sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Historiankirjat uusiksi ja muuta viikonlopun antia

Täällä uusi ihminen, hei! Pipon löysäys vaati yhteensä 400 km ajamista, naisverkoston (=kahden loistoystävän) ja yhden läsnäolleen (viattoman) miehen seuraa, muutamia viinilasillisia ja naurunräkätystä.

Suunnitelmissa oli mm. Lucia-esitys ystävän miehelle saunan vilvoittelutauolla (kaljapullot kynttilöinä), mutta oluet päätyivät muuhun tarkoitukseen - ehkä hyvä niin. Jostain syystä mies ei ollut pahoillaan, vaikkei nähnytkään spektaakkelia... Sen sijaan saimme kulttuuriannoksen, kun kävimme katsomassa taitavan Open voice -kuoron joulukonsertin. Siitä oli hyvä jatkaa vähintään yhtä kultturellien aiheiden parissa herkullisessa illallispöydässä ja siellä saunassa.

Kaiken kaikkiaan oli hulvatonta, kuten aina tuossa seurassa. Mainittakoon myös, että maailmanhistoria tuli oikaistuksi muutamilta osin ja voittekin tästä lähtien kysyä meiltä mm. jääkauden yksityiskohdista, erityisesti liittyen hämäläisiin. (Paljastettakoon, että he eivät historiankirjoituksista poiketen koskaan lähteneet pakoon jäämassoja, vaan jäivät odottelemaan jäiden vetäytymistä niille sijoilleen. Se ehkä selittää tietyn hitauden ja vähäpuheisuuden...)

Kiitos naiset (ja se viaton miesuhri), teitte minusta uuden ihmisen! ♥

Illan emäntä on pettämätön kokki ♥
Ps. Kippis ja hurraus ilmastosopimukselle! Mahtavan hieno juttu.

10 kommenttia

 1. Voi ihanuutta!! Mä niin iloitsen, että pipo on löysätty ja elämä voittaa. Siihen hommaan ystävät toimii aina :)

  Kiva viikkoa, muru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin iloitsen sun ja ihanan bileillan puolesta :)
   Ystävät vaan on niin tärkeitä!
   Puss ja valoa viikkoon, muru!

   Poista
 2. Hienoa, että pipo löystyi viikonloppuna. Olis sinulla siihen kyllä erinomainen resepti. Kaljapullokynttilät :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kaljapullokruunu olisi takuulla vaikuttava näky :D
   Ehkä harjoittelemme sen samalla kokoonpanolla sitten ensi vuodeksi ja raportoin koko spektaakkelin blogiini ;) Kannattaa siis pysyä kuulolla...

   Poista
 3. Kiitos naisverkostolle ja positiivista energiasta, joka pulppuaa yhteislaulusta ja keskusteluista historiasta. Hihi, näen vieläkin edessäni ne hämmästyneet hämäläiset tukka pystyssä kun jäät lähtivät:). Saammekohan Nobel-palkinnon tästä historian paljastuksesta. Pääsen Madden (tai itse asiassa Chrisin) viereen....Paljon terv. viattomalta hämäläiseltä ja B:ltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ehdottomasti kannattaa odotella Nobel-palkintoa - meidän pitää vaan vielä muistaa kertoa tästä mullistavasta löydöstä jonnekin. Ehkä seuraavan tapaamisen teema olisi kirjoittaa Suomen historiikki uusiksi? Sitten vain odottelemaan kutsua Nobel-kemuihin! Saat minun puolestani istua Chrisin vieressä, jos minä saan istua Carl-Philipin kanssa (Sofia ja Madde voisivat istua sitten keskenään).

   Kiitos vielä emännöinnistä! ♥

   Poista
 4. Ihmettelen kyllä, ettei miestä harmittanut vaikkei teidän Lucia-esitystä nähnytkään. Siinä olisi luultavasti ollut silmänruokaa ja muistelua vielä vuosiksi eteenpäin. Mukava kuulla, että tapaaminen oli niin antoisa kuin odotitkin. Nyt on hyvä odotella rauhassa joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin ihmettelen, vaikkei esityksen menettäminen harmittanut... kummallista.

   Mukavaa joulun odotusta sinnekin! ♥

   Poista
 5. Mahtava vanteen kiristyksen poistoreissu! Ystävyys ja ruoka, ei sitä muuta tarvita. :) Mukavaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teki kyllä niin hyvää. Pitäisi useamminkin poistaa kiristäviä vanteita (mistä niitä aina tuleekin?).
   Mukavaa keskiviikkoa ja joulun odotusta ♥

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall