torstai 23. heinäkuuta 2015

Toipilas

Viimeinen lomaviikko, ja sen kunniaksi oksennustaudista toipumista - just great. Elämä alkaa voittaa hiljalleen, mutta tauti oli pahimmillaan sen verran raju, että ohjeistin miestä mitä tulee tehdä, jos kuolen (ilmeisesti olen pahasti kipeänä "hieman" dramaattisuuteen taipuvainen, mutta kun kuulo, näkö ja sormenpäiden tuntoaisti katoavat ja keho puskee litratolkulla kylmää hikeä, alkaa helposti jo kuvitella vaikka mitä). Kaiken huippu oli se, että mökin likavesisäiliö oli yllättäen piripintaan täynnä, eikä vessassa voinut käydä. Perfect.

Kaksi menetettyä lomapäivää oksutaudille, mutta onneksi sentään sataa. Voitte vain kuvitella v****ksen määrän, jos ulkona olisi nyt +21 ja aurinkoista! (Enkä edes viitsi mainita miten paljon nämä säät muutenkin jo ottavat pattiin...) Jääkaapissakin odottelisi possupihvejä grillattavaksi sekä helmeilevää roseviiniä, mutta en voi kuin luoda niihin haikeita katseita ja jatkaa jaffan lipitystä.

Ai niin - jos sattumatta löydätte n. 20-25 vuoden takaisia päiväkirjojanne, niin miettikää haluatteko oikeasti lukea teini-ikäisen itsenne tilityksiä tapsojen, mattien ja jarnojen mahdollisista katseista itseenne päin tai teinikännisekoiluista ja niiden katumisista sekä seuraavan perjantain pohdintaa hengessä "pyytäiskö masaa vai ekkua hakemaan pari kaljaa". Nimim. olisi pitänyt jättää lukematta :D
8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Mullakin on mielessä, että ne päiväkirjat on hävitettävä. Eivät SAA ikinä joutua kenenkään käsiin... : D

   Poista
 2. Hah mulla heräsi oikeasti suoranainen HELLYYS nuorta itseä kohtaan....niin vuoristoratamaistatekstia/angstista se mun päivis oli....

  Jotain tuttua(kin) siinä edelleen oli hahaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei noussut esiin minkäänlaista hellyyttä, lähinnä näin itseni äidin silmin ja ajattelin, että tsiisus mikä typerä koheltaja : D

   Poista
 3. Mistä ihmeestä sä tuollaisen kamalan taudin tähän kesään kehitit? Kuulosti kyllä tosi pahalta. Onneksi jo toipumissuunnassa. Kuule, kyllä nämä kelit nyt alkavat parantua kun mun loma tänään töiden jälkeen alkaa. Eilen juuri katsoin IL:n loppukesän ennustetta ja lupailee elokuuksi aurinkoista ja lämmintä. Jos mun taika edelleen pitää, niin suosittelen lomaa ensi vuonna kesäkuussa puolivälistä eteenpäin. Lomailen näet silloin. Mukavaa viikonloppua ja loman lopettajaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin mua ei yhtään lohduta, jos elokuu on lämmin, kun itse homehdun silloin tiiviisti toimistolla 😕 En kyllä muista näin huonoa kesää... Saa nähdä miten sitä jaksaa taas pitkän pimeän ja kylmän kauden... Mutta sinulle touvon kyllä ihanuutta lomaan - satoi tai paistoi! 😅

   Poista
 4. Voi ei, toipumista, kuulostaa inhottavalta :( Ja nämä säät masentavat kyllä, tosi alakuloista. Aurinkoa ja poutaa on iso ikävä..

  Näin sut monta monta viikkoa sitten huoltiksella ja mietin ensin, että kuka julkkis tuo onkaan. Hetken mietittyäni selkisi, mistä oletkaan tuttu. En ehtinyt moikkaamaan, joten kiitos tätä kautta elämänmakuisesta blogistasi!

  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mikä sattuma tuo huoltoasemajuttu ☺ (Paitsi toivottavasti ei ollut juuri se kerta, kun auto hajosi ja olin tod.näk. maailman stressaantunein ja pahantuulisin olento...) Jos vielä kohdatasn, niin kiskaisemaan hihasta ☺ Ja ihania kesäpäiviä sinulle!

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall