta. Haluaisin pitää lankoja käsissäni ja hallita vähän kaikkea, mutta eihän se onnistu, vaan hermostutan vain itseni ja muut. Aika monesta olen jo osannut päästää irti, mutta vielä olisi ylimääräisiä lankoja. Ehkä hankin sakset..?

Söin tänään... aamulla kaurapuuroa raejuuston ja pakastemarjojen kera, kuten lähes aina. Lounaalla riisi-tonnikalasalaattia.

Ärsyttävintä on... kohdata ihmisiä, jotka luulevat tietävänsä asiat paremmin kuin muut. Olen törmännyt mm. aikamiespoikiin, joilla on vakaa mielipide vauvan imetyksestä ja nukuttamisesta. Aaargh.

Tekisi mieli... kömpiä nukkumaan... Vielä pitäisi jaksaa iltapäivä ja alkuilta kuitenkin hereillä. Olen varma, että se vaatekaupassa käynti piristää ;)

Minusta on söpöä... kun omat lapset nauraa kikattavat mahat kippurassa. Tai kun he nukkuvat ja näyttävät maailman lutuisimmilta ♥

Hävetti... kun asiakas soitti, enkä saanut mitään selvää hänen puheestaan. Huono linja ja epäselvä puhe -> kuuntelin epäuskoisena minuutin pituisen monologin ja syvenevän epätoivon vallassa ihmettelin mitä hittoa keksin, kun korviini kantautui vain ömmmöm omm hmmyhm ja sitten hhmnmön... Ajattelin, etten enää siinä vaiheessa kehtaa sanoa, että 'anteeksi, en nyt kuullut sanaakaan' :D  Jostain sitten nappasin sanan ja toisen, ja onnistuin siitä yhdistelemään asioita yhteen ja jotenkin takelleltua keissin onnelliseen päätökseen. Phuuh...

Olenko ainoa, jonka mielestä... mekkoja ei voi olla liikaa, mutta silti niitä mekkoja on ihan hirveän vaikeaa laittaa päälle, koska tulee liian pyntätty olo? Naiseuden problemaattisia ristiriitoja...


10 kommenttia

 1. Nää on kivoja :)
  "Ai sulla ei ollutkaan miestä hups." - - -> tutulta kuulostaa. :D

  Pitäsköhön minunkin tehdä joku tällainen postaus, oli niin mukava lukea tätä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä Soili, nappaa tää mukaasi ja jatka lauseita omaan tyyliin :) Nää on musta niin kivoja tehdä! Vähän sama fiilis kuin lapsena ystäväkirjoja täyttäessä.

   Poista
 2. Nää on niin ihania ja ehdottomastihan sun pitää ostaa se mekko.
  Joo ja huono nimimuisti on vaan hyve, varsinkin mun ammatissa :D
  Todellakin muistan loukkaukset varmasti lopun elämääni.
  Kiitos hyvästä postauksesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostinkin mekon! Löysin täydellisen arkimekon, joka oli pakko laittaa tänään päälle. Juuri niin passeli mulle ja hinta vain 15 euroa! Happy :)

   Poista
 3. Kivat vastaukset 😊 Mäkään en unohda loukkauksia tai muita vääryyksiä. Dääm, kun en hokannut tota omin lauseen jatkoihin...

  Toivorikasta torstaita Tuula 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosiaan jännä miten nuo loukkaukset jää ikuisesti muistiin. Mies taas on ihan toisenlainen - pyyhkii ne oitis mielestään. En tiedä miten se tehdään.
   Toiveikasta torstaita sinnekin! ♥

   Poista
 4. Niin moneen kohtaan vastaisin samalla tavalla!
  Koita kestää iltaan saakka ;)

  VastaaPoista
 5. Tää on kyllä hauska haaste :)

  Sakset - ne on hyvät. Oikein terävät ja nopeat on parhaat :)

  VastaaPoista
 6. Nimimuistin lisäksi täällä pätkii kasvomuisti. Ja kamalinta on, kun kohtaa ihmisen ihan "väärässä ympäristössä". En kyllä yhdistä silloin ollenkaan, että kuka, mitä ja missä :D.

  VastaaPoista
 7. Voi tällaisia on niin kiva lukea! Pitäisköhän itsekin tehdä tällainen/tämäntyyppinen postaus, ehkä olisi helpompi saada aikaiseksi kirjoittaakin, kun olisi jotain virikkeitä :D

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall