maanantai 7. syyskuuta 2015

Niin minä taas mieleni pahoitin

Maanantai ja vesisade, mikä mainio yhdistelmä. 
Mutta voi meitä suomalaisia... Olemme mielensäpahoittamisen luvattu maa. Ja maailmanmestareita mitä tulee siihen, kenellä menee kaikista kurjimmin. (No mulla tietenkin! Sun kärsimykset ei ole mitään siihen verrattuna, nih. Kerta!)
  
Kun poliitikot eivät tee mitään, siitä märistään. "Hyvähän niiden on puhua, että pakolaisia pitää auttaa, kun eivät itse tee mitään, prkl". Kun sitten poliitikko auttaa, sekään ei ole hyvä. "Hyvähän sen on auttaa, kun sillä on rahaa, prkl. Ja kohta se varmaan raiskataan, ja ihan oikein sille, nih!"
   
Sitten ovat nämä, jotka parissa viikossa ovat havahtuneet siihen, että herranjestas, kyllä emme ulkkiksia auta, kun kotimaassakin on avuntarvitsijoita. On vähäosasisia vanhuksia ja lapsia, vammaisia ja mitä näitä nyt olikaan (muisti pätkii, kun huomio menee pullamössön pupeltamiseen ja oluttölkkiä kohti ojentautumiseen). Kyllä niitä pitää ensisijaisesti auttaa!!
   
Että kyllä on kohta suomalaisella vähäosaisella ihmisellä asiat hyvin, kun isänmaalliset ihmiset heitä juoksevat kiireen vilkkaa auttamaan. (Tai sitten ei..?)
  
--
Minulle on aikalailla sama auttaako joku vai ei, ja ketä. Kunhan pidettäisi suu soukemmalla ja jätettäisiin pelon ja vihan lietsonta - se ei auta ketään, vähiten sitä lietsojaa itseään. Plussapisteitä niille, jotka lukevat muutakin kuin homma.foorumia. Ja erityisesti niille, jotka edes yrittävät auttaa, vaikka edes ihan vähän, ihan ketä vaan. Yritetään uskoa valoon, hyvyyteen ja ihmisyyteen, jooko ♥
    
Armanilla oli hyvä pointti. 

4 kommenttia

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall