perjantai 9. lokakuuta 2015

Tänään ja huomenna

Tänään niistän supertukkoista nenääni, juon litratolkulla kuumaa teetä (ja juoksen sitten vessassa) ja setvin sähköpostejani tyhjemmäksi. Siistin hieman työpöytääni ja raivaan pois alta kaiken minkä ehdin. Vakuutan itselleni, että tämä ja tuokin homma hoituu - jos ei nyt, niin sitten myöhemmin. Iltapäivällä hurautan postin ja kaupan kautta kotiin. Ruuaksi teen tortilloja ja syön masun täpötäyteen. Illalla istahdan sohvalle Vain elämää -ohjelman pariin, vedän viltin korviin ja olen vain.


Huomenna haluan nukkua pitkään, syödä hitaan ja runsaan aamupalan ja nautiskella raukeudesta. Aion lukea muutaman naistenlehden ja kenties piipahtaa kirjastossa. Höllään vähän pipoa, joka on kiristynyt viime viikkojen aikatauluista ja taloushuolista. Hengitän ja luotan siihen, että kaikki järjestyy jälleen kerran.
 
Edessä on armas ja tarpeeseen tuleva syysloma. Kokonaista neljä päivää vapaata töistä! Ja töihinpaluun haluan tehdä pehmeästi - onhan meillä viikon päästä jo työpaikan pikkujoulukin.

Syysloma on oiva paikka suoda itselleen väljyyttä ja lepoa. Ja ehkä sillekin, että ehtisi tehdä sellaisia mieluisia kotihommia, jotka aina jäävät kaiken muun jalkoihin. Tykkään tavaroiden järjestelystä ja raivaamisesta, mutta perusarkena siihen ei vain ole aikaa. Jospa ensi viikolla ehtisi jotain? Jos ei, niin en pillastu siitäkään. Sitten sen aika on myöhemmin.

Leppoisaa viikonloppua!


10 kommenttia

 1. Leppoisaa ja tervehdyttävää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Toistaiseksi yskintää ja niistäntää, mutta katsotaan...
   Aurinkoa sinne!

   Poista
 2. Ihanaa syyslomaa ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa syyslomaa, valoisaa mieltä, lasten ja miehen kainalointia, c-vitamiinia, hupsuttelua Muru! Oot ihana!

  Ps. Pidän edelleen peukkuja!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa ansaittua lomaa. Minä koitan myös hengähtää tänään sunnuntaina. Viime viikkojen synttärijuhlaputki on vaatinut veronsa. Kyllä en mitään muuta tänään tee kuin rentoilen. (Taitaa olla toiveajattelua, mutta sekin tuntuu ihan mukavalta.)
  Ps. Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Synttärijuhlat ovat kivoja, mutta kyllä ne vaan uuvuttavat ja vaativat veronsa. Hyvää toipumista ja rentoilua! :)
   Ja kiitos toivotuksista!

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall