maanantai 22. helmikuuta 2016

Viikkokatsaus

Tänään pystyn lähinnä ranskalaisiin viivoihin ja lyhyisiin tiivistyksiin. Maanantaiaivot eivät veny yhtään luovempiin teksteihin ;)  

Viime viikolla: 

* Pitkään jatkunut alakuloisuus, väsymys ja ahdistus alkoivat paikka paikoin rakoilla. Näin taas väriläiskiä ja valopilkkuja. (Pidätän siitä huolimatta oikeuden mököttää, jos siltä tuntuu.) 


* Ostin apteekista Minisun-monivitamiinia, jota näin kehuttavan muutamissa blogeissa. Auttaa tai ei, niin ainakin yritän buustata elimistöäni lisäpotkulla. 
  
* Arkiviikolla pääsin tasan yhtenä iltana irtautumaan kotoa hetkeksi. Käytin sen kävelylenkkiin ystävän kanssa. Kaikkina muina iltoina miehellä oli piiiitkiä työpäiviä ja minä olin kiinni kotona lasten kanssa. Se on aika ahdistavaa joskus... Välillä sitä tuntee melkein kuin tukehtuvansa arkeen, kun itselle ja omille tarpeille ei tahdo jäädä yhtään tilaa. 
   
* Kokeilin paria uutta resepiä, kiitos löytämäni www.soppa365.fi/ -sivuston. Lapset eivät kylläkään yhtään vakuuttuneet tomaattipastan tai kanakeiton herkullisuudesta (mokomat nirsoilijat...). Minusta tuo sivusto on kätevä, kun voi keräillä haluamansa reseptit omaan osioonsa. 
   
* Viikonloppuna kävimme kahteen otteeseen pulkkamäessä lasten kanssa. Totesin, että keski-ikäiselle ahterille pulkkamäessä rytyyttäminen on melkomoisen kiduttavaa, joskin myös hauskaa :D  
   
* Teimme myös kunnon siivouksen, jonka myötä tuli niin paljon parempi mieli. Sotkuinen koti ahdistaa, vaikka tiedänkin, että kokopäivätyö ja kiireiset illat eivät aina vain salli siivoamista pitkin viikkoa. Voin niin paljon paremmin silloin, kun kotona on suurin piirtein siistiä ja puhdasta. Rojut ja sotkut saavat pahalle tuulelle. 
   
* Sunnuntaina leivoin mokkapaloja. Selvästi tarvitsisin treeniä leipomisessa, kun homma meni hirveäksi sotkemiseksi ja kuorrutuskin imeytyi kummallisesti eikä siitä tullut sellaista herkullisen lohkeavaa. Mutta hyvää oli ja puoli pellillistä odottaa edelleen jääkaapissa. 


  
* Sunnuntain päätteeksi rehkin kahvakuulan kanssa ja totesin joko olevani todella rapakuntoinen tai sitten tekemäni treeni oli poikkeuksellisen rankka. Epäilen, että syy on ensin mainittu... Kaiholla ajattelin niitä aikoja, kun suunnilleen asuin jumppa- ja kuntosalilla ja minulla oli kiinteä kroppa ja hurjan hyvä kunto. Enää en ehkä moiseen veny, mutta nykyiselle kuntotasolle on todellakin tehtävä jotain! 
  
Valoisaa viikkoa kaikille! Ensi viikolla täällä on hiihtolomat ja minäkin lomailen poikien kanssa :) 

6 kommenttia

 1. Ihanaa uutta viikkoa - ja naisilla on aina oikeus mököttää, jos siltä tuntuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista ja ihanaa viikkoa myös sinulle! ♥
   Ja olen kyllä samaa mieltä - naisella on mökötysoikeus, jos tilanne sitä vaatii :D

   Poista
 2. Ihanaa kuulla, että aurinko pilkistää pilven takaa :D Happy for you!

  Omannäköistä uutta viikkoa sulle muru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihana mm. siksi, että osaat iloita toisen iloista ♥
   Valoa myös sinne, muru!!

   Poista
 3. Oikein hyvää alkanutta viikkoa sinne! Samat on olleet ajatukset tuossa kunnon kohottamisessa, en vaan ole vielä onnistunut löytämään sopivaa lajia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se oikea laji ja inspiraatio hiipivät jo ihan nurkan takana..? :)
   Mä olen päätynyt sillä tavalla helppoihin lajeihin, että niitä voi harrastaa oman aikataulun mukaan. Kävellä ja kotijumpata voi silloin kun sattuu olemaan aikaan (ja inspiraatiota).

   Kivaa viikkoa! ♥

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall