tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen pähkinänkuoressa...

... vai pitäisikö sanoa suklaamunan kuoressa? Suklaata ja muita pääsiäisherkkuja nimittäin tuli nautittua runsaasti.

Lyhyesti sanottuna pääsiäinen oli ihana ja tuli tarpeeseen. Oli sopivassa suhteessa lepoa ja aktiviteettia. Tykkäsin!


* Kävin kaksi kertaa leffassa. Me Rosvolat esikoisen kanssa ja Tuhkimon tarina kaverin kanssa. Jälkimmäinen oli suosikkini ja siteeraan leffaa: "Have courage and be kind!"

* Kuopus oppi ärrän! Ihan tuosta vaan, ilman mitään harjoittelua. Meinattiin tippua sohvalta, kun kuulimme suloisen sorahduksen ja loppupäivä kuluikin r-sanojen parissa. S ja D ovat vielä vähän hakusessa, ja usein puhe hieman takkuilee ja jumittaa. Mutta askel kerrallaan - kaikkea ei tarvitse vielä osata täydellisesti.

* Ulkoilua leikkipuistoissa ja fillareiden perässä juosten. Kuopus ajelee jo ilman apupyöriä, mutta varminta on juosta fillarin vierellä, ettei tule isompia tällejä. Juoksin myös pari omaa (lyhyttä ja tuskaista) lenkkiä. En tainnut olla paikalla silloin, kun jaettiin hapenottokykyä ja kestävyyttä...

* Sopivasti perheaikaa ja omaa aikaa.

* Paljon syömistä ja herkkuja, hieman myös tuli nautiskeltua viiniä.

* Lapsille järjestetty suklaamunien etsintä oli menestys. Ehdottomasti samanlaisia aarteenetsintöjä uudelleen!

* Hyvä mieli kaikesta. Asiat joskus todella järjestyvät niin parhain päin, ettei voi kuin hykerrellä. Vanhassa vara parempi ja sitä rataa... ;)
 

3 kommenttia

 1. Ihana kuulla! Meille kävi samoin, aivan ihana loma. Mietin, että lasten kasvaessa lomatkin jotenkin rauhoittuvat tai helpponevat. Luulen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että teilläkin oli kiva loma! Kyllä se tekee paljon, kun lapset kasvavat. Kädet eivät ole koko ajan kiinni lapsosissa ja välillä ehtii tehdä muutakin kuin pyyhkiä pyllyjä tai juosta perässä :)

   Poista
 2. Hyvältää kuulostaa. lepo ja oma-aika ja perheaika ja vanhassa vara parempi ja suklaamunajahti ja kaikki.
  valoa!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall