sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Liebster award

Sain ihanalta Elisalta Liebster award -haasteen. Kiitos, muru!Haasteen säännöt:

1. Kiitä tunnustuksen antanutta bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa. Kiitos Elisa! Olet blogimaailman iloinen pirskahdus - teestentelemätön, avoin ja rehellinen. Jaat elämästäsi kauniita paloja ja ilahdutat meitä niin monella tavalla, kiitos siitä. Sen lisäksi olet hyvä ystävä ihan oikeassakin elämässä. Kiitos siitä blogeille!
2. Vastaa sinun nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkitä 11 Liebster Award -tunnustuksen saavaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä valitsemillesi blogeille. [Näiltä osin teen saman kuin Elisa, ja jatkan Kepposen kysymyksillä.]

1. Millainen blogi sinulla on? Onko blogisi muuttunut matkan varrella?
Blogini on vähän kuin ote arkipäivästäni tai päiväkirjastani (jos sellainen olisi). Se on arkea, ruuhkavuosia, elämän ylä- ja alamäkiä, kuralätäköitä ja auringonpaistetta. Pieniä ripauksia sieltä täältä. Haluan kirjoittaa avoimesti ja rehellisesti, paljastamatta kuitenkaan ihan kaikkea. Elämäni pohjavirtaukset näkyvät väistämättä siinä mitä kirjoitan. En osaa teeskennellä, enkä sen puoleen haluaisikaan :) 
Joskus muinaisina vuosina, kun aloin blogata (eka blogini oli "Olohuoneen elämää"), kuvittelin, että siitä ajan kanssa muokkautuisi sisustusblogi. Hah :D  Eri kotini ovat olleet kivoja, mutta eivät sisustusblogimatskua, enkä ikinä pystyisi pitämään kotiani riittävän siistinä. 

(Missä on nro 2? Nyt meni pasmat sekaisin :D )  
 
3. Mitä haluaisit blogissasi kehittää?
Ulkoasua olisi kiva kehittää selkeämmäksi ja visuaalisesti miellyttävämmäksi. Blogger ei ehkä aina veny siihen, mitä haluaisin - enkä toisaalta osaa käyttää kaikkia sen mahdollisuuksia, vaikka olenkin lahjakas Kokeile ja erehdy -metodissa ;)  Html-koodia olisi kiva osata ihan oikeasti. Nyt tajuan vain ne ihan perustavinta laatua olevat koodit.

4. Millaisen neuvon antaisit aloittelevalle bloggaajalle?
Mieti mikä on lähinnä sydäntäsi ja kirjoita siitä. Älä yritä teeskennellä, sillä se näkyy läpi. Ole rehellinen, avoin ja valloittava oma itsesi.

5. Mikä olisi unelma-ammattisi? 
Olisi kiva olla valokuvaaja, kirjoittaja, ravitsemusterapeutti tai tutkija.

6. Paras tapasi rentoutua? 
Lukeminen, oleminen (mieluiten hiljaa, rauhassa ja omissa ajatuksissa), ulkoilu, luonnossa kulkeminen, valokuvaus tai telkkarin katsominen.
  
7. Mistä haaveilet tällä hetkellä? 
Yhteinen lomamatka perheen kanssa olisi kiva, sitten joskus. Nyt haaveilen siitä, että talousasiat olisivat paremmissa kantimissa, eikä tarvitsisi olla koko ajan niin huolissaan. Keväästä ja kesästä haaveilen jo nyt, sillä tämä kylmyys ei ole minua varten...Haaveilen myös siitä, että löytäsin sen oman juttuni - työn/asian/jutun, joka saisi sydämeni sykkimään nopeammin ja tuntemaan, että olen juuri omalla paikallani.
   
8. Paras vuodenaika? 
Kesä, kesä, kesä! Silloin, kun ei ole kesä, haaveilen kesästä. Rakastan lämpöä, valoa, aurinkoa. Sitä, ettei ole aikatauluja, voi kuopsuttaa kukkapenkkiä tai parvekekukkia, istua ulkona ja kääntää kasvot auringon hemmoteltavaksi.
 
9. Oletko jo miettinyt/ostanut joululahjoja? 
Olen miettinyt paria juttua, mutten ole vielä tehnyt mitään asian eteen. Pidän joulusta, mutta en ole sitä tyyppiä, joka hössöttää kovin paljon asian kanssa.
 
10. Paras lahja, jonka olet koskaan saanut? 
Tämä elämäntilanne! Että eron jälkeen löysimme toistemme luo, sittenkin. Rakkaus oli kuitenkin vahvempaa kuin se kaikki muu. Konkreettisista asioista rakastan lasten pikku yllätyksiä ja piirustuksia. Ystävien lähettämät muistamiset saavat sydämeni pakahtumaan. Mikä olisi ihanampaa kuin tulla töistä kotiin ja löytää postilaatikosta jokin ihana pieni ylläri! Ilahdun myös niistä arjen jutuista, joilla mies huomioi minua - skrapaa autoni ikkunat aamuisin tai tuo kupin kahvia, kun vähiten sitä odotan.
 
11. Millä perusteella valitset ne blogit, jotka pääsevät lukulistallesi?

Hyviä blogeja on ihan hirveästi, ja kaikkea en aina muista linkittää blogini listalle. Ne, jotka sinne päätyvät, ovat tavalla tai toisella sellaisia, jotka koskettavat minua. Pidän avoimuudesta, rehellisyydestä, aitoudesta, elämänmakuisuudesta ja rouheudesta. Pidän siitä, että bloggaaja uskaltaa raottaa tuntojaan pintaa syvemmältä ja kertoa mielipiteitään.
Jos blogissa on erityisen hyviä itse otettuja kuvia, annan anteeksi pienen ripauksen kaikesta muusta, mutta pelkät kuvat eivät minulle riitä mielenkiinnon ylläpitämiseksi.

--
 
Seuraavaksi pitäisi keksiä haastettavat, mutta koska tuntuu vähän siltä, että tosi monella tämä on jo ollut, haastan kaikki ne, joita ei vielä ole haastettu ;) 
 

2 kommenttia

  1. Tuo vastaus kysymykseen 10 oli minusta aivan mahtava. On todella hienoa, että rakkautenne oli niin vahva, että se kesti eron hetken ja silti löysitte toisenne uudelleen.
    Oikein kaunista syksyä!

    VastaaPoista
  2. Komppaan aidosti ja vahvasti Saria!!! Ihan mahtavaa, että olette edelleen yhdessä entistä vahvempina . Puss muru.

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall