keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Koivut - ja väsähtänyt olemus

Tänään väsyttää. Isosti. Mies on ollut alkuviikon työreissussa ja minä en näköjään osaa nukkua yksin. Hassua :)  Säpsyn hereille vähän väliä, tarkistan kelloa, ravaan vessassa, kääntyilen, näen pahoja unia... Aamulla kyllä uni maistuisi, vaan silloin pitää alkaa leikkiä pirteää ja vääntäytyä työpaikalle - ja sitä ennen taisteltava lapset koulutielle ja tarhaan.

Töissä tarkistan kaiken tsiljoonaan kertaan, sillä väsyneenä tulee tehneeksi typeriä virheitä. Kirjoittelen mitä sattuu ja sitten hihitän omille kirjoitusvirheilleni (hakulomake -> halulomake,  työväenopisto -> yöväenopisto, tsihihihii ja hohohoo! Älykästä vai mitä?). Haukottelen ja puhelen mitä sattuu. Tavalliset sanat eivät  muistu mieleen ja olen ihan kuutamolla koko nainen... Onneksi teen työtä, joka ei vaikuta suoranaisesti kenenkään hyvinvointiin - korkeintaan aiheutan asiakkaille ylimääräistä hilpeyttä (tai sitten närkästystä).

Illalla mies palaa kierrokseltaan ja ehkä minäkin osaan taas nukkua :)  Siihen asti sinnittelen työkaverin tuomien donitseiden ja kahvin voimin.

PS. Ei mitään hajua, miten koivukuvat liittyvät aiheeseen. Ei sen niin väliä. Tykkään koivuista, eiks se riitä? :)


6 kommenttia

 1. Joo, kyllä se riittää. Koivut ovat kauniita kuvissasi. Täällä toinen, joka ei osaa nukkua, jos mies on reissussa. Vastuu painaa. Pitää ihan itse hoitaa kaikki kolme poikaa harrastuksineen ja talon työt. Vähemmästäkin jää pää kierroksille.
  Onneksi sinulle on helpotus luvassa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastuu ja kierrokset, se se just valvottaa. Mm. tuon takia olen tavallaan iloinen, etten enää ole omakotiasuja (vaikka monia asioita kaipaankin). Sitä säätämistä ja tekemistä oli niin valtavasti. Hatunnosto kolmesta lapsesta ja talosta huolehtimiselle siis! :)

   Poista
 2. Voimia Muru. Tänään on uusi päivä :)

  ps. Koivut ovat ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru. Totta, uusi päivä ja uudet mahdollisuudet - joka ikinen päivä :)
   Puss ja voimia sinne myös!

   Poista
 3. Ihania koivukuvia!
  Tuntuu tuo väsymys olevan nyt tosi yleistä. Olen itsekin aamuisin niin väsynyt, etten tahdo millään päästä sängystä ylös. Mietin jo, että mistä lääkäristä varaisi seuraavan ajan.
  Voimia vaan loppuviikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy ja valon vähäisyys varmaan alkaa väsyttää. Taidan piakkoin kaivaa esiin kirkasvalolampun, jos se auttaisi. Ja vähän lisää unta peliin - jos vaikka nyt taas saisi nukuttua, kun mies on kotona :)
   Tsemppiä sinne väsymystä vastaan! Toivottavasti löytyy jokin konsti, pidemmän päälle se käy turhan kuormittavaksi. Valoa ja iloa ♥

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall