tiistai 8. joulukuuta 2015

Haluaisin

Tällä hetkellä pimeys, koleus ja tylsyys tuntuvat kulminoituvan siinä määrin, että huomaan pakenevani haavemaailmoihin yhä useammin. Haaveilen - ja yritän siinä sivussa näyttää siltä kuin olisin läsnä tässä ja nyt, näpyttelemässä töitä ;)

Haluaisin...

... matkustaa kuukaudeksi Italian tai Espanjan maaseudulle, juoda viiniä, lukea kirjoja ja tuijottaa merelle. Käydä toreilla, syödä pikkuisissa ravintoloissa ja olla ihan huoleton humpukka. Sitten voisin tuntea mystistä sielunyhteyttä johonkin todella originelliin maailmanmatkaajaan, jonka kanssa keskustelisin älykkäästi päiväkausia (vai sopisiko tämä sittenkään introvertille luonteelleni, hmm...)


... tanssia tangoa oikein tulisesti ja sulavasti. Leikitään nyt, että oikeasti osaisin tanssia, enkä vain sekoilla askelissa ja talloa kumppanin varpaille. (Pieni lisätoive: kavaljeerilla valkoinen paitapusero, jossa hihat käärittynä ja alta pilkottaa lihaksikkaat käsivarret. Parransänki ja kevyt partaveden tuoksahdus...)

... kiivetä vuorelle, istua siellä tuntikausia ja katsella maisemaa. Upota mietteisiin ja nauttia hiljaisuudesta.

... kirjoittaa kirjan. Ei hajuakaan miten, mistä tai millä ajalla, mutta haluaisin. Voisin kirjoittaa vaikka siellä Etelä-Euroopan maaseudulla, samalla kun olisin hirween henkinen, valaistunut ja rentoutunut.

... mennä kokovartalohierontaan. Mutta koska arastelen sitä, että ventovieras ihminen hipeltäisi minua ympäriinsä, en mene. Mitä jos se ihminen olisikin ihan urpo ja alkaisi v..ttaa kesken kaiken?

... syödä viiden ruokalajin illallisen juomineen, käydä oopperassa ja juoda shamppanjaa. Hyvässä seurassa ja tosi fiini kolttu päällä.

... olla hetken aikaa sulava seuranainen, joka briljeeraisi sosiaalisella älyllään ja veitsenterävällä huumorillaan. Klo 12 yöllä voisin sitten muuttua takaisin minuksi ja ajaa kurpitsavaunuilla kotiin. (Tämän ja edellisen kohdan voisi myös yhdistää samaan pakettiin, kiitos.)

... hypätä joulun jälkeen suoraan huhtikuun alkuun. Tätä ei tarvinne selittää :)


5 kommenttia

 1. Ihan mahtava postaus :)
  haaveet... aaah... <3 ....ja sitten takaisin kaurapuurokattilalle. :D

  Ihanaa päivää siulle muiskis*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "... ja sitten takaisin kaurapuurokattilalle"
   Niinpä :D :D Elämä on yhtä kaurapuuroa ja tiskiröykkiötä... Mutta on edes ne haaveet!

   Poista
 2. Kyllä sä nyt vähintään muutaman tosta toteutat?? Lauantaina kun tapaat ystäväsi olet vähintään briljantti seuranainen eiks joo ;)??

  Valoa pimeyteen, erityisesti sitä sisäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekana voisin toteuttaa vaikka kuukauden Andaluciassa (onko siellä lämmintä tähän aikaan??). Mutta ehkä ystävien tapaaminen viikonloppuna on sekin hyvä vaihtoehto ♥ :D Ja seura on niin briljanttia, että ehkä sitä itsekin on säkenöivä seuranainen :)

   Valoa sinnekin!

   Poista
 3. Sulla on mukavia haaveita. Mutta kokeile ihmeessä sitä kokovartalohierontaa. Kysele vähän hieronnassa käyneiltä, että onko tiedossa hyvää hierojaa ja tilaa aika. Olen itse käynyt pari kertaa ja se on aivan mahtavaa. Siinä sitä sitten saa rentouduttua oikein kunnolla. Tekee hyvää kiireiselle äidille näin joulun alla!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall