sunnuntai 9. elokuuta 2015

Ystävyyttä
Joskus tarvitsee sitä, että voi keskittyä bling-blingiin, poskipunaan ja skumppaan. Iloiseen kikatukseen, loistavan ystävän seuraan, elämän kepeyteen ja höpsöttelyyn. Sitä me totta tosiaan teimme Elisan kanssa. Ohessa mietimme pitäisikö meidänkin ottaa masu-selfieitä (etenkin dagen efter ja syötyämme ihan liikaa ihan kaikkea - öyrp), poseerata kameralle eteerisen hehkeänä (hetkinen, lähden harjoittelemaan eteeristä ilmettä...) ja kertoa blogilukijoille vain elämän kepeyksistä ja nami-nami-hehkutuksista, mutta ei taitaisi mennä (enää) läpi ;)  Olemme jatkossakin omia höpsöjä itsejämme elämän valo- ja varjopuolineen.

Ei voi kuin sanoa, että rikkautta on se, että on ystävä, jonka kanssa on helppo olla, jonka kanssa voi sekä itkeä että nauraa, joka ymmärtää aina, jolle voi jakaa kaiken (jopa ne mustimmat asiat), jonka edessä ei tarvitse esittää parempaa kuin on ja jonka kanssa tuntee voivansa olla täysin oma itsensä. Kiitos ihanasta viikonlopusta, mussu ♥

Smile, hug, kiss kiss ja iih ♥ 

Gin-gin ja vähän ruokaa...

... ja tietenkin jälkiruokaa.

Masut täynnä on hyvä suunnata kohti Tampere-cityä.Nysse tulee?

(Oikeasti muuten join itse tekemääni super-smoothieta,
satuin vain kaatamaan sen siideritölkkiin. Uskottehan??)Kännykkäkamerani päätti sensuroida loppuillan..?


Aamiainen naisen tiellä pitää!

Kaupungilla seuraamme liittyi ihana, lämmin ja suloinen Hanna. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa... :)  
Kiitos typyt!!  Nyt jaksaa taas arkea ja alkavia kouluja ja tarhoja.

6 kommenttia

 1. Kiitos teille super upeasta seurasta <3 Arjesta irtautuminen oli ihanaa ja niin kaivattua! Hyvää energiaa ja iloa alkavaan viikkoon, halaus Tampereelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, Hanna! Olet niin lämmin, suloinen ja suurisydäminen persoona... ♥ Oli ilo tavata taas :)

   Poista
 2. Ystävät ovat elämän suuria rikkauksia. Teillä on selvästi ollut kiva viikonloppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Ystävät ovat kuin peruna nakkikeitossa (anteeksi proosallinen vertaus, mutta enempään en nyt kykene :D). Ilman sitä koko keitos olisi ihan vajaa.
   Ystävät ♥

   Poista
 3. Kiitos muru huikeasta ja virkistävästä viikonlopusta, kuin olisin ulkomailla ollut. Oli niin huippua, ettei sanat riitä kertomaan.....ja silti yritän kunhan tästä väsystä selviän ;)
  Olet rakkaus ja ruusukimppu koko tyyppi! Puss!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos. Samoin sinne kiitokset, halit ja hymyt! Oli upeutta nähdä ja jutella asioiden ytimestä ja vähän (vai paljon?) ihan vierestäkin :)
   Täälläkin kumma kyllä myös vähän väsy... Tämän herkkiksen hermosto taisi mennä kaikesta ihanuudesta sen verran sekaisin, ettei meinaa saada unta öisin... :D Onneksi on Spotify ja tsemppimusalista.

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall