maanantai 18. toukokuuta 2015

Tänään ilahduin

Aamulla väsytti. Armottomasti. Takana monta yötä kutisevan vesirokkopotilaan rasvailua ja rauhoittelua - tuloksena #¤"&n pahantuulinen ja väsykärttyinen äiti... Kurvasin kuitenkin töihin kauppahallin kakkutiskin kautta ja päätin piristyä. (Meillä on tapana viedä työpaikalle kakkua synttäreiden kunniaksi ja omistani oli jo jokunen viikko...) Sitä paitsi sokeri ja rasva naisen tiellä pitää. 

Töiden jälkeen ajelin kirpparille. Lauantaina bongasin siellä aivan upean jakun, jonka jostain ihmeen syystä jätin ostamatta. Oli pakko katsoa olisiko se vielä siellä. No ei, mutta sen sijaan löysin ihanan vaaleanpunaisen kevättakin. Ja kyllä, aikuinen nainen saa pukeutua vaaleanpunaiseen. Lisäksi suloinen musta puuvillainen neulemekko kesäksi, tappotiukka minihame (en voi hengittää siinä, mutta näytän hyvältä, joten mitä väliä), pitsitoppi ja tunika, joka oli kuin tehty minulle. Köyhdyin 11 euroa, joten ei paha. Nappireissu ja hyvä mieli! Kirsikkana kakun päällä postiluukussa odotti ihanan Elisan paketti. Ja kuinka ollakaan paketissa oli kirja Näkökulman vaihtamisen taito! 

KIITOS Elisa! ♥  Ilahduin todella paljon!

Mitä tästä opimme? Emme ehkä mitään, mutta joskus kiukkuväsymys voi kääntyä parhaudeksi ja näkökulman vaihtaminen voi joskus onnistua. Ja sen, että hyvät ystävät ovat elämän parhaimpia juttuja.

Ilahduttava kirpparilöydö, 3e.
Malli on varsin au naturel, mikä tällä hetkellä on
kuuminta muotia, jos ette tienneet ;)  


4 kommenttia

 1. Ihana sinä ja ihana takki! ISO halaus rakkaalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halaus sinnekin ja nauti auringosta. Täällä oli aamulla +5 ja taivas harmaan pilvinen - kuulostaako houkuttelevalta? ;) Puss!!

   Poista
 2. Ehdotomasti aikuinen nainen voi pukeutua vaaleanpunaiseen!!!!! (mähän olisin muuten lähes alasti hyvinkin usein... ;) ) Takki näyttää aivan huisin hyvältä. Ja nainen kans!
  Niin ne fiilikset muuttuu....ja hyvä niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hyvä, että on muitakin faneja vaaleanpunaiselle :)
   Fiilikset muuttuu, tunteita tulee ja menee. Mutta vaaleanpunainen on ja pysyy. Vai miten se nyt menikään???

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall