perjantai 26. helmikuuta 2016

Hiihtolomalle

Meillä alkaa tänään hiihtoloma, ihanaa! Ohjelmassa on tyhjiä kalenterisivuja ja se sopii minulle paremmin kuin hyvin. Ahdistun aina, jos tiedossa on paljon sovittuja menoja ja aikatauluja. Kaikkein parhaiten minulle sopivat ex-tempore sovitut jutut ja menemiset (tai menemättömyydet). Jonain päivänä olen luvannut viedä pojat leffaan katsomaan uusimman Risto Räppääjän, mutta muuten tekemiset ovat varmaan lähinnä pulkkamäkeä, kotona hissuttelua ja muutaman kaverin näkemistä. Ja apua, tuossahan jo tuli sen verran ohjelmaa, että enempää en edes halua ajatella!
  
Hieman haasteellista tulee olemaan sikäli, että mies ei lomaile ja hän tekee töitä kotoa käsin. Miten olla 80 neliössä siten, että miehellä on työrauha ja meillä puolestaan lomarauha?? 


Ihan ensi alkuun hurautamme maalle viikonlopuksi. Epäilen, että vastassa on kalsahko mökki ja lattioilla kokoelma kuolleita kärpäsiä ja pölykerros. Onpahan illaksi puuhaa ;)  Eniten odotan viikonlopulta ulkoilua ja hiljaisuutta. Meillä kotona isohkon kunnan läpiajotien tuntumassa on aina ääniä - liikenteen hurinaa, naapureiden kolistelua. Maalla taas on niin hiljaista, että sitä voi melkein kosketella käsin. Aion hiihdellä ladun pellonlaitaan, katsella taivasta ja hengittää syvään. Ehkä tehdä pienen kävelyretken kameran kanssa. Ja takuulla juoda pitkiä päiväkahveja ja lukea kirjaa. 9 kommenttia

 1. Hyvät on lomasuunnitelmat, tai suunnittelemattot. Täällä mennään samankaltaisilla suunnitelmilla.

  Ihanaa hiihtolomaa <3

  VastaaPoista
 2. Meillä myös tiedossa leppoisaa lomailua kotosalla ilman suuria suunnitelmia. Mennään sinne minne nenä näyttää.

  Sujuvaa sivakointia & rentouttavan leppoisaa hiihtolomaa teille :-)

  t. Johanna

  VastaaPoista
 3. Loma on parasta minustakin juuri niin, että ei ole liian tarkkoja suunnitelmia, mutta jotain kivaa kuitenkin tiedossa. :)

  Syvään hengittäminen, taivaan katselu, päiväkahvit(päiväteet :D) aah, nauti täysillä sinä ihana! <3 Ihanaa lomaa teille. <3

  VastaaPoista
 4. Aurinkoisia hankia, mukavia perhehetkiä, pulkkamäkiä, herkkuruokia, valoisaa mieltä muru.
  Nauttikaa täysillä!!

  VastaaPoista
 5. Mullakin alkoi loma ja muu perhe tekee mulle seuraa vasta viikon päästä. Jos nyt paranen niin ensi viikolla treffailen ystäviä ja nautin omasta ajasta. Neidin kanssa mennään katsomaan RR.jää sunnuntaina.

  VastaaPoista
 6. Jee ihanaa hiihtolomaa, täällä hiihtis loppuu juuri. :)

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa hyvältä! Ne kuolleet kärpäset (ja hiirenkakat?) kestää noiden muiden hyvien asioiden voimalla!
  Nauti!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall