torstai 31. joulukuuta 2015

Vuosi 2015

Vuoden viimeinen päivä. Siihen liittyy aina haikeutta, liikutusta ja odotusta. Toiveita seuraavalle vuodelle ja arjen soljumiseen. Puolilta öin itken taas vuolaasti, koska se nyt vaan on niin tunteisiin käyvää ja pakahduttavan liikuttavaa.

Tämä vuosi on ollut hyvä. Alkuvuodesta perhe palasi yhteen ja sitä yhteenpaluuta oltiin pohjustettu jo loppusyksystä 2014, vaikka silloin emme sitä ehkä vielä tienneet. Elämä oli enimmäkseen arkea - töitä, pyykkejä, ruuanlaittoa ja muuta tavallista.

Ystäviä olen ehtinyt nähdä paljon vähemmän kuin haluaisin. Samoin liikkuminen ja omaan hyvinvointiin panostaminen on ollut aivan liian vähäistä. Arjessa on tuntunut olevan ihan liikaa töitä ja pakollisia kotihommia. Perheen kanssa vietetty aika on turhan usein ollut kiireistä kokkaamista, pyykkivuoren purkamista ja ainaista hosumista arkiaskareiden kanssa. Jos jotain saisin toivoa seuraavalle vuodelle, se olisi väljempi arki.

Elisan pyynnöstä: raitapaita ja timangikoru.
Bonuksena eteerinen tuijotus.


Kesä jäi muistoihin todella sateisena ja viileänä. Minä olin jotenkin lamaantunut, uupunut ja pohjamudissa suurimman osan kesälomastani. Todellakin toivon, että ensi kesä toisi korvauksen viime kesän harmaudesta! Aurinko, valo ja lämpö ovat niin tärkeitä. Kesä on lyhyt ja sen aikana olisi hyvä saada akut ladattua pitkän ja pimeän talven varalle. Eli toivelistalle lämmin kesä!

En ole tehnyt varsinaisia uudenvuoden lupauksia, enkä tee niitä nytkään. Toiveita voi silti heitellä tulevan vuoden varalle ja yrittää kiinnitää huomiota itselleen tärkeisiin asioihin. Minä toivon enemmän aikaa itselleni - kuntoilua, väljyyttä arkeen ja ystävien näkemistä. Vähemmän kiirettä, hosumista ja stressiä. Enemmän aikaa myös lapsille.

Mitä te toivotte vuodelle 2016?

Näihin tunnelmiin ja kuviin. (Jatkan eteeristä tuijottelua, tai sitten en...) Hyvää ja antoisaa uutta vuotta! Tuokoon se tullessaan kaikkea hyvää ja itse kullekin tarpeellista! ♥


12 kommenttia

 1. Toivon Sinun vuoteesi kaikkea Hyvää, Ihanaa ja Onnellista! Ja dimangeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi! Samaa ihanaa toivon sinulle!<3 Toivotaan niitä dimangejakin ;)

   Poista
 2. Väljyyttä arkeen ja enemmän aikaa lapsille ja itselle. Voitko kuvitella, että minulla on samat toiveet, vaikka olen hoitovapaalla :D!! Kun mikään ei riitä ;).
  Kaunis kuva - eteerinen tuijotus selvästi sopii sinulle.
  Onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan hoitovapaan kummallisena sekoituksena väljyyttä ja kiirettä. Itselle ei juurikaan ollut aikaa ja siitä se ajanpuutteen tunne pitkälti taisi tulla. Toivotaan siis vuoden varrelle paljon pitkiä omia hetkiä ja ehkä eteerisiä tuijotumsia:)

   Poista
 3. Hyvää uutta vuotta! Toivottavasti se toteuttaa toiveesi!

  Itse toivon selkärankaa. Minun olisi laihduttava, lopetettava monien ruoka-aineiden käyttäminen kokonaan ja aloitettava säännöllinen treeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkärankaa täälläkin tarvittaisiin. Liian usein karkkipussi on voittanut iltalenkin, ja sen huomaa... Tsemppiä meille kummallekin kuntoilun saralle!:)

   Poista
 4. Tuula <3 Minä aloitin juuri äsken blogissani kyynelvirran, ja, tänne se minut sitten kuljetti.

  Ihanaa tulevaa vuotta sinulle ja perheellesi <3 Eletään! Tai ainakin yritetään elää tässä maailmassa, vaikka välillä vähän on kivistä tietä ja on kankeaa kävellä.

  Kiitos blogistasi <3 Kiitos kuluneen vuoden hetkistä erityisesti sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Soili :) Liikuttuja, herkkä elämän tunnustelija ja kauniiden sanojen lähde <3 Kiitos sinulle, että olet siellä! Tallustellaan tänä vuonna hyviä polkuja pitkin ja tunnustellaan elämän ihmeitä.

   Ihanaa alkanutta vuotta!!

   Poista
 5. Valoisaa ja väljempää uutta vuotta, muru. Mä uskon, että ensi vuosi on huippu, ja hemmetin onnellinen.

  Toi väljyys on kysymys mitä olen miettinyt paljon. Ja moni ystäväpiirissä. Tuntuu, että jos on rahaa niin saa väljemmän arjen, jos ei......sen järjestäminen on vaikeampaa. Jatkan mietintöjä ja mietin samalla omaa ammatinvalintaa.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoisuutta, väljyyttä ja tasapainoa - sitä kun voisi tilata nettikaupasta suoraan kotiovelle toimitettuna... :) Olisin vakiotilaaja. Mutta täytyy yrittää tavoitella sitä niillä keinoilla, joita arjessa keksii.
   Oon varma, että sun ja mun vuodesta tulee hieno ja hyvä. Varmaan myös hetkittäin kiemurainen, mutta hei - kiemuraisten ja mäkisten teiden varrella on usein kuitenkin parhaat maisemat ;) <3

   Poista
 6. Jaa-a, vaikean kysymyksen heitit ;) Oikeastaan en toivo muuta kuin että vuosi olisi kokonaisuudessaan edes vähän helpompi kuin lukuisat edelliset. Riittäisi mulle :)

  Oikein hyvää ja onnellista kuluvaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan sulle parempaa ja jopa loistovuotta!! <3 Takerru kaikkiin ilonpilkahduksiin ja sulje ne syvälle sydämeen. Siellä ne muhivat ja kasvattavat ilonsieminiä tuleviin päiviin :)

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall