keskiviikko 12. elokuuta 2015

Asioita, joita voit hallita

Usein tuntuu, että elämä on hallitsematonta, kaaosta, sattumanvaraista ja täysin käsittämätöntä. Joskus toisinaan ehkä taas ihan järkevää, järjestyksessä ja seesteistä. Silloinkin, kun se myllertää ja tuntuu sotkuun menneeltä lankakerältä, voi hallita monia asioita. Syömistä, hengittämistä, omaa kroppaansa (ainakin jossain määrin) jne.

Hidasta elämää -sivusto on yksi suosikeistani ja sieltä löytyy niin paljon ammennettavaa parempaan fyysiseen ja psyykkiseen oloon. Suosittelen. Syksyn rutiinien ollessa vasta muodostumassa kannattaa pistää muistiin itselleen lista asioista, joita voi hallita. Sillä silloin kun pakka joskus hajoaa, voi silti hallita ainakin artikkelissa mainittuja asioita :)

1. Hengittäminen.
2. Sisäinen äänesi.
3. Kiitollisuus.
4. Ruumiinkielesi.
5. Henkinen ja fyysinen voimistelu.
6. Syöminen.
7. Nukkuminen.

Jokaisen kohdan suhteen voi tehdä hyviä tai huonoja valintoja. Kannattaa valita hyvin, sillä itsensä hellä ja arvostava kohtelu kantaa. Sinä olet elämäsi tärkein ihminen, joten kohtele itseäsi kuin kuningatarta.

Ehkäpä printtaan ko. listan ja teippaan puhelimeni kansiin - siitä ovat näkyvillä helposti ja muistan ne silloinkin, kun myllertää.

Kepeyttä ja hallittavuutta joka iikan arkeen!


2 kommenttia

 1. Toi oli loistava. Ts myös tää http://hidastaelamaa.fi/2015/08/10-voimakasta-vakuutusta-elamanlaatusi-parantamiseksi/
  Puss

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno lista tuokin!
   Listat ♥
   Suukkoja ja hymyjä!

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall