perjantai 11. syyskuuta 2015

Se aika vuodesta

Taas on se aika vuodesta! Kun myllätään vaatekaappeja, inventoidaan syysvaatteita, etsitään kadonneita sormikkaita ja pipoja. Kaikkea tarpeellista odottamaan kylmentyviä syyspäiviä. Minä tein viime viikonloppuna inventaarion poikien syysvarusteista ja  - tadaa! - kerrankin olen tasan tarkkaan selvillä siitä mitä on ja mitä puuttuu :)  Pääosin kaikkea löytyy, mutta muutamia puutteitakin on.



Klikkaa yllä olevaa videota, niin näet sen kokonaan :)

Lindexillä on aina kaikkea kivaa. Alla muutamia suosikkejani, joista tykkään tosi paljon. Minun ykköskriteereitäni lastenvaatteissa ovat kohtuullinen hinta, hyvä laatu ja kestävyys, kiva ulkonäkö ja helppo ostettavuus. Lindexin kohdalla nuo kaikki täyttyvät - lähin myymäläkin on parin kilometrin päässä käyttämieni päivittäistavarakauppojen vieressä  :)

Kuopukselle käytönnöllinen ja
pirteän näköinen haalari

Kumpparit
Nuo kahvat ovat huiput! Tahtoo!!

Piristysruiske syksyisiin päiviin:
ihanan pirteän värinen pipo.

Toiminnalliset ulkohousut

Kumpikin poika on vielä siinä iässä, että ulkona juostaan, kiipeillään ja painitaan. Vaatteilta vaaditaan paljon, sillä samaan aikaan niiden pitäisi olla kosteutta pitäviä, hengittäviä, lämmittäviä (muttei hiostavia), kestäviä ja joustavia. Äidiltä tulee plussapisteitä hyvästä säädettävyydestä (vetskarit, kumpparit, nappisäädöt) sekä helposta puhdistamisesta. Heijastimet ja taskut ovat tärkeitä myös. Mitä kylmempää on, sitä tärkeämpää on suojata selkä. Joten kuopukselle kokohaalarit ja esikoisellekin henkselimalliset housut ja riittävän pitkä takki. Niillä pysyvät syysflunssat ja vilustumiset loitolla (kopkop!).

Lasten vaatteiden, etenkin niiden ulkovarusteiden säilyttäminen onkin muuten sitten ihan oma lukunsa. Meillä ainakin on tilaa ihan liian vähän ja vaatteiden säilytys on kikkailua toisensa perään. Käsi ylös kenellä on parhaat konstit sen suhteen?  :)

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Be On / AOL Platformsin kanssa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall