perjantai 26. kesäkuuta 2015

Lomaa kohti laskeutumista

Enää yksi työpäivä jäljellä ennen kesälomaa. Iik! Tähän loppumetreille olisi varmaan syytä kehitellä jonkinmoinen stressi, jotta loma sitten tuntuisi sitäkin leppoisammalta ja kontrasti työpäiviin olisi mahdollisimman suuri. Right? Stressiä voisi vetää vaikkapa siitä millaisen lomaviestin muotoilee sähköpostiin (klik) tai siitä, ettei ylipäänsä stressaisi, mistä nyt takuulla tulee stressi (klik). Tai että varmasti perheessä kaikilla on kivaa ja kaikki saa kaikkea haluamaansa.
Okei, lopetan ennen kuin sekoan ajatuksissani tämän enempää - ja alan stressata...

Minun lomasuunnitelmani nro 1 on se, etten tee lomasuunnitelmia. En oikeastaan edes odota mitään ihmeitä, koska silloinhan sitä voi parhaimmassa tapauksessa vain yllättyä positiivisesti. Toisaalta ilmassa roikkuu kaikenlaisia vienoja toiveita, kuten että voisi lukea paljon, ulkoilla, päästä uimaan järveen (jos ne mokomat nyt lämpiävät inhimmillisiin mittarilukemiin) ja olla röllötellä. Pitkiä aamukahveja, leppoisuutta ja väljiä aikatauluja. Ystäviä olisi hauskaa nähdä aina päivän fiiliksen mukaan ja mennä muutenkin sen mukaan mikä hyvältä tuntuu.

Jos armas ajokkini selviää odotettua pienemmällä remontilla ja minä pelättyä pienemmällä laskulla, aion päivittää vaatekaappia muutamilla hepeneillä. Tuskailen jatkuvasti samojen puutteiden kanssa, joten ehkä sille asialle voisi joskus tehdäkin jotain. Kun kaapeista löytyy kivoja vaatteita, jotka sopivat omaan tyyliin ja fiilikseen, tuntuu elämä - ja loma! - huomattavasti mukavammalta. Esim. Espritillä on hyviä aleja, joista löytäisin itselleni vaikka mitä kivaa.

Hämmästytän itseänikin roikottamalla vaatekaapissa pukimia, joita käytän ehkä kerran vuodessa. Juhlavaatteet ovat tietenkin oma lukunsa, mutta minullapa on vaikkapa pino t-paitoja, joita en käytä ikinä. Miksi ne sitten ovat vaatekaapissa? Jaa-a, sen kun tietäisi itsekin. Vielä joskus haluaisin saada vaatevaraston, jossa joka ikinen vaate olisi mieluinen ja kaikki sopisi kaiken kanssa yhteen. Siihen lienee vielä matkaa, mutta jostain on aina hyvä aloittaa.
Rantakelit antavat odottaa itseään, mutta
sellaistan sattuessa haluaisin nämä
biksut - klik
Ihan mun näköinen hamonen - klik
Paita moneen menoon - klik
Olalle rento kassi - klik
Ranteeseen iso koru - klik

Jos kukkaprintit eivät sytytä vaatteissa,
voi silti ottaa trendikkäät kukat osaksi
kokonaisuutta korun muodossa - klik

Nyt laskemaan viimeisiä työtunteja, adios...!


1 kommentti

  1. Ihanaa, että pääset lomailemaan, muru! Onnellista lomaa!!

    Tää on kauhean ihanaa ja ihanan kauheaa - sopivassa suhteessa. Pojilla stressinpurku vaihe päällä tällä hetkellä, joka ilmenee riitoina ja muksimisena :) Pöh! Onneksi on keksitty kuiva omena siideri :)

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall