keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Helsinki-viikonloppu ja kevättä ilmassa

Viime viikonloppuna oli ihana poikkeama tavallisesta arjesta. Normaalisti tuntuu että elämäni on vähän sellaista Päiväni murmelina -leffan toisintoa. Aina sama päivä uudelleen, ehkä pienillä variaatioilla - tyyliin tänään makaronilaatikkoa ja huomenna nakkikeittoa, muuten samat systeemit päivästä toiseen.

Perjantaina mies vei lapsoset mummolaan. Lauantaina saimme nukkua ihanan pitkään ihan rauhassa ja sitten startti kohti Helsinkiä! Meidät oli kutsuttu ystävän 50-vuotiskemuihin ja sen kunniaksi olin varannut meille hotellihuoneen. Juhlamekon ja hammasharjan lisäksi pakkasin mukaan pullon skumppaa, koska kyllähän tällaista tapausta pitää juhlia asianmukaisen juoman kera ;)Kävimme syömässä kaupungilla ja voin suositella ravintola Ilveksen annoksia, pientä rock-twistiä ja mutkatonta palvelua. Ei mikään fine dining, mutta sellaista emme hakeneetkaan, vaan rentoa fiilistä. Sen jälkeen vähän skumppaa hotelli Helkassa, jossa meillä oli huone. Ihan ok hotelli, mutta pakko sanoa, etten menisi uudelleen. Mielestäni hyvässä hotellihuoneessa on ripaus ylellisyyttä ja sellaista wau-fiilistä, mutta nyt se jäi puuttumaan. Lattiat olivat kylmät (ei mattoja) ja kylppäri jopa hieman ankea. Jostain syystä mielestäni juuri kylpyhuoneessa kulminoituu hotelliyöpymisen hienous - tykkään, jos on kylpyamme, irtosaippuoita, kasvopaperia jne. Nyt ei ollut mitään edellä mainituista, vaan kolho vessa... Ens kerralla siis jonnekin muualle ;)

Synttärijuhlat olivat juuri päivänsankarin näköiset - iloiset, monipuoliset ja hauskat. Niin nautimme ilmapiiristä, hyvistä syömisistä, ohjelmasta ja ihmisistä. Toisistammekin :)  Aamulla sen sijaan tuntui, että kupliva iloisuus tarkoittaa tätä nykyä seuraavan päivän omituista oloa, uhhuh...

Ilmassa tuntuu nyt olevan kevättä ja aurinkoa (ja katupölyä, mutta yritetään olla välittämättä siitä). Olen ollut viime päivät pirteällä ja iloisella mielellä. Osansa on varmaan valolla ja viikonlopun irtiotolla, mutta  myös sillä, että olen kuntoillut entistä enemmän. Reipas kuntoilu saa endorfiinit liikkeelle ja mielen kevyeksi.


Valoisia ja kepeitä kevätpäiviä!

14 kommenttia

 1. No voihan höh hotellitasoa :( Kerkisin täällä jo hihkua miten ihanalta näyttää tuo hotellihuone: ihana tunnelma, peti, ihanan ihana tapetti, tyynyt, pullo, korkki, lasit, valot, kaikki.

  Sie oot kyllä WAUDE*UPEUS :).

  Täällä ei ole vielä katupölyä, on lumipölyä ja sohjopöperölunta hih, vielä varmaan vappunakin. Lapset laskee mäkeä edelleen pulkilla ja hiihtävät täyttä häkää pihalla. :) Kiva kun teillä oli kiva viikonloppu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoneen tapetit oli kyllä ihanat, ja sänky. Kaikki muu oli enempi sellaista hostelli-tasoa... Esim. veskin lavuaarissa ei voinut pestä kasvoja, koska pää tökkäsi kiinni väärään paikkaan asennettuun hyllytasoon. Ja lavuaarin keskiö puuttui ja siinä ammotti reikä suoraan viemäriin, yöks! Ja muutenkin veski oli sellainen ankea kuin suoraan jostain etelän turistihotellista 70-luvulta...

   Mutta fiilis oli silti kepeä ja hauska! Näin muuten meidän yhteisen ystävänkin J:n ♥
   Ja kiitos waude-kommentista *punastus* :)

   Ihanaa aurinkoista kevätpäivää!

   Poista
 2. Kyllä sen omituisen olonkin kestää, jos on saanut viettää vastineeksi mukavaa aikaa ihan vain aikuisten kesken ja vieläpä poissa kotoa. Ja hyvin on viikonloppu tehnyt tehtävänsä, jos olo on paljon virkeämpi. Näitä kun saisi vähän useammine :)

  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tosiaan toivoisi, että näitä ihanuuksia olisi hieman useammin :) Niiden avulla kun taas se perusarki tuntuu paljon kivemmalta jonkin aikaa. Irtiotot ja erilaiset jutut tekevät hyvää!

   Aurinkoista ja ihanaa kevätviikkoa! ♥

   Poista
 3. Kiva, että viikonloppusi oli onnistunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs muuta sano :) En edes muistanut miten kepeä voi olla fiilis, kun ei tarvitse kantaa vastuuta lasten jutuista ja saa rillua ihan siten kuin hyvältä tuntuu. Pipo löystyi huomattavasti!

   Aurinkoa viikkoon! ♥

   Poista
 4. IHANA kuva susta :D

  Ja ihanaa, että sielläkin kevättä ilmassa, niin ulkona kuin pään sisällä! TÄÄ VALO on niin IHANAA!!!

  Puss!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valo tekee kyllä ihmeitä ja laittaa suorastaan hormonit hyrräämään :D
   Pian tulee kesäkin, iih!

   Suloisia ja valoisia päiviä, muru ♥

   Poista
 5. Kaunis nainen!
  Reissu kuulostti upealta, kolhohotellista huolimatta. Pääasia, että hattu löystyi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos sinä ihana <3
   Hotelli oli sinänsä mielenkiintoinen - tosi hyvä sijainti ja suomalaista designia, mutta se kylppäri ja tietty kolhous... :/
   Mutta hattu on löysällä, vieläkin!

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 6. Meillä töissä on nimetty yksi vessa Helkasaliksi, onkohan toi joku enne :)
  No mut olet kuitenkin kauniina siellä ja muuten ihana viikonloppu takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, nomen ist omen? :D
   Ja oi kiitos kivasta kommentista ♥
   Onneks on TAAS viikonloppu edessä. Tämä viikko on mennyt supernopeasti.

   Poista
 7. Ihana olet ! ☺ pitkästä aikaa lueskelen täällä juttujasi ☺ Btw. mun mielestä Helka on aina ollu hostelli, tai siis niin olen aina luullut ! 🙊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas jotenkin oli luullut, että Helka ois jotenkin fiinimpi, olin saanut sellaisen kuvan jostain blogista ja arvosteluista. Mut joo, vähän sellainen hotellin ja hostellin välimuoto tuli mieleen :)
   Anyway, skumppa ja pipon löystyttäminen toimii aina!

   Kiva kun kävit ♥

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall