lauantai 26. joulukuuta 2015

Joulutunnelmaa

Terveisiä leppoisista joulutunnelmista! Kaikki on ollut mukavaa ja pehmoisaa - ja tietenkin myös lasten nahistelua ja jankutuksia. Jouluaattoaamu alkoi perinteisesti riisipuurolla ja sekahedelmäkiisselillä. Sen jälkeen aamupäivän jouluhartaus, jonka jälkeen saimme miehen vanhemmat vieraiksi. Söimme massut täyteen (monta kertaa, uhhuh), ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Itse tykkäsin eniten lohimoussekakusta. Se pääsee joulupöytään toistekin!


Joulupäivä oli lähestulkoon kokonaan pyjamissa löhöilyä, mutta pistimme nenämme myös aurinkoiseen ulkoilmaan. Muuten pojat kokoilivat uusia legojaan, pelasivat uutta pleikkapeliä ja tohelsivat ympäriinsä. Tänään piipahdimme rannassa tuiskussa ja viimassa sekä juoksimme hippaa läkähdyksiin asti. Iltapäivällä sain hieman omaa aikaa, kun perheen miesväki lähti piipahtamaan anoppilassa. Katselin boksilta Pikku naisia, napostelin herkkuja ja nautin hiljaisuudesta. Mannaa sielulle ♥

Parasta on ollut kaiken hössötyksen jälkeinen rauha ja joutulaisuus - siinä määrin kuin lasten kanssa on mahdollista. Ruokaa ei ole tarvinnut kokata, kun on voinut vain lämmitellä joulusapuskoja. Kaapissa on suklaata ja joulunameja komppanialle. Taidan tuudittautua näihin tunnelmiin vielä päiväksi tai pariksi ennen kuin alan suunnitella ulkomaailmaan astumista ;)

Hämärän hyssyisiä tunnelmia teillekin! 

Joulukuvia myös Instagramin puolella.

2 kommenttia

  1. Ihanaa joulutunnelmaa sielläkin, ihanat kuvat. Mäkin ajattelin nauttia vielä hetken (vaikka suhailua jo esikoisen turnauksen vuoksi) joutilaisesta tunnelmasta. Iso lämmin halaus.

    VastaaPoista
  2. Joulutunnelmanne kuulosti todella mukavalta. Myös meillä meni tänä vuonna ihan mainiosti. Meillä pyjamapäivä oli vasta tapanina, kun joulupäivänä olimme siskon luona syömässä. Ja kyllähän sitä pukeutua piti, kun koiran kanssa piti käydä ulkona useampi kerta päivässä. Talvikin tuntuu pikku hiljaa tulevan myös tänne etelään. Mukavia välipäiviä!

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall