perjantai 20. marraskuuta 2015

Niitä päiviä

Tää niitä aamuja on kun en tiedä 
kannattaako nousta vai jäädä 
vetää peitto yli pään 
ja hautautua alle kivisen kuoren... 


Tähän päivään sopii hyvin Pave Maijasen biisi Elämän nälkä. Sitä elämän nälkää tosin odotellessa... Päässä liikaa ajatuksia, ulkona harmaus ja räntäsade.

Joskus sitä tuntee olevansa Elämä-nimisen firman toimitusjohtaja, työntekijä, projektipäällikkö, sihteeri, logistiikkapäällikkö, kuljettaja, hallintojohtaja, terveysvastaava, ravintoloitsija, hankintapäällikkö, tekninen vastaava, kasvatusammattilainen, siivoustyönjohtaja ja -tekijä samassa persoonassa, hallituksen puheenjohtaja ja noin sata muuta asiaa... Siinä sivussa erään toisen firman asiakastuki ja asiakaspalvelusta vastaava.

Uhh. Tuleeko kenellekään muulle sellainen tunne, että liika on vain liikaa? Että joskus olisi ihan kiva heittää kaikki roolit huis hiiteen ja olla huoleton humpukka? Että joku muu tulisi, huolehtisi, tekisi.

Onneksi edessä on sentään viikonloppu. Meillä on ohjelmassa pakastimensulatusta, vanhojen nurkkien putsausta, pakkaamista ja monenmoista ruljanssia. Maanantaina saamme uuden asunnon avaimet ja sitten alkaa sellainen rähinämeininki, ettei tosikaan. Onneksi on viikko aikaa, muuten olisimme pulassa. Kaikki romppeet pitää saada uuteen asuntoon ja vanha siivottua puts plank -puhtaaksi hellantaustoja ja vaihtoilmaventtiilejä myöten. (Arvatkaa kuka ei pidä suursiivouksesta ja kiireestä...)

Tänä iltana kuitenkin aivojen nollausta työviikon aikana kertyneistä lasteista. Katsomme lasten kanssa leffaa ja dippailemme terveellisiä ja epäterveellisiä juttuja. Ja ehkä saatan illan pimetessä nautiskella lasillisen-pari punaviiniä ;)

Elämännälkäistä viikonloppua!

8 kommenttia

 1. Voi....<3 nytkö se marraskuun ihmepilvi tuli sinne, joka saa aikaan vaikka mitä sadetta. Ehkä nyt on ilmassa lisäksi jotain hyvin erikoista ja syvää johon me herkät reagoimme vahvasti. Kunnon mielen ja sielun puhdistus auttaa, nimim. eilinen ja tämä päivä, punasilmä-pupu. Kaikkea ei näköjään vaan yksinkertaisesti pysty kerralla säilömään, on poistettava turhaa ja vanhaa ensin.

  Minä voisin kyllä ilmoittautua huoleton humpukka-kerhoon, vaikka ihan heti. :)

  Ilonhetkiä ja rentouttavia ajatuksia kaiken vyyhdin keskellä viikonloppuun. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilviä on liikkeellä... phuuh. Pistetään huoleton humpukka -kerho suunnitteluun ;)
   Hyvää uutta viikkoa!

   Poista
 2. Tsemppiä muru. Laitetaan painopiste hyvään eli esim punaviinin ja suklaaseen ;)❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonlopun punaviinisaldo oli n. litra. En tiedä pitäisikö sanoa "vain" vai "jopa" litra... Stressitasoon nähden olisi voinut olla enemmänkin ;)
   Puss ja tsemppiä viikkoon!

   Poista
 3. Jep, yks inhoimmista asioista on siivota VANHAA kotiaan putsplankiksi. Yök. Motivaatio on jo uudessa ja vanhan siivoaminen ON pakkopullaa. Tsemppiä. Keksi joku porkkana itsellesi! <3
  Mutta nyt keskityt tähän viikonloppuun ja niihin nollaaviin asioihin. Lokoisaa(kin) viikonloppua.
  Mä koitan kaivaa jostan huomisaamuksi sitä työnälkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, vanhan putsaaminen on niin syvältä kuin olla voi... Muuttaminen ylipäänsä on kamalinta elämässä. Seuraavaksi kamalinta olisi varmaan joutua helvetin lieskoihin. (Ainakin melkein...)
   Tsemppiä sinne uuteen viikkoon!

   Poista
 4. Jepp. Kyllä. Olisi isosti käyttöä sellaiselle Joku Muulle, joka tulisi, huolehtisi ja tekisi. Otetaan kernaasti vastaan jos on vapaaehtoisia :D

  Hyvää viikkaria Tuula ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä uhosin koko viikonlopun, että seuraavan kerran jos joutuu muuttamaan, niin haluan siivousfirman ja muuttofirman. Voisin itse juoda skumppaa ja sanella mihin laatikot kannetaan. (Ai mutta kuka ne laatikot pakkais..?)
   Hyvää alkanutta viikkoa! :)

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall