perjantai 19. kesäkuuta 2015

Hyvää juhannusta!

Olen tällä hetkellä keskellä pusikoita ja peltoja. Luultavasti varustautuneena pitkillä kalsareilla, villasukilla, lämpimällä takilla ja pipolla. Ehkäpä kokkaan perheelle gourmet-elämystä minigrillillä ja mikroaaltouunilla, ja ateria nautitaan hienosti pahvilautasilta. Tai sitten olen sisällä ja nautiskelen kevyehköä valkkaria, luen Olli Jalosta (jonka päähenkilökin viettää juuri näillä sivuilla juhannusta) ja yritän olla kuuntelematta miten lapsilla ei - mukamas - ole mitään tekemistä.


Mukaan on pakattu perhe-Alias, Afrikan tähti ja Kimble. Kirjoja lapsille ja aikuisille. Värikyniä ja paperia. Villasukkia. Ruokaa (aika makkara- ja lihapainotteista). Jonkun muun leipomaa pullaa ja vähän namia. Eli kaikkea mitä leppoisana mökkiviikonloppuna voi tarvita. Nettiä tai telkkaria ei ole, joten käytämme mielikuvitusta ja olemme läsnä ilman ruutuja. Todennäköisesti saunomme pitkän kaavan mukaan ja lapset saavat ruiskia pusikoita ja toisiaan vesipyssyillä.

Historiallista on se, että olemme ensimmäistä kertaa ko. mökillä yötä - ja ylipäänsä perheenä yhdessä. Ihan huippua, joten jee ja skool sille! Ihanaa ja rentoa juhannusta kaikille!

1 kommentti

  1. Kuullostaa ELÄMÄltä ja siksi juurikin.....ihanalta. Nauttimista koko perheelle!

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall