torstai 17. joulukuuta 2015

Top 5

Inspiroiduin Elisan postauksesta Viisi parasta. Hyviä ideoitahan kannattaa matkia, eikä keksiä polkupyörää uudelleen ;)

Arki on ollut melkoisen kuluttavaa ja omat tarpeet ovat varsin monena päivänä hukkuneet kaiken muun alle. Jotain plussia kuitenkin olen löytänyt - jee sille!

1. Taannoin harhauduin Sokoksen kosmetiikkaosastolle aikeenani ostaa vain jokin halpis vartalovoide. No kappas, sattui kohdalle vakuuttava myyjä ja ostinkin Nivea-purkin lisäksi varsin hinnakkaan kasvoseerumin. Olen kyllä ihastunut kyseiseen Bioeffect-tuotteeseen, joka tulee Islannista ja edustaa ihan uudenlaista kosmetiikkaa. Ei lisäaineita, vain luonnonmukaisia aineksia ja isoja lupauksia.

Sitä en sitten tiedä pystyykö seerumi taistelemaan arkeani vastaan ja pitämään alkavat ryppyni edes jotenkin aisoissa (mutta jos ei, niin siitä ei voi seerumia syyttää, vaan elämän raskautta)

Yritys olla eteerinen kaukaisuuteen
tuijottaja. Öö... ehkei tulisi minusta
eteerismuodikasta bloggaajaa :D :D 

2. Tiskokone! Pari vuotta hurahtikin ilman tiskaria, joten lähes hypin innosta, kun sellainen saapui meille. Tosin mainittakoon, että viikon verran se seisoi pakkauksissaan eteisessämme. Nyt se on siirtynyt jo keittiöön ja ehkä se vielä ennen joulua tajuaa kytkeytyä kiinni...?

3. Kampaaja toissapäivänä. Uusi hiusväri teki terää. Ja tukka alkaa olla siinä pituudessa, että sen saa jo hyvinkin ponnarille. Ehkä voisi alkaa harjoitella lettejä ja kaikenlaisia väkerryksiäkin? (Mutta millä taidoilla, hah...? Joskus olen yrittänyt, mutta tulos näyttää harvalta harakanpesältä.)

4. Joulumenu, jonka sain pähkittyä valmiiksi. Siis noin ajatustasolla. Toteutukseen on vielä matkaa :D  Ei mitään ihmeitä, mutta muutamia perinteisiä jouluruokia ja pari uutta kokeilua. Joulupöytään tulevat vieraiksi appivanhemmat.

5. Kirjapino, joka odottaa lukemista. Toivon, että joulunpyhinä olisi aikaa vain lojua ja rauhoittua. Lukea kirjoja, nukkua pitkään ja olla vaan.


5 kommenttia

 1. Kirjapino kuulostaa ihanalta. Se on jotain, mikä kuuluu jouluuni toivottavasti sitten 15 vuoden kuluttua...vai onnistuisiko jo aiemmin!
  Olet kaunis tuossa kuvassa -oikein eteerinen. Hankkimasi seerumi on tosi tehokasta, tai sitten se oli alunperinkin turha ostos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kirjapinosta tulisi totta jo aiemmin kuin vasta 15 vuoden kuluttua! Oma suunnitelmani on, että annan vaikka poikien pelata vähän liikaa Pleikalla, jos vain saan lukea rauhassa :D

   Ehkä se seerumi on sitten supertehokasta - tai todennäköisempää on, että rypyt suodattuivat kameran linssistä pois ;)

   Hyviä joulun odotuksen fiiliksiä sinne ♥

   Poista
 2. Ihana sinä tossa kuvassa, kaunotar! Ja paljon hyviä juttuja muutenkin. Kyllä tästä vielä ihana joulu tulee.

  VastaaPoista
 3. Ihana sinä tossa kuvassa, kaunotar! Ja paljon hyviä juttuja muutenkin. Kyllä tästä vielä ihana joulu tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru (ja superkaunotar)!
   Kyllä, luotetaan siihen, että tulee ihana joulu ♥

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall