tiistai 12. toukokuuta 2015

Lepoa, ja palsternakka vaatekaupassa

Tämän päivän teemoja ovat nenäkannu, astmasuihke (luvatta kuopukselta pöllitty) ja antibioottikuuri. Viihdytän itseäni - ja naapureita - yskimällä keuhkoja riekaleiksi kotona. Diagnoosi keuhkoputkentulehdus ja saikkua huomiseen saakka. Sitten onkin kätevästi helatorstai ja perjantaina lienee jo parempi olo.

Tällä kertaa olin sen verran fiksu, että tuuppasin lapset omiin "töihinsä" tarhaan ja eskariin. Joskus olen nimittäin ollut hellämielinen hölmö ja pitänyt lapset kotona kun olen sairastanut. "Siinähän ne menee sivussa", olen tuolloin ajatellut, mutta eivät ne mene... Kun sairastaa, niin silloin kaipaa totaalista lepoa. Ei sitä, että pojat harrastavat vapaapainia olohuoneen lattialla, kiipeävät seinille ja mankuvat sekunnin välein joko jäätelöä tai äidin huomiota.

Eilen laboratoriotuloksia odotellessani piipahdin parissa vaateliikeessä. Ajattelin piristävää itseäni jollain uudella kivalla vaatteella, mutta en löytänyt mitään. Sovitinkin muutamia kivannäköisiä, mutta eivät selkeästikään olleet tarkoitettu minulle: näytin perunasäkkiin loikanneelta ylivuotiselta palsternakalta. Sellaiselta kelmeältä, epäkiinnostavalta ja vaatteen muoto oli suunniteltu selvästi jollekin anti-palsternakalle. Hipsin kiltisti takaisin lääkärikeskuksen odotusaulaan ja tunsin itseni hieman kulahtaneeksi.Tänään ostin Elle-lehden, jotta voisin vihkiytyä muodin salaisuuksiin ja vielä joskus näyttää muulta kuin tylsältä palsternakalta. Toistaiseksi olen oppinut vain, että Kim Kardashian on värjännyt tukkansa blondiksi, ja tämä tieto ei vielä auttane pitkälle. Mutta jatkan sinnikkäästi, jotta seuraavalla kerralla osaan suunnistaa vaatekaupassa oikeille vaaterekeille - sellaisille, missä ei roiku perunasäkkejä eikä minun tarvitse näyttää tylsältä juurekselta (säästän ne mieluummin keittoon).

4 kommenttia

 1. Keveys ja hömppä auttavat takuuvarmasti kelmeään kipeään palsternakkaoloon!
  Ehkä jo huomenna olosi on rehevän mansikkainen rubiininpunainen timantti ;)
  Iso halaus ja paranemisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku hiljaa parempaa oloa :) Ja ehkä vielä joskus löydän The Vaatteita, joissa kukoistan ja voin jättää palsternakka-elämän taakseni... ;) Puss!

   Poista
 2. Voi eih keuhkoputkentulehdus, kelju tauti... :(
  Tällä vanhalla perunalla olisi retkeilyä myös kauppoihin: parille hyvälle paidalle olisi nyt tarvetta.

  Pikaista paranemista ja toivottavasti saisit lepäiltyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista. Antibiootit tepsivät pikku hiljaa ja elämä voittaa :) Onpahan ollut aikaa löhötä sohvalla ja lukea lehtiä kerrankin! Huomenna pyrähdys töihin ja sitten onkin taas viikonloppu.
   Kivaa loppuviikkoa sinne! <3

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall