perjantai 25. syyskuuta 2015

Perjantai-ilo

Viikko on ollut tavallista arkea ja vähän hurlumheitä. Menemisiä, tulemisia, viemisiä, tuomisia, hoidettavia asioita, lasten roudaamisia, sumplimisia siinä kuka vie kenet ja koska ja minne ja millä... Auton päivitys pari vuotta nuorempaan malliin ja hurja määrä muistilistoja kaikista asioista.

Eilen olin toista kertaa enneagrammikurssilla. Hurjan mielenkiintoista tietoa ja itsetuntemusta lisääviä juttuja. Vielä kun osaisi päättää mikä niistä yhdeksästä persoonallisuustyypistä olen...
 
Olen kaikesta vähän pää pyörällä ja epätahdissa. Onneksi edessä on armahtava viikonloppu. Iltapäivällä pakkaamme autoon viikonloppukamppeet ja hurautamme maalle. Viimeksi, kun olin mökillä, oli lämpötila melkein 20 astetta ja aurinko paistoi. Nyt on jo vähän toisenlaista. Mutta jos ulkona on kylmä, niin ainahan voi turvautua punaviinin lipittelyyn, suklaan syöntiin ja kirjan lukemiseen sisällä ;)  

Maaseutu, illalla nähdään!


Levollista viikonloppua!

2 kommenttia

 1. Sitähän ne ovat pienten lasten äitien viikot. Yhtä hurlumheitä! Onneksi on välissä pari vapaapäivää, että ehtii hieman rentoutua. Toivottavasti saitte maalla olla myös ulkona. Ainakin täällä oli lauantaina ihan hieno keli ja eilenkin vielä aamusta. Iltapäivällä alkoi sitten sadella. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppu oli ihanan palauttava. Oli vähän omaa aikaa, ulkoilua, puolukkametsää, kurkiaurojen ihailua... Tykkäsin :)
   Mukavaa viikkoa sinne myös ♥

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall