tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kesälook

Minulla on luonnostaan hyvin vaalea iho. Suurimman osan vuodesta olen kuin kalkkilaivan kapteeni, jonka täytyy maalata itselleen vähän väriä ja kasvonmuotoja, muuten en näy melkein ollenkaan. Nyt minulla on kohtalainen päivetys, vaikkei kuvasta uskoisikaan. Jos minulta olisi kysytty, olisin valinnut enemmän pigmenttiä, isommat silmät ja pienemmän nenän. Mutta ei kysytty, joten näillä mennään.


Kesämeikkini on kulmien ja ripsien kestovärjäys, hivenen ripsaria (koska muuten ripseni ovat turhan hennon näköiset), huulipunan sipaisu poskipäihin ja vähän myös huuliin. Siinä se. Vaatteina jotain helppoa ja kiristämätöntä, mieluiten myös kohtuullisen mukavan näköistä. 

Kaikkein paras kesälook on kuitenkin isot aurinkolasit ja huoleton hymy. Ja paras asuste on auringonpaiste, josta juuri nyt on hieman puutetta. Korvaan sen vaikkapa hyvällä kirjalla (Mia Kankimäen "Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin") ja valkoviinilasillisella ;) 

5 kommenttia

 1. Olet oikeasti tosi kaunis ja sädehdit sisältä päinkin! (Plus näytät 10 vuotta nuoremmalta kuin olet - toivon itsekin saavuttavani joskus elämässäni sen hetken :D .)

  VastaaPoista
 2. Kiitos murut ( ja punastus ). Olette ihania ☺

  VastaaPoista
 3. Sä oot kyllä kaunis!
  Mulla on aurinkolasiristiriita. Tykkään jutella ihmisten kanssa silmätyksin, mutta sitten häikäisee ja otsarypyt pahenee. :)
  Lähinnä käytän laseja yksin, seurassa en.

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall