keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Kroppa talviajassa

Mieli halajaa valoa ja lämpöä, mutta maailma tarjoaa räntäsadetta ja harmautta. Lisäksi viikonloppuinen kellojen veivaus on sekoittanut unirytmini ja olen heräillyt aamuisin klo 05 saamatta enää unta. Minkä tahon voin haastaa oikeuteen tällaisesta aivokemian sekoittamisesta ja totaalisesta väsymyksestä? Voisiko nyt vaan päättää mitä se kello on ja pysyä siinä?

Onneksi edessä on pitkä viikonloppu pääsiäisen merkeissä. Tiedossa on leffaa * 2. Esikoisen kanssa Me Rosvolat ja tyttökaverin kanssa Tuhkimon tarina (ei kai sinne ole yläikärajaa??). Viimeksimainittuun pitänee varautua paksun nenäliinapaketin kera. Aion myös pistäytyä pääsiäispäivän kirkossa, sillä se on valoisuudessaan ja riemussaan kokemisen arvoinen. Muutoin aion syödä suklaamunia, lukea kirjaa ja ehkä yrittää olla hieman liikunnallinen.

Sitten pitäisi osata tietää mitä kaikkea haluaa pääsiäisen pyhinä syödä (ja juoda) ja ryysiä kauppaostoksille tänään, jotta välttyy kiirastorstain massamurhameiningiltä kassajonoissa.

Mitäs muuta? Ai niin, tässä vaiheessa voinen hieman raottaa salaperäisyyden verhoa ja kertoa, etten ole ollut sinkku enää muutamaan kuukauteen. Toinen osapuoli on tavallaan tuttu jo pitkän ajan takaa ja tällainen ylläripylläri-romanssi on ollut suorastaan ihmeellinen. Elämä jaksaa yllättää :)

Tällä hetkellä kello on 11.29 ja yritän edelleen saada itseäni hereille. Näihin kuviin ja tunnelmiin...


8 kommenttia

 1. Onnea kaikesta ihanasta ja iloista pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että elämä edelleen yllättää! Suloista pääsiäistä, mussu!! Nautitaan muutamasta extra vapaasta....

  VastaaPoista
 3. Hei me selvittiin ilman Nessuja, wohoo! Pitäähän aikuistenkin saada katsoa satuja välillä, eli ei yläikarajaa :) Niin ja voi vitsi, kun olen niin iloinen tästä sinun oikean elämän sadusta - tai siis todesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä juuri nimenomaan aikuiset tarvitsevat ihania satuja :)
   Ja kiitos, kun iloitset! <3

   Poista
 4. Onnittelut romanssista! Toivottavasti pääsiäinen meni mukavasti ja huolettomasti. Minä olen käynyt pari kertaa kirkossa pitkänäperjantaina ja täytyy sanoa, että silloin kirkko on tosi vaikuttava. Kaikki kirkkotekstiilit on pois ja alttari puettu mustaan. Kirkossa ei soiteta lainkaan urkuja vaan urkuri ainoastaan laulaa virret. Hienoa ja vaikuttavaa!
  Mukavaa arkea näin pyhien jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista :)
   Pääsiäinen meni varsin mukavasti. Olisin voinut vaikka tottua siihen kiireettömyyteen ja aikatauluttomuuteen... <3
   Hyvää arjen alkamista sinullekin!

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall